Karl Urban azt mondja, hogy nagyrészt Alex Garland rendezte a Dredd-et

Sokáig keringett az a pletyka, hogy a Dredd filmnél az író Alex Garland (Ex-Machina) és a rendező Pete Travis sok kreatív dologban nem értett egyet, amiben a producer többször is Garland mellé állt. Sőt, a vágásban egyáltalán nem vehetett részt Travis.

Erre most Karl Urban megerősítette a pletykát:

A huge part of the success of Dredd is in fact due to Alex Garland and what a lot of people don’t realize is that Alex Garland actually directed that movie … I just hope when people think of Alex Garland’s filmography that Dredd is the first film that he made before Ex Machina. You think about it in those terms; it goes Dredd, Ex Machina, Annihilation.

Garland sok remek forgatókönyvet írt, mielőtt az Ex Machinával rendezésre adta a fejét, és most Urban állítása szerint már a Dreddért is járt volna neki ilyesféle kredit.

human
írta
2018. 03. 08. 03:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Karl Urban azt mondja, hogy nagyrészt Alex Garland rendezte a Dredd-et” bejegyzéshez

  1. Jaj de faj mindig amikor szoba kerul ez a Dredd film. Sajgo vagyakozas a folytatas utan.

  2. ezek szerint mégse Travis táltosodott meg, hanem Garland gyakorolt. szép munka!

  3. Szoval hasonlo a szitu mint a V for Vendetta eseteben (amit volt Silver Pictures dolgozok szerint nem James McTeigue, hanem gyakorlatilag a Wachowski tesok rendeztek).

  4. Azért ez elég meredek, és hány ilyen lehet még.
    Remélem közben Karl Urban kibulizza a Dredd 2-t vagy egy Dredd sorozatot, kb. olyan passion projektje azóta is mint Reynoldsnak a Deadpool volt. Csodálkozom, hogy a Netflix még nem akadt rá az ötletre azóta sem. Nagyon néznék bármilyen jellegű folytatást!

  5. Javítsatok ki, de nem úgy van, hogy lesz sorozat? Mégpedig Urban főszereplésével, vagy az csak pletyka.

  6. Judge Dredd: Mega City One
    http://www.imdb.com/title/tt6873692/

    Fejlesztés alatt van, de most már úgy néz ki, tényleg jön a Dredd sorozat. Jelenleg a jogtulajdonosoknál pattog a laszti Urban (fő)szerepét illetően. Karl nagyon szeretne újra Dredd lenni. Én meg a seggemet a földhöz csapkodnám, ha ez így tényleg összejönne. :)

  7. Nagyon jó kis film a Dredd, igazi felnőtt szórakozás. Travis és Garland filmográfiáját összehasonlítva esélyes, hogy tényleg az utóbbi hozta tető alá ezt a pofás sci-fit. Jöhetne a folytatás, csak ne próbáljanak meg változtatni a recepten és megcélozni egy matiné szintet a tuti bevételért. Urban pedig remek választás volt, kisujjból (pontosabban állból) hozta a karaktert, szóval hajrá uraim!

  8. Raddle: Sorozat elvileg lesz azt hiszem Mega City néven de Urban még nem 100%. Én is nagyon örülnék neki ha Urbant átemelnék oda mint Dredd.

  9. Ace: Igen, az volt az, Mega City. Jó lenne, ha összejönne, a legjobb persze az lenne, ha Urban is elvállalná. Úgy lenne teljes a kép :DD

  10. “Javítsatok ki, de nem úgy van, hogy lesz sorozat? Mégpedig Urban főszereplésével, vagy az csak pletyka.”

    ott a junkie, egy fél másodperces keresés

  11. Ki az a Travis? ;-)

    Komolyra fordítva, így már érthető, mitől annyira jó. Travis nem is vett részt a vágásban? Akkor tényleg nincs miről beszélni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.