Legenda IMAX-ben

Nem lehet örülni, csak a Tomb Raider film IMAX-poszteréről van szó. Kíváncsi vagyok milyen legendát indít ez a film, mekkora sorozat lesz belőle Larával.

10 hozzászólás a “Legenda IMAX-ben” bejegyzéshez

 1. A film majd kap egy rebootot. Mar csak egy ” nem-röhejes” színésznő kell. A kis csaj meg mehet egy etiop drámába éhezni.

 2. Ez jó plakát? :D
  Qrva nagy piros betűkkel kiírva egy Mátrix 2-3 szintű nagyot mondó szöveg, ami eltakar mindent.
  Manapság úgyis mindent pár évente újraindítanak, rímékelnek, majd pont egy Tomb Raider-nél fognak beleadni apait-anyait…
  Nyilván ízlés kérdése, de Vikander szép, fiatal és elsőre nagyon illik rá az újkori Lara szerepe.
  A nagy dudákra vágyóknak maradnak a felnőtt-filmes TB feldolgozások. :)
  A 3D/4D fanoknak ott lesz a sok CGI trükk és a fejeket letépő hang, a többi meg úgyis lényegtelen.
  Betermeli a kötelező zsét, ha több lesz a mani, Vikander marad, ha kevesebb, akkor megy mindenki és 2020-ban jöhet egy új cica, új történettel.
  Business is business.

 3. Ezt az előzetes kritika videót a fanyalgóknak ajánlóm. Régóta követem ezeket a srácokat mert nem elfogult fanok. És a véleményeik alapján a film rohadt jó lesz. Aliciát szarrá dicsérték benne szóval én már nem kételkedek. Mondjuk eddig se tettem. Nyilván csak úgy nem dobálóznának olyanokkal hogy: “A legjobb játékadaptációs film.” ha nem lenne jó a film. :D

  https://www.youtube.com/watch?v=2WItKWiUR8A

 4. @DarkEagle : úgy legyen! Mindössze az aggaszt, hogy a trailer alapján szinte egy az egyben átemeli a játék sztoriját, ami meg alapból úgy nézett ki, mint egy jó film. Ha ugyanazt fogom végignézni, amit már végigjátszottam, akkor biztos nem fogom hanyatt dobni magam. :)

 5. Nyilván nem copy paste lesz annak sok értelme nem lenne de akkor most legyen hű a játékokhoz vagy sem, mert ha saját sztorija lesz akkor tuti azért szidja a nép ha meg csak copy paste akkor meg az lesz a baj. Egyébként képregény filmeknél is mondhatnám hogy nem jó ha ugyan azt látjuk amit már olvastunk de ez baromság. Épp hogy az a jó ha végre élőben is látjuk. Teljesen más a játék meg egy élőszereplő film.

  A világ legszebb játékán is látszik hogy csak játék és nem valódi. Ráadásul a filmben nem lesz akkora szabad terepe a nézőnek mint a játékban szóval ugyan olyan már tuti hogy nem lesz. Nyilván sok easter egg meg hasonló jelenet lesz de az csak jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.