minikecsap: Al Capone, Close, Dűne, Terminator, Shazam, Bloodshot, Aquaman

Jon Favreau (Iron Man, Chef) írja az egyik Star Wars sorozatot a Disneynek.

“Time for Al Cap” szöveggel és ezzel a képpel jelentette be Tom Hardy, hogy a következő filmje a híres gengszterhez kapcsolódik majd.

A Netflix még egy Noomi Rapace filmet felvásárolt, ezúttal a Close című akcióthrillert. Rapace karaktere egy fiatal nőt véd, akivel nem jönnek ki igazán, viszont egy véres elrablási kísérlet után kénytelen vele közösen menekülni.

Denis Villeneuve azt mondja, hogy két részre lesz szedve az általa rendezett Dűne-feldolgozás. Így még az is esélyes, hogy tényleg sikerül valami fogyaszthatót kihozniuk belőle?

Mackenzie Davis (Tully) lesz az egyre többet emlegetett Terminator reboot film főszereplője Arnold mellett.

Lily James (Darkest Hour) lehet a főszereplője Danny Boyle (Trainspotting 2) új komédiájának, amit a Love Actually írója alapoz.

Rendesebb fotókon is megnézhető Shazam:

A Sony készíti a Bloodshot filmet, amiben a jelenlegi állás szerint Vin Diesel lesz a főszereplő. A történet középpontjában egy nanorotobokkal újraélesztett katona van, aki emiatt képes gyorsan gyógyulni, alakot váltani, és hasonlókra. A rendező Dave Wilson, aki eddig videójátékokhoz forgatott videókat: Halo 2, Mass Effect 2, és BioShock Infinite.

Gavin Hood (Eye in the Sky, Tsotsi) új filmjének a főszereplője Keira Knightly, és egy 2003-as megtörtét esetet dolgoznak fel közösen. A történet egy angol fordítóról szól, aki bedolgozott az ottani titkosszolgálatnak és aki elárulta a világnak, hogy az amerikai és angol kémügynökségek miképp befolyásolták az egyesült nemzetek biztonsági tanácsát az iraki háborúba lépés kapcsán. További szerepekben Ralph Fiennes és Matthew Goode.

Rupert Gregson-Williams szállítja az Aquaman zenéjét.

Bónusz

Charlize Theron beugrott iszonyat csípős csirkét enni, meg a web kérdéseire válaszolni. Ugyanazon a napon, a felsőből ítélve.

Még egy gyönyörű Ready Player One oltás is van.

44 hozzászólás a “minikecsap: Al Capone, Close, Dűne, Terminator, Shazam, Bloodshot, Aquaman” bejegyzéshez

 1. Shazam hiába képregényű meg minden, ritka szánalmasan néz ki,mint egy gumi baba, ellentétben Theronnal, aki meg még mindig istennő :)
  Hardy remélhetőleg nem megint olyan ripacs lesz mint a Legendben volt, pedig még tetszett is az a film de szinte látom magam előtt, ahogy “gengszterkedik”

 2. Ezt a Shazam dolgot még mindig nem hiszem el…
  Minek behozni egy b-kategóriás Supermant a filmes univerzumba, mikor magával Superman-nel sem tudnak mit kezdeni?

 3. Nyilván nem mindegy milyen megvilágításban van a jelmez és egyéb movie magic

  Egyrészt a Shazam megnyerheti a családokat egy menetre, főleg a gyerekeket, mivel minden gyerek álma válik valóra kb benne.
  Másrészt nem volt semmi baj már a Man of Steeltől sem Supermannel, csak a múltban ragadt elvárások senkin nem segítenek…ez Shazamnál megint nincs meg, viszont amúgy megfelelő film egy Supermanes cameora is, ami nálam nem elvárás, de remélem lesz

 4. Most kicsit ellent mondok magamnak, mert forgatási képeken sosem szoktam kiborulni (sőt, ha valaki megteszi azon meg nagyon nevetek) de ez a Shazam valami irtó béna és röhejes (jó, vágom. még nincs rajta cgi)
  De alapvetően tényleg nem tudom hová tenni, hogy egy eltoszott JL film után tényleg ez a legfontosabb? Komolyan egy Shazam…?

 5. Csak annyi a gond, hogy látszik a faszi ki van tömve hungarocellel, hogy izmosnak nézzen ki. A farka már viszont nem fért el a gatyában.

 6. Nem úgy volt, hogy a Terminator rebootban egy latino csaj lesz a főszereplő? Mackenzie Davis nem tűnik annak :/

 7. Egyébként ez a Shazam fullra hű a képregényhez. Csak ez “élőben” nem mutat jól. :D Egyébként ebbe benne lesz a Rock mint Black Adam? Vagy azzal most mi van?

 8. LnB talán egy cameo vagy megemlítés azért várható, elvileg executive-producer a Shazamnál Rock… különfilm maradt-e úgy azt nemtudni, amilyen a munkamorál a Rock már két részt leforgatott :D
  pletykaügyileg meg a SuicideSquad2höz csatolták, mint értékes áru vagy ilyesmi nem emlékszem már jól, dehát úgyiscsak pletyi… mindenesetre a Legion of Doom előtt elő kéne kerülni, nem hiszem, h dobták azt a tervet

  A Dűne hír nagyonjó

 9. Ez most tényleg gáz.a köpeny,a kitömött jelmez.Levy feje sokkal kisebb.Aránytalan.A köpeny miért nem lehetett olyan mint Supermané?

 10. Örülök Rupert Gregson-Williamsnek. Ha összehoz egy olyan minőséget, mint a WW-hez, elégedett leszek.

 11. Már majdnem 20 éve rájött ek az x-mennél, hogy mennyire röhejesek lennének a képregényes jelmezben, de azért a dc persze beleáll… szánalom.

 12. Ha már a folytatás szóba került, lehetne bedobni egy olyan kérdést is, hogy ki melyik ilyen-olyan okból besült filmhez várna folytatást? Gondolok itt például a John Carter vagy a Kárl Urbán féle Dress bíróra.

 13. Ez a Shazam! full hahahaha kategória. Gyerekeknek jó lesz.
  Amúgy a szürke egér Zachary Levi-nek nem szólt a menedzsere, a producerek vagy bárki, hogy gázul fest?
  Nem kötötték ki szerződésben, hogy járjon el gyúrni? Röhejes ezekkel a műizmokkal, ráadásul ő egy színész lenne, megfizetik érte, hogy egy szerepre készüljön – ami nem csak a szövegtanulásból áll.
  Példát vehetne sok társától, akik odateszik magukat (oké, Cavill vagy Hemsworth eleve jó kondiban voltak, de akkor sem szórakoztak ilyen gagyi műizmokkal).
  Bloodshot – Vin Diesel végre eljátszhat egy Terminátort? :)
  Végre egy jó hír a Halálosztó háza tájáról, Mackenzie Davis nemcsak csinos, tehetséges is.
  A rendező és az írók (vannak vagy hatan) viszont megint aggodalomra adnak okot.
  A második Deadpool után majd eldől, hogy az első Miller miatt volt-e jó. A T3 még szódával elment, de amit utána műveltek a filmekkel a nagy arccal nyilatkozó alkotók, az szégyenletes.

 14. Már előre félek ettől a Shazam filmtől, valószínű a bukta itt is. Ez a pufidzseki meg vicces.
  .
  (ja és Rian a kurva anyád!)

 15. Mivel megint sok a rinya, megint elmondom, hogy Levi ilyen, nincs kipárnázva! Ennyire kigyúrta magát. Ezt nem én mondom. Keressetek rá. Nyilván van egy réteg alatta, hogy ne fagyjon szarrá akár csak Batman, Superman esetében és mindenki másnál volt egy melegebb része a ruhának de ha megnéztek privát fotókat vagy Levi edzőjének a Twitter fiókját akkor látni fogjátok még videókon is hogy ennyire ki van nyomva!

  Nem mellesleg a ruha kicseszett jó. 100%-ig képregényhű. Röhej hogy egyszer az a baj ha nem az máskor meg az hogy az. Az embereknek semmi nem jó. Nyomnak rá úgyis némi CGI-t meg a villámokat és fasza lesz úgyis. Shazam egyébként is egy barom mivel kisgyerek egy felnőtt izomagy testében. Baromi jó kis feelgood film lehet ebből és most nem azért de ilyen karaktert Levi kisujjból kiráz. És ne becsüljétek alá mert nem véletlen nevezik a 2. Supermannek. Mivel mágikus lény simán partiban van az Acélmanussal.

  De amúgy mondok pár Marveles példát. Szinte mindenki nyivákolt mikor bejelentették hogy lesz Galaxis Őrzői film mert nem gondolták hogy jól sülhet el mivel nem annyira ismertek. Erre tessék az egyik legjobb Marvel film. Ugyan ez volt a Hangya esetében, és most a Feka Párducnál. Mindhárom hatalmas siker lett.

  Wonder Womant is leosztották előre mert vékony Gal, nincs nagy melle, erre tessék, övé a legjobb DC film egyelőre. Szerintem a Shazam és az Aquaman simán azok a filmek lehetnek amik meglepnek megint minket és a jók közé tartoznak majd. Egyrészt a karizmatikus főszereplők miatt, másrészt a jó rendezőik miatt.

  Úgy hogy elég a siránkozásból.

  Twitter fiók azoknak akik nem hiszik hogy Levi ennyire izmos
  https://twitter.com/EricBlackmon

 16. Ben Affleck féle Batman ruha is ki volt tömve, de sztem mégis kurvajól nézett ki, én nem írom le ettől a Shazamot. Sokan nem értik miért ez a filmet készítik (oké, én is jobban elnézném hogy ha The Batman vagy a Flash filmről jönnének forgatási képek ehelyett) de én azt gondolom jó hogy csinálnak olyan DC karakterről filmet, akiről még nem láttunk filmet, én bizakodó vagyok. Thor Ragnarok forgatási képektől borultam le, hogy milyen gagyik a ruhák, meg mi ez a színes szar, aztán végül mégis nagyon tetszett, a filmben jól néztek ki. Ennél majd kiderül mi lesz.

 17. Henry Cavillnek is van, kb mindegyiknek, aki nem cgi pizsiben szaladgál. A Batmant én is szívesen nézném, főleg hogy imádtam Reeves majmos filmjeit, de hagy írja nyugodtan a forgatókönyvet a saját tempójában.
  A nem ismert karakterekben nagy lehetőségek vannak, mert nem húzza le őket egy korábbi jól sikerült film miatti nosztalgia. Természetesen jön a karakterhez a humor az alapszituációból és nem ráerőltetés, kb három hónappal jön az Aquaman után, ami azért nem biztos, hogy olyan csábító lesz gyerekeknek, mint egy olyan film, ami a többi forgatási képet elnézve, karácsonykor játszódik és szép mennyiségű gyerekszereplővel, nem mellesleg a főhős is egy gyerek. Mindjárt rácsodálkoztok, hogy Hollywoodban miért csinálnak filmeket kutyákkal, meg mosómedvével…kb csoda, hogy a Shazam még csak most van újra elővéve nem animációsan…vagy hogy eddig még nem volt olyan pixar féle animációs verzió.

 18. Két sci-fi Villeneuve-től garantáltan? Az első alkalom, hogy nem bánom a Part I-II megoldást!

 19. “Szerintem a Shazam és az Aquaman simán azok a filmek lehetnek amik meglepnek megint minket és a jók közé tartoznak majd.”

  Gondoltátok volna, hogy Darkeagle elismeri a BvS és a Squad nem tökéletes minőségét? 2018 furcsa év lesz!

 20. Eddig sem mondtam, Human, hogy tökéletesek. Sőt a SS-ot sosem dicsértem semmiért. Egyedül azért álltam ki mellette anno mert mindenki Letót szidta holott nem az ő Jokere volt szar hanem a rendező meg az író voltak balfékek. Lényegében az egyetlen ami értékelhető a filmben az az amiért díjat is kaptak, plusz Joker, Harley és Diablo. Nagyjából ennyi. Talán még Deadshot de kifújt.

  A BvS meg DCEU szinten egy közepes. Pláne a Snyder cut verzió. A mozi verzió nem jó ez tény és még így is túl tömör de nem szar film.

  A Man of Steel meg a Wonder Woman meg a két legjobb ez nyilvánvaló.
  A Shazam szerintem a kettő közé fog nagyjából beférni az Aquaman meg kiderül de biztos vagyok benne hogy a jobbak közé fog tartozni.

  Egyébként lehet hogy sokat védem a DCEU-t de az főleg azért van mert a többség már csak divatból is utálja őket és bármit csinálnak már rögtön leírják őket. Holott mindenki elfelejti hogy a Marvel sem jobb csak nekik van 14-15 filmjük amiből könnyebb több jót kiválasztani. Pedig az ő filmes univerzumuk fele is egy raklap gané a maradék meg közepes.

 21. Levy ilyenre gyúrta magát? az a comb, tricepsz, meg alkar…azért necces kijelentés ez, ha járt már gym közelében az ember (és ez nem személyeskedés).

  Hydro:

  amint bejelentették a castingot official, Levy egyből írta, hogy köszi mindenkinek és most irány a terem. nem lazázott, odarakta magát, de nyilván kevés volt az idő, egy Shazam alkathoz az kellett volna, hogy legyen komolyabb alapja az embernek (mint pl. Cavill valóban), így itt maradt ez a bugyuta párnázás – ami gondolom CGI után jól néz majd ki.

 22. Nézz fel a linkelt Twitterre és meglátod hogy nincs itt kipárnázva olyan sok dolog. Nyilván van némi tömés benne hogy formásabb legyen ahogy Superman új ruháján is sokkal jobban ki vannak emelve az izmok de akkor még eredetileg is ott vannak azok. Meg azért tényleg, nem várható el hogy egy színész mínuszban nyomja az ipart egy egyszerű vékonyka szuperhős szerkóban. :D

 23. Ez a Shazam jajjj istenem:D Next!

  A netflix-es film jöhet a Terminator reboootnál boritékolható a pofára esés.Nem kéne ezt már eröltetni:(

 24. nem offolok tovább, de ha abból az egy szál fűrészelős videóból te megmondtad, hogy ennyire izmos, akkor nem vonom kétségbe a szakértelmed.

 25. abelh: Nem csak az az egy videó van de itt is látszik hogy nincs már vékonyka karja mint anno. :D De szerintem nem ettől lesz jó a film egyébként.

  Amúgy a Cheetah hírnek nem tudom hogy örüljek-e mert Wiiggel nincs semmi bajom, sőt de sokkal jobban örültem volna Emily Bluntnak. Aztán lehet megint meglep minket a rendező néni. Végül is Gal Gadottal is jól jártunk.

 26. DarkEagle ird mar le legyszi a WW mitol olyan kurva jo film, annyira kivancsi lennek…
  Abelh +1

 27. Miért írjam le, hogy SZERINTEM miért olyan jó a WW mint film? Az az én véleményem és nem egy egyetemes vélemény. Jó film és kész, ennyi. Akinek nem tetszik szíve joga. De szerintem azon kevés KÉPREGÉNY filmek közé tartozik amikben a főszereplőnek valóban van egy útja és nem csak ott van és legyakja az ellent. Diana ráadásul nem egy átlagos karakter és nem azért mert félisten hanem azért mert naiv és alig tud valamit a világról és EBBEN a formában még nem láttunk szerintem sok filmben bemutatva a világot. Ez a filmet egyértelműen az ő stílusa, egyénisége vitte el a hátán és nem a történet elvégre ilyet már láttunk ezerszer. Csúnya rossz háború és emberek szenvednek stb. Nem ez a film mondanivalója, hanem az, hogy ha kiállunk egymásért akkor igen is el lehet érni valamit.

  Nem mellesleg ezt nem szájbarágósan csinálták meg, ezenkívül talán a legnagyobb plusz a filmben hogy nincs benne felesleges mellékszereplő. Az Amazonok egytől egyig fontosak és jók, Steve mint társ tökéletes és nem csak úgy van mint egy jó pasi általában hanem valóban hasznos is. A csapat bár nem túl egyedi de nekik is van hasznuk.

  De mint mondtam ez az én véleményem. Nyilván szarkasztikus voltál de teszek rá magasról. Egyébként a WW sem több a többi Marvel filmnél. Jó film de ennyi. Azon kevés képregény filmek egyike aminek van mondanivalója is és nem csak CGI lények zúzzák egymást és pufogtatják az idiótábbnál idiótább poénokat.

 28. DarkE.
  Gadotot nem ő castingolta, de Theront a Monsterbe igen, mindenki más “tanácsának” ellenére

 29. Nem cinikusan kerdeztem, tenyleg kivancsi voltam es jo erveid vannak. De szerintem az Aresz elrontotta az egesz filmet. Mind1 koszi a valaszt!

 30. Ha nem szarkasztikus voltál akkor oké. Egyébként Aresszal kapcsolatban egyet kell sajnos értenem. Maga a harc azon része mikor Diana eldöntötte mit akar az jó volt de a többi az elég ramaty volt.

  Mekare: Igen azt tudom, hogy nem ő castingolta Galt csak ugye nála is ez a rinya ment. Mondjuk itt most azért meg is értem mert eddig nem igazán láttunk Wiigtől komolyabb szerepet és ezért ez a szerep megkívánja a drámaibb alakítást. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem viszik el vígjátékba az egészet. Az nagy csalódás lenne.

 31. Nem hiszem, hogy vígjátékba vinnék át teljesen, az első részben sem túlozta el és azóta még inkább nála lehet a gyeplő. Tudja szerintem Patty mennyi lehetőség van a kapcsolatukban ahhoz, hogy komolyan véve megint sok nőt érinthet meg. Ami humor jöhet tőle azt inkább a barátkozós időszakukba várom, ott természetes is lenne. Drámai alakítást én simán kinézek belőle, főleg Patty keze alatt, csak nem sok lehetősége volt eddig bizonyítani, meg ebből tényleg nem könnyű kitörni.
  Mindig megakartam nézni a Skeleton Twinst és a Diary of a Teenage Girlt szóval most már rákényszerítem magam. A Motherben jó volt a cameo, de ugye irtó rövid is.

 32. Nekem tetszik, hogy képregényhű a jelmez, bárcsak minden képregényadaptációban komolyan vennék, hogy ez egy kitalált szuperhős és úgy kell kinéznie, ahogy lerajzolták. Nem azon fog múlni a film, hogy most harisnyában szuperhősködik vagy egy koszos trikóban.

  Lsd. milyen szar wonder woman gadot, még se lett annyira szar a filmje a többi dceu filmhez képest, vagy mennyire jó jelmezt kapott affleck és mekkora szar lett a BvS.

  Szóval eddig bíztató.

 33. Noomi direkt lett Naoma? Neki egyébként tényleg jól állnak az akció szerepek, kíváncsi leszek rá.
  Charlize videók meg tökjók, vicces a csaj:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.