Már megint a Killing Joke-hoz nyúlnak?

A Wrap információi szerint a Todd Philips által rendezett Joker eredetfilmben a fő karakter egy felsült komikus lesz. Igen, az alap a Killing Joke-ból lehet ismerős.

Mondjuk Umberto Gonzalez írta, aki nagyjából 20%-ban rendelkezik tényleges belsős infókkal, szal. ki tudja. Itt ismét tényként kezelik Phoenix főszerepét, pedig a színész elvileg azt mondta, hogy semmit sem tud a projektről, aminél elvileg mindjárt végeznek a tárgyalásokkal vele… Persze lehet csak trollkodott.

human
írta
2018. 03. 10. 02:47
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Már megint a Killing Joke-hoz nyúlnak?” bejegyzéshez

 1. Jegelni kellene az egész DC-t egy pár évre. Vagy valami, eddig érintetlenből meríteni. A Justice League és az önálló filmek már olyan projektek voltak, amiket nem lehetett leállítani. Moziba kerülnek, valszeg egyik sem lesz túl nagy siker. Flash az egyik legérdekesebb DC karakter, de a saját filmje már zuhanásban van a Justice League miatt. Aquaman, Batman film.. Mind olyan projektek, amiket a földbe állítottak, mielőtt kijöttek. A Marvel túl jó, a rajongóknak meg nincs szükségük egy impotens, megbízhatatlan DC univerzumra. Imádják, hatalmas potenciál, de a Warner megbuktatta, sokak nagy bánatára. A Venom filmmel is ilyen érzésem van. Lehet más, mint a többi Marvel film, de ha túl távol áll az univerzumtól, kevésbé lesz érdekes. Nem lehet elvonatkoztatni a forrástól, főleg a Pókember hiánya miatt. Reménykedjünk, hogy valami jót főztek ki. (rossz jel, hogy a világ legbénább előzetesével indítottak)

 2. Ha tényleg megcsinálják és kijön az első előzetes úgyis mindegy lesz ki mit rinyált előtte össze.

 3. Én imádom a DC-t de sajnos ez a shared universe megbukott mint a szar, semmi esély már arra, hogy ebből valaha is sikeres, minőségi franchise legyen. Szedjék össze Nolant és Balet aztán had szóljon újra az egyetlen jó DC sorozat!

 4. Ez a Dc univerzum része lesz?Mert ha igen akk hagyjak már meg Letot, rajta amúgy se latszik a 40 év!Sztem jól nyomta csak keves volt a jatekideje, persze a film attól még pocsék

 5. Nem,nem lesz a része… külön label alatt menne,mint most pl a képregény fronton is jött a hír elvileg , hogy a legnagyobb nevekkel már híres íróktól jönnek majd kötetek, amiknek nem kell semmilyen kontinuitással stb foglalkoznia a jelenleg futó sztorikkal. Pl Superman Frank Millertől azt hiszem stb DC Black Label lesz annak a neve… most itt ez kb ugyanaz lenne, csak nevekről eddig még nem volt szó. A Leto Jokert ez elvileg nem befolyásolja.

 6. Semmi értelme. Van már 3 Joker, nem baj lesz még egy. De normális univerzum az nincs. Szánalom ez a warner.

 7. Nem-nem, pont fordítva! Hagyják már az univerzumokat, és végre magában is értelmes, kerek, EMLÉKEZETES filmeket tegyenek már le az asztalra!
  Erre egy Joker pl. tök jó lehet.

 8. Fishi: és mi értelme van egy önálló Joker filmnek mindenféle univerzum nélkül mert szerintem kb semmi. Hagynák már végre a f@szomba Jokert. Az egyik legelkoptatottabb karakter, akinek Batman nélkül semmi értelem hisz mindent azért csinál hogy Batman ellenpórusa legyen. Viszont ha meg benne lesz a denevér is akkor ez ismét egy újabb Batman film és nem Joker

 9. Én annak örülnék a legjobban, ha a DC hagyná ezt az univerzum épitést a francba és inkább multiverzumot csinálna. Akkor elővehetne olyan legendás történeteket, amiket a mostani univerzum épitésnél nem lehet, mert nem passzolnak bele a sorozatba. Gondolok itt olyan történetekre, mint az Injustice, Red Son stb. Miért ne lehetne több Joker, Batman, Superman attól függően, hogy milyen karaktert kiván a történet?

 10. Dehát pont ez történne itt…csak közben az univerzum se szűnne meg Gadotékkal, de azt már mondták, hogy jönnek csapatfilmek, de a saját sztoriknak nem kell majd görcsösen azt építgetni. Már ez is elég, ha belegondolsz, hogy a szólókban nagy ellenfeleiket mutatják be, ami amúgy is így lett volna, de aztán már kevesebben kérdik majd meg, hogy ki az a Cheetah egy JL vs Legion of Doom film előtt…eddig ez volt a probléma sokaknak, hogy “sietnek”…most az univerzum lassan épülhetne miközben a külső ágon jönnének olyan sztorik, amire jobban aláírnának rendezők,színészek, akik nem akarnak folytatásokra feltétlenül leszerződni. Mint a Vertigo, vagy most akkor kb ez DC Black.
  Nem nagyon értelek titeket, mert ha olyan szemmel nézem is, hogy mindet utálnám, amik eddig jöttek tőlük stb, akkor sem lennék ilyen ötletek ellen, mert a maximum ami velem történhetne negatívan, hogy nem tetszik a film és kész, de legalább próbálkoztak. Nem vagytok befektetők, nem fogtok kevesebb sportkocsit venni, ha befuccsol a Joker film. De ott van a lehetőség is, hogy ez bizony jó lesz. Én ezzel még azt is megkockáztatnám, hogy egy kemény emberi drámát forgatok, és még csak nem is kell bele olyan hangsúlyosan Batman. Ahogy én állnék hozzá még csak rendes színészt se kéne szerződtetni, annyira rémálomszerűen láttatnám az ő szemszögéből Batmant, nem nagyon beszéltetném. Nem lenne egy speciális effektekkel teletűzdelt drága film…kb az egész költségvetést visszahozhatná csak a név miatt az első hétvégén, Phoenix meg simán begyűjtene egy Oscar jelölést megint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.