A Black Panther 2 megerősítve

Mármint ha valakinek nem lett volna egyértelmű a bevételekből (a film átlépte az 1 milliárdot), akkor az EW interjúban Kevin Feige megerősítette:

Interjúztató: Mit tud elárulni nekünk a Black Panther folytatásáról?
Feige: Semmi konkrétat azon kívül, hogy mindenképp megcsináljuk.

8 hozzászólás a “A Black Panther 2 megerősítve” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem volt olyan rossz, mint amilyennek Human beállította :) Úgy értem a Thor 2 vagy az Amerika Kapitány első része sem volt szignifikánsan erősebb, sőt… ez legalább meg lett bolondítva egy kis afrikai hangulattal. Ettől még persze nem egy erős Marvel film, de nézhető. Jelenleg akárhogy is nézem, a Marvelen kívül senki nem szállít szórakoztató blockbustereket.

 2. Gyenge közepes volt, semmi több. De volt eleje , közepe, vége, ami manapság nagy szó blokbaszteréknál. Ha a napi politika szarságokat és a pc-t elhagyják, felpörgetik kicsit a film első felét is, és maradnak a kidolgozottabb gonosznál, simán verheti az elsőt.

 3. Nem akarok belepofázni, de 6 csillagra értékelte a filmet human.
  Azaz nem rossz, csak közepes.

  Csak hogy a hírre is reagáljak, nem meglepő ilyan bevételi adatok után.

 4. Ez a film már rég a politikáról szól, tehát az anyagi siker nem feltétlenül a minőség, hanem inkább egy rasszok közötti ellentétek elleni lázadás kifejezése. Sikeresen megszólítottak egy olyan etnikai csoportot, akinek a tagjai eddig csak háttérszereplők voltak. A Marvel jókor kockáztatott, mert fel is sülhettek volna vele, erre még magasabb dicsőséget értek el vele. Mi jöhet még? Egy kínai / indiai / latin szuperhős?

 5. Én azt nem értem miért vannak egyesek felháborodva a párducon, nem most találták ki a nagy píszíségben ezt a karaktert, nem egy fehér karaktert színeztek át feketére, hanem egy fekete karaktert most mutattak be, megjegyzem megkésve…
  Fekete kultúráról és fekete karakterekről szól, miért is ne tegyék bele azokat a dolgokat, amik érték őket és amivel nap, mint nap szembe kell/kellett nézniük? :/

  A nagy számok törvényei szerint kellene lennie kínai és indiai, sőt latino hősnek is a mainstreamben, de ha most hoznák be valamelyiket is, akkor már PC és propaganda lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.