31 hozzászólás a “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald-előzetes” bejegyzéshez

 1. Engem sem hoz lázba, ahogyan az első rész sem hozott, mégis kellemes esti mozi lett végül. Ha azt a szintet megüti, nem fogok csalódni

 2. Én éppen az ellentéte vagyok. Abszolút lázba hozott, ahogy láttam az ismerős épületeket és lényeket. Végre Rowling jobban a HP világba ágyazza a cselekményt, mert az első rész inkább volt egy prológus, míg most már kőkeményen megy a sztori Franciaországban és Angliában. Remélem nem szúrják el, mert iszonyat jól néz ki.

 3. Ó, engem lázba hozott.

  Amikor elindítottam a trailert, az első másodpercben fel is kiáltottam, hogy “EZ A ROXFORT!!!” :DD

  Na jó, lehet azért vagyok bezsongva, mert ma beszéltük meg, hogy elmegyünk a londoni Harry Potter Studio Tourra :D

  Igazából nem csak ezért, már az első is tetszett, és eleve vártam a folytatást, és a trailer is bizakodásra ad okot.

 4. Az első rész nagyon nem érdekelt, de jobban szórakoztam mint a legtöbb HP filmen. Csak Eddie Redmayne kikészít. Itt is már megint ugyanazokat a pofákat vágja, mint mindenhol.Pedig nem szoktak színészek irritálni…

 5. Engem nagyon érdekel, és még Redmayne sem tud zavarni. Szóval már nagyon várom.

 6. én nagyon vártam az előzőt, de egy sztori nélküli giccses unalom lett.
  valszeg ez is mozis lesz, de nem igazán várom.

 7. Ha nem lenne benne Redmayne, nagyon csipáznám. De egyszerűen nem tudok ránézni…

 8. Az első kellemes meglepetés volt, és bár ez az előzetes messze van attól, hogy lázba hozzon, várom, hogy mi lesz belőle.

 9. Imádom azt a világot. Megláttam Roxfortot és kész… még a Redmayne gyerek feje sem tud elriasztani, pedig frankón rosszul vagyok ttőle.

 10. Jude Law eddig sztem a tökéletes fiatal Dumbledore-t hozza, ő rá vagyok a legjobban kíváncsi. Nekem nagyon várós a film.

 11. Alma
  Ja nekem is ez jutott eszembe. Amúgy nekem is bejön a HP világa. Én egy olyan filmet néznék meg, ahol Voldemort felemelkedik a végén meg elveszti hatalmát, szóval az első HP film előtti idők nagyjából.

 12. Redmayne-nel érdemes meglesni pár interjút, hatalmas forma a srác, és valljuk be, ebbe a világba pont az ilyen “fura fejű” fazonok illenek :)

  Az előzetes meg klassz, mindenből mutat egy keveset. Én az első részt valamiért nagyon szerettem (körülöttem sokan nem), sokkal jobban bejött mint amit a HP színdarab szövegkönyvében olvastam. Mert az valami botrányosan gyengének tűnt.

 13. Ez nagyon jó lesz. Nyilván nem az volt a cél, hogy 8 hónappal a premier előtt mindent felfedjenek, de ez engem megvett.

 14. Nekem is mozis lesz. Mondjuk nekem fura, hogy az a terem ahol Dumbledore van az általában a Sötét Varázslatok Kivédése terem, nem az átváltoztatástan amit ő tanított ilyenkor, de persze simán lehet, hogy a HP-ig eltelt időben cseréltek.

 15. Egy dolog érdekel: grindelwald vs dumbledore,ha azt megcsinálják hasonló faszára csak hosszabbra,mint a tűz serlegében a dumbledore vs voldemortot,akkor már megéri majd megnézni a filmet

 16. Imádom. Jöhetne évente is egy “HP” film, vagy kettő, nem tudnám megunni egy ideig…

 17. HP-féle varázsvilág bármikor jöhet… Amúgy figyeltétek, hogy a SVK terem a Roxfortban ugyanaz, mint a HP-filmekben?

  Igazán lehetne belőle végre sorozat is, vagy akár több is (pl. kezdetnek egy auroros-nyomozós).

 18. Az első részt 3x láttam. Alapból a kór amiben játszódik a 20s évek Amerikája a gyengepontom. Swing, szesztilalom, illegális klubbok és maffiahálózat.

  Remélem ez is jó lesz sőt tuti. Yatesnak ez a világ nagyon jól áll. Kellett neki ez a fajta szabadság. Mert a Potter filmek anno kicsit megkötötték a kezét mert könyv alapján kellett mennie. De itt van mit a tejbe aprítani ötletek terén.

 19. Nekem az első rész is nagyon tetszett, pedig nem vagyok nagy HP. fan.
  Várományos !

 20. Jude Law szerintem is adja, remélem bőven benne lesz a sztoriban, lévén Dumbledore elég erősen benne van a Grindelwald szálban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.