Alicia Vikander iszonyat aranyos

A Wirednél a róla leggyakrabban feltett kérdésekre válaszol nagyon aranyosan. Tudjátok mibe kellett volna castingolni? Az Audition remake-be.

human
írta
2018. 03. 14. 15:22
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Alicia Vikander iszonyat aranyos” bejegyzéshez

 1. Kinek mi az aranyos. Én speciel nem is bírtam végig nézni. REttentő irritáló egy ember szegény.

 2. Érdekes JKJ, hogy irritál téged pedig nem is ismered. Azt még megértem, hogy mint színésznő nem kedveled mert nem a te stílusod vagy tudom is milyen kínban szenvedsz de hogy mint embert irritálónak találod az már kész vicc.

  Nála kedvesebb embert alig találni Gagyivúúdban. És igen, én sem ismerem de azért látni egy emberen hogy milyen valójában és nagyon kevés olyan nő van ebben a szakmában sajnos akik nem szállak el maguktól.

 3. Nem is tudtam, hogy Michael Fassbender a férje. Ha szerepeket nem is, legalább nőt jól tud választani Michael.

 4. DarkEagle: Mért kéne valakit ismerni ahhoz, hogy irritálja az embert? Ez hülyeség.

 5. Mondjuk azért mert, mint ember nem irritálhat senki úgy, hogy nem ismered. Külsőleg nem tetszhet, az alakítása alapján mondhatod hogy nem tetszik a munkája de legyünk őszinték, évek múlva is nehéz kiismerni egymást nem hogy ránézésre ismeretlenül.

  Alapból nem szeretem ha valaki ezt a szót használja, hogy irritálja valaki. Ezt akkor használják ha valami állandó jelleggel piszkálja őt.

 6. hát ha nem bírja nézni vásznon akkor arra mit használjon? simán elfér az irritálja szó. nyilván ha megismerné, akkor lehet árnyalná a képet, de nem fogja.

 7. @DarkEagle azon kevesek közé tartozom akik egyetértenek veled jelen esetben (is), viszont meg kell, hogy jegyezzem, szélmalomharcot vívsz… a nicked akár lehetne “Don Quixote” is… engedd el, nincs értelme…

  @human “nyilván ha megismerné, akkor lehet árnyalná a képet, de nem fogja.” és miért az a default, hogy útáljuk?

  a filmről eddig annyit olvastam, hogy akciómozinak jó, de “béna”, mint játék-adaptáció, nemtom, nekem város!…

 8. ezt nem értem, ki mondta, hogy az a default, hogy utálja? az eddig látottak alapján dönthetett. tudod, van ez az első benyomás, neked is, van aki semleges, van akit kedvelsz és van aki ellenszenves. nem akarom amúgy nagyon védeni a kommentelőt, de ez a kiakadás rá furcsább, mint az, hogy neki egy színész ellenszenves, amikor biztos vagyok benne, hogy Darkeaglenek és Liv-nek is vannak ilyenjei.

 9. Ebben mi aranyos? Normálisan válaszolt.
  Svarnaus: Ellen Page-ben egyetértünk. :D De mi van Melissa McCarthyval? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.