A Last Jedi különleges változata

Rian Johnson twitteren felfedte, hogy van egy “rejtett” változata is a filmnek a megjelent változatokban: egy némafilmes. Aki akarja, az csak a zenével megnézheti az egészet, mindenféle effekt és beszéd nélkül. Ez nem csak a soundtrack random betételét jelenti, amit minden filmnél elő tudnánk állítani, hanem ugye a ténylegesen jelenetekre vágott változatot.

8 hozzászólás a “A Last Jedi különleges változata” bejegyzéshez

  1. Ez a verzió valamelyest javít az élményen. :)
    Javaslom,hogy a 9. rész már eleve így kerüljön moziba!

  2. Hasonlót akartam írni, mint sum-blink, rian nagyon el van tévedve fejben, a nyilatkozatai egyre debilebb ember képét festik le.

  3. Ez a csávó ugyanolyan senkiházi kontár, mint Duncan Jones vagy Richard Kelly (és még lehetne sorolni). Csinált életében egy jó filmet, aztán kb. azóta abból él, egy normális ötlete sem volt. Star Wars némafilm, az kell a népnek, biztos sokan fogják csak emiatt megvenni a lemezt :)

  4. Itt nem a némafilm a lényeg, hanem, hogy effektek nélkül a nyers berziót láthatjuk. Hamg meg nyilván azért nincs rajta, higy azért mégse így nézze már az ember alapban.

  5. Én még csak pár napja jutottam el odáig hogy megnézzem, és azt kell hogy mondjam hogy óriási csalódás volt ez a film…Nem térek magamhoz, hogy sokan hogy isteníthetik ezt a foshalmazt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.