Save the Oasis, Save the World

Save the cheerleader? Valaki? Itt a Ready Player One új előzetese pár poszterrel megtámogatva. Spielberg megcsinálta? A videó alapján elég jó volt a fogadtatása a filmnek (már vetítették egy fesztiválon, meg talán a sajtónak is.)


22 hozzászólás a “Save the Oasis, Save the World” bejegyzéshez

 1. Az a poszter tökéletesen tükrözi ezt a keszekusza, erőltetett, matrix wannabe gagyi káoszt. Spielberg ide vagy oda, ez szerintem bukás.

 2. Segítsetek már, sose magyarázták el, hogy hogy kéne ezekben a képekben látnom a rejtett ábrát, berajzolná valaki, hogy hol kell látnom, és elmondaná, hogy hogy tudom rávenni a szemem, hogy lássa? :)

 3. 3: Én mindhármon egy kulcsot látok. :)

  4: Ezt nehéz elmagyarázni, sokáig én se értettem, azt hittem bonyolult, pedig valójában pofon egyszerű a dolog. Nézd mereven a képet egészen addig, míg “keresztbe be nem futnak” a szemeid, majd pislogj párat jó gyorsan, és máris a kép “dimenziójában” kezdesz látni.

 4. 4: Próbálj a “kép mögé” nézni, mintha kicsit bandzsítanál. De nekem is kell jó pár másodperc, mire rááll az agyam. A zöldben két vonalat látok futni pl, valahogy nem akar kirajzolódni a kulcs még most se.

 5. Én is mindhárman kulcsot látok, de hát 3 is van nem? Már rég hallgattam a hangoskönyvet :D

 6. MEGVAN! a kéken és a pirosan is bal felső sarokból jobb alsóba egy kulcs, átlósan, a kép közepén, nagyjából az egészet beterítve, a zöldön jobb felsőből bal alsóba. Magic Eye a technika neve, és találtam egy leírást róla: úgy kell nézni, hogy keresel két ismétlődő részt egymás mellett, és egymásra “rakod”, távolba nézéssel, amikor egybeesnek, akkor lesz 3D-s a kép.

 7. Trlefonról a legegyszerűbb ezeket jelenleg megnézni:
  1,Teljesen tedd az orrod elé, kb érjen hozzá, tök homályos a kép
  A szemedet állítasd “bambulási” fázisba
  2,Laaasssan távolítsd magadtól a telefont, de fontos, hogy NE mozdítsd meg a szemed és NE próbálj fókuszálni ( ez az igazi nehéz dolog ebben, mert akaratlanul fókuszálna a szem)
  3,Gyakorold ;)
  A kéken a legegyszerűbb megtalálni a kulcsot, mert ott középen van

 8. A legegyszerűbb mód, ha folyamatosan pislogás nélkül bámulod, és előre hátra mozgatod a fejed anélkül, hogy a fókuszon változtatnál a szemeddel.
  Kis időbe beletelik, de utána hamar rááll a szemed.

 9. Három kulcs. Gyakorolni kell, de ha ráérzel, nagyon könnyen fog menni. Hagyd, hogy összemosódjon a kép. Ha nem próbálod “kitisztítani”, úgy marad és láthatod a mélységét. Vagy 15 év után először fura volt, de a mádodik már szinte azonnal ment.

 10. Én tudok direkt kétfele nézni a szemeimmel, azonnal látok minden ilyet :D Csak el kell tolni egy mintányival az egyik szememet a másikhoz képest.

 11. A Nő a bajból Jack Blacket idézve: “Darren nézz mindkettőnk szemébe egyszerre és úgy mondd!”

 12. most úgy ültem le elé, hogy függetlenítem fejben a könyvtől teljesen és így nézem meg az előzetest.

  még mindig katyvasz és ugyan látványos, de kizártnak tartom, hogy egy filmben ez működni fog.

 13. Ilyen bandzsítos képekből nem lehet valami rövidebb animot összehozni? Egy egész estés mozi után mehetne mindenki szemészhez az biztos, de pár másodperc kibírható lenne :)

 14. DnP:
  Nekem már pár másodperctől is fáj a szemem meg a fejem is, szóval én tuti kinyúlnék a film végére. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.