Az új Infinity War-előzetes elé

Elvileg ma délután érkezik az Infinity War végső előzetese, amit egy semmilyen videóval harangoztak be.

Közben interjúkból ezeket lehetett megtudni:

Thanos most lesz legközelebb a kövek megszerzéséhez, így mindent bevet, hatalmas kínok elé állítja majd hőseinket, és nem mellesleg előnnyel is fog indulni hozzájuk képest.

A Russo testvérek ismét más filmekhez nyúltak inspirációért, mint azt tették korábban például a Winter Soldierrel, ami a Heat és a Three Days of the Condorból merített. Ezúttal a 90-es évekre tekintettek, a Two Days in the Valley és az Out of Sight felé. Ezeknek a hangulatából próbálnak átmenteni az Infinity Warba.

20 hozzászólás a “Az új Infinity War-előzetes elé” bejegyzéshez

 1. Ezt az új előzetest én már kihagyom majd. Biztos nem lesz durván spoileres, de akkor is, a moziban akarok ámulni bámulni leesett állal. Az év legjobban várt filmje.

 2. @Roli:

  Rendszeresen hagyok ki előzeteseket, Annihilation, Blade Runner, kb. az első hírek után lekapcsolódtam, a Terminator 3 óta tudom, hogy az előzetes az néha a film 2 percben :).

 3. Nekem is megkéne állni hogy ezt a trailert kihagyjam és már csak a moziban nézzem a filmet, de úgy sem fog menni :(

 4. Two Days in the Valley? Hát az kurva messze van az eddigi Bosszúálló filmek hangulatától.

 5. Teljesen világos, hogy sekélyes lesz.Jön ez a piaci hentes kinézetű lila főgonosz meg valami CGI-szörnysereg és azt fogják püfölni.Készpasz.
  Ez az egész marvel egy primitív,értéktelen, pénzcsinálda amely a kamaszok értelmi szintjén ragadt tömegek megfejésére épült ki.Egy nagy nulla!

 6. Pénzcsinálda? Igen. Tizenéves értelmi szinten? Igen. CGI szörnysereggel reklámoznak már az előzetesben is? Igen. Atomjó lesz! :D

 7. oké, hát átlagban minden negyedik Marvel film vállalható, hátha ez lesz az éppen. az utolsó melyik is volt, nem tudom talán az Ant Man, vagy a Winter Soldier, ki tudja ezt már követni.

 8. Hagyjátok már szegény Clarkot, 1es lett a környezetvédelem témazárója, még jó hogy zaklatott. Szegény nem emlékszik arra sem, hogy a JL-ben is egy bazi nagy CGI szörny volt, CGI sereggel :(

 9. “Szegény nem emlékszik arra sem, hogy a JL-ben is egy bazi nagy CGI szörny volt, CGI sereggel”

  igen, ez kicsit furcsa érv tőle.

 10. Nem várom Rém unalmasak a marvel filmek .Mindenki feszülten néz mindenki nagyon ért ahhoz amit csinál . Nincsenek életszerű karakterek mint mondjuk régen Han Solo . Nincs semmilyen kisugárzásuk a színészeknek (vasembert alakító színészt kivéve ). Az akció meg rettenetesen primitív .X elüti Yt A pontból B pontba úgy hogy közben vmi zúzodjon meg összedőljön . Kábé egy négy éves gyerek játszik így a játék katonáival .

 11. 19.

  Oké. Akkor ez nem a te filmed lesz, köszönjünk hogy megosztottad velünk a véleményed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.