Danny Boyle a legesélyesebb a következő Bond filmre

Figyelem, még nem írt alá, ellenben azt megerősítette Danny Boyle, hogy jelenleg John Hodge (Trainspotting, Trance, The Beach) és ő épp egy forgatókönyvön dolgozik a következő, 25. Bond filmhez. Ha ez tényleg jól sikerül, akkor lehet, hogy a rendezést is magára vállalja, és az év vége felé már bele is tudná vetni magát. Ezeket mondta:

We are working on a script right now and it all depends on that, really. I am working on a Richard Curtis script at the moment. We hope to start shooting that in six or seven weeks. Then Bond would be right at the end of the year. But we are working on them both right now. We’ve got an idea, John Hodge — the screenwriter — and I have got this idea, and John is writing it at the moment. And it all depends on how it turns out. It would be foolish of me to give any of it away.

human
írta
2018. 03. 16. 03:32
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Danny Boyle a legesélyesebb a következő Bond filmre” bejegyzéshez

 1. Nolannek kellene adni ezután. Mondta már, hogy érdekli a téma, de ő egy önálló trilógiát csinálna, egy teljesen új stábbal.

 2. Nem sietted el, kb màr egy hete irtak rola.
  Sztem amugy màr Craiget kéne lecserélni végre, semmi bajom vele, sztem az egyik legjobb Bond, de màr kurvàra unom h minden film elött bedobjàk h soha többet nem akar szerepelni, aztàn meg valahogy mégis mindig van az a pénz…

 3. Tényleg, most akkor marad Craig? Én még lemaradtam ott, hogy keresik az új Bondot. Vagy mégis elvállalta a pénzért, csak én nem hallottam róla?

 4. “Nem sietted el, kb màr egy hete irtak rola.”

  nemtom, tegnapi a cikk hogy hivatalosan is fejleszti, tudtommal előtte csak pletykák voltak bár hasonló üzenettel “minden a forgatókönyvtől függ”.

 5. Szerintem ő zseniális Bond filmet tudna összehozni:

  – A vizuális látásmódja remek
  – A filmjei pergők, de mégis értelmesek
  – Jól tud színészt vezetni
  – És alapvetően 10-ből 8 filmje jó szokott lenni.

  Jöhet!

 6. Lehetne Bondnak egy fia, akit előhúznak a semmiből, Craig játszaná az apját és a film végére felveszi a fiú a nevét, Craiget meg megölik. Szerintem eléggé érdekes lenne egy olyan zöldfülű Bond, aki csetlik és botlik, nem tud túl sokat a kémkedésről.
  Az anyja meg lehetne egy olyan nő, akit felcsinált James még a húszas évei elején a “kémsuliban”, a nő úgy maradt és van benne némi bosszúvágy.

 7. Mendes és Boyle is azok közé a rendezők közé tartoznak, akik szerintem borzasztóan középszerűek, mégis nagyon nagy karriert futottak be. Sajnálom, hogy őket választották. Mondjuk remélhetem még, hogy húznak egy Kennedy-t és kivágják Boyle-t a francba.

  Martin Campbell tényleg jó Bondot csinált Craig-el, neki vissza lehetne adni a rendezői széket.

 8. Martin Campbell szerintem is jó lenne. Mindkét Bond filmje baromi jó lett, mindkettő egy “új” Bondot indított útjára, és mindkettő baromira más stílusú mégis nagyon erős. Golden Eye mindenképp a Brosnan éra legjobbja és hát akármennyire is sokan odáig vannak a Mandes féle Skyfallért messze nincs olyan erőteljes mint a Casino Royale. Az lett volna az igazi ha Campbell viszi végig az egész Craig erát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.