20 hozzászólás a “Valaki hiányolta” bejegyzéshez

  1. Jeremy a Mission Impossible helyett a jobban fizető szerepet választottam Renner. :'(

  2. Érdekes amúgy, hogy alul a nevek között nem hogy Renner neve nincs odaírva, de Paul Rudd (Ant-Man) sincs ott. És ő sincs rajta a poszteren, bár a mérete miatt oda lehet képzelni bárhova :D

  3. Nem igazán értem miért hiányolják. Mit tudna ő hozzátenni a harchoz, lenyilazza az űrlényeket? :D Mondjuk én a csapat felének létjogosultságát nem értem de ez lehet csak én vagyok.

  4. DarkEagle: “lenyilazza az űrlényeket?”

    Volt egy ismeretlen kis művészfilm amiben ezt csinálta, asszem az volt a címe, hogy BOSSZÚÁLLÓK 1!!!

  5. Na,még is kap spin-offot? :)
    Csak valahol máshol kertészkedik ezért nem látjuk,mert a Háború fontosabb. :)

  6. DarkEagle, a Bosszúállók első részében is nyilazta az ellent. Meg a másodikban is :D

  7. Darki az semmi.Fekete Őzikének sincs sok keresni valója itt.A Civil Warban egy zárt furgonban robbant rá két kézigránát ami kiszakitotta az ajtót majd Fekete Őzike kiugrott,leporolta magát de még a sminkje se kenödött el..vicc az egész karakter.Egy túl tolt hülye picsa.Remélem Thanos letépi azt a kiszőkitett hülye fejét.
    Aztán.
    A való életben a fél Avengers börtön büntetését töltené.Tony Stark gondatlanságból elkövetett népírtásért,és kiskorú(Peter Parker)veszélyeztetéséért.Apropó.Peter mit keres itt?Nem az iskolában lenne a helye?

  8. Batmant már a hadsereg kapcsolta volna le. Flasht az Argus, Supin már rég kísérleteket tesztelnének. Atlantis ellen meg háborút vívnának.

  9. A bumerángos auszi alkesz, bézbózütős dilinyós ribi, görcsoldós indián, meg a WC-n lehúzott hüllőember bizony azok igazi világmegváltó csapattagok, meg kell hagyni! Ugyi? ;)

  10. Idéznéd hol írtam ilyet?A csúcs akkor is az amikor a furgonnak kirobban a hátsó ajtaja mert gránát robbant a belső zárt térben és Fekete özike kiesik a fűre!! :D Huhh nyög egy kicsit mint akinek izomláza van de valójában még a sminkje sem kenödött el és percekkel később autók között cigánykerekezik meg verekszik.Thanossal majd mi csinál?A nyakába ugrik?

    A Squadra én sem értem mi szüksége volt az amerikai kormánynak..Superman ketté pislantaná az egészet csapatot Diablon és Enchantresen kivűl.holott az ő megfékezésére is hozták létre a csapatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.