Jövőre forog az Indiana Jones 5

Spielberg azt mondja, hogy 2019 áprilisban nekifekszenek tényleg a filmnek, méghozzá egy részét Angliában forgatva. Hány éves is lesz addigra Harrison Ford?

human
írta
2018. 03. 19. 19:07
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Jövőre forog az Indiana Jones 5” bejegyzéshez

  1. Nagyon szeretem Fordot gyermek korom kedvenc színésze de ha ő lesz a középpont akkor bukta :(
    Sajnos ő is már csak a mellék ágra elég arra viszont elég erős.

  2. Én se akarom bántani az öregeket de mi lenne ha valami újdonságot csinálnának. Ford az elmúlt pár évben mást se csinált csak a régi filmjeinek rebootját vagy folytatását. :D Spielberg dettó. Vagy vonuljon vissza vagy csináljon valami újat.

  3. Nem is tudom, hogy akarják ezt, ha egyszer Shia Belouf leszerepelt Hollywoodban, tehát vele tuti nem számolnak a folytatásban. Vagy csinálnak ilyen “visszaemlékezéses” kalandot, amiben átadják a stafétát valaki másnak? Szívem szerint még mindig Chris Prattre szavaznék és akkor Indy is tovább élhetne, mint egy James Bond jellegű karakter.

  4. Azért az Indiana Jones filmeknek nem csak az akció része miatt volt bája. Én tőlem simán jöhet egy a parkban galambot etető prof hidegháborús kém-kalandja, némi misztikával nyakon öntve.
    Vagy Spielberg megint nagyot dob, mint a 93-as Jurassic park élethű dinoszauruszaival, és legyártja az első teljesen CGI főhős filmet, és csak a hangját adná az öreg Ford hozzá. Bár ennek igen csekély a valószínüsége.

  5. Ne legyen Pratt, se senki más, ne legyen CGI se, fujj… nem kéne b@sztatni. Nyilván valami mentor lesz benne Harrison á la Star Wars TFA. Haragszom Spielbergre, kufár egy fazon.

  6. mondjuk a mai világban egy Chris Prattet elbírna szerintem a fanchise, de rajta kívül tuti találnának még színészeket akik alkalmasak lennének a szerepre.

  7. Mér’? Ott van az új Han Solo gyerek. Vele jöhet az “Egy Indiana Jones történet”. :)))

  8. Valószínű olyan lesz mint egy family guy jelenet.Ül az asztalánál,olvas valami varázs cuccról,kimegy a kertbe és ott van.Ennyi a film,és ezt két órába tömörítve.

  9. Az a durva, hogy az apját alakító Sean Connery 59 éves volt a 3. rész bemutatójakor. :D

  10. -Harrison Ford páratlan pénzforrás és mint ilyet, ki kell csinosítani.
    -És ki is fogjuk. Most is a legjobb szakembereink dolgoznak rajta
    -Kik?
    -A legjobb szakembereink

  11. Tök mindegy hány éves lesz, simán lehet egy jó kalandfilm, ha a történet és minden más is okés lesz. Nem Ford-on múlik majd, ő 100 évesen is Indy lesz.

  12. Hááááááát. Én úgy gondolom, hogy ezt a dolgot lehet elegánsan és ízlésesen is tálalni, ugyyanakkor lehet egy ordas nagy okádék is. Ford első osztályú színész, Spielberg pedig első osztályú rendező…… én jelenleg bizakodó állásponton vagyok.

  13. Simán lehet még Ford a főszereplő csak ne ilyen ugri bugris cgi szarság legyen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.