Az Infinity War és az Empire

Nemsokára érkezik a 4… izé, harmadik Avengers film, aminek kapcsán természetesen minden nagyobb filmes magazin elszállhat. Így tett az Empire is, és jöhet a kérdés, hogy melyik borítós kerülne a polcra? A legvégén az előfizető nézhető.




36 hozzászólás a “Az Infinity War és az Empire” bejegyzéshez

  1. Thanos még mindig Badass :D Azt tudja valaki, hogy melyik végtelen kő melyik? Már úgy értem, hogy a lila az az Aether a kék a Tesseract a narancs az Vision fejéből fog kipattanni, de a maradék kettőt nem vágom.

  2. Piros- Thor 2.ből
    Kék- Bosszúállókból
    Lila- Galaxis Őrzők
    Sárga- Borsszóállók kettő
    Zöld- Dr. Strange

    Utolsó követ nem tudjuk ami a lélek kő.

  3. MStipee: LoL tényleg, megvan az MCU Henry Cavillje :D legalább ez csak promó cucc. Szegény pedig szép, neki még bajsza sincs, felismerhetetlenebb, mint Renée a másik posztban :D

  4. Valaki mondja már meg nekem, hogy Fekete Párduc húgy és testőrnője miért vannak a képeken. Az összes többi karakter többé-kevésbé híres képregényfigura. De ők ketten miért kellenek a képekre? Mert színes bőrű hölgyek? Ennyi erővel Pepper Potts (Paltrow), Maria Hill (Smulders) vagy éppen Sif (Alexander) is megérdemelné, hogy ott virítson a képeken. Hányok ettől az erőltetett PC-től.

  5. Szegény Olsen fene tényleg borzalmas lett… Thanos iszonyat badass.
    @3. Yakhead

    Az Aether a piros…ami, ha jól rémlik, nem is volt kő formájában a Thor 2-ben. Az a Reality Gem. Valahol a jóég tudja, hol van jelenleg… :D
    A lila a Power Gem, amit a Galaxis Őrzőiben láthattál a Gömbben (Orb.) Jelenleg a Nova hadtestnél őrzik. (Vélhetően őket fogja szétcsapni Thanos az IW első perceiben… :D )
    A Mind Gem van Vision fejében, az jött Loki jogárából.
    A Time Gem, a zöld, ami Agamotto szeme, Strange papa nyakláncában van. (Most nem tudom, hogy a nyaklánc itself az Eye of Agamotto vagy maga a kő, de ez mindegy is… :D )
    Az utolsó a Soul Gem, ami ötletem sincs, hol van… a Párducot még nem láttam, de nem tudom van-e szó róla, úgy hallottam, nincs.

    *Potential SPOILER Alert*

    Vannak elméletek, hogy Heimdallnál van, vagy ő maga az Lélek kő, tekintve, hogy narancs a szeme és minden lelket lát elvileg… De most valami olyat is olvastam, hogy talán Tony Starknál lesz, bár ezt nehezen képzelem el…
    Másik elmélet szerint Hela… de Ő mintha megmurdelt volna a Ragnarok végén… szóba jött még Mjölnir… de azt is ripityára törték a filmben… szóval passz… Én is kíváncsi leszek.

    *end*

  6. 1. Tesseract – a tér kő (kék) – nagy távolságokat lehet vele megtenni (teleport), térkapukat létrehozni!
    A Vörös Koponya és a SHIELD egy ,,végtelen” erőforrásnak gondolta, Loki a kő segítségével hozta New York fölé a chitauri sereget! Hela asgardi bukása után Loki ismét megkaparintotta a követ!

    2. Aether – a valóság kő (piros) – a valóság szövetét lehet megbolygatni vele! Elvileg alternatív valóságok is kialakíthatóak a birtokában (!)…
    Malekith, a sötét elf akarta megszerezni, most a Gyűjtőnél van, Sif és Volstagg adta oda neki!

    3. Necklace – az idő köve (zöld) – előre és hátra lehet ugrani az időben, ha valaki képes uralni! Dr. Strange őrzi!

    4. Orb – az erő köve (lila) – Ronan-tól, a kree vádlótól szerezte meg Űrlord és csapata! Most a xandari Nova hadtest őrzi! Az összes energiafajtát manipulálni tudja a viselője!

    5. Scepter – az elme köve (citromsárga) – Loki harcolt vele egy darabig, kicsit volt a Hydránál, majd Ultronnál! Vízió homlokán van jelenleg… (Mentális és pszichonikus képességeket lehet vele elsajátítani!)

    6. A lélek köve (narancssárga) még kérdés, de szerintem is Heimdall a ,,hunyó”!
    Nem véletlen volt Thor látomásában szemgolyók nélkül… ;)
    (Lásd. Avengers 2.)

  7. Vasember miért van ennyire kigyúrva? :D Mármint maga a páncél is úgy néz már ki, mint ha az is kondizni járna egyedül míg Tony patkolja Pepper-t. Az oké, hogy Bleeding Edge (elvileg, nem tudom megerősítették-e már hivatalosan), de semmi haszna annak, hogy kigyúrtnak néz ki, akkora válla van mint Thor-nak. :D Remélem ez csak az elcseszett Photoshop miatt ilyen.

    (SPOILER)
    A soul stone-ra meg lehetséges, hogy várhatunk a 4. részig, mivel Heimdall-on kívül van esély rá, hogy Adam Warlock(GOTG2 credits)-nél lesz(a többi képzelgés, hogy Hella lenne, vagy volt ahol Tony-t említették ki van zárva, ez a kettő a legesélyesebb rá), meg én korainak érezném egyből összerakatni a teljes Infinity Gauntlet-et az első részre, sok volna az két és fél órára a többi történés mellé.
    (/SPOILER)

  8. Vasember mellet mit keres az a feka csaj én se értem.Mit akarnak ezek Thanos ellen?hulladék az a karakter.

  9. Számomra is érthetetlen miért a két Párducos karaktert rakják rá amikor pl Hangyáék rajta sincsenek (vagy csak én nem látom) de akár még Hill vagy Fury is jobban kéne oda helyettük.

    Sajnos én sem tudok másra gondolni mint ,hogy így PC…

  10. Marvel képekre szabad azt mondani hogy szarok? Vagy csak más filmekre? Egyedül az utolsó Thanos-os tetszik. A többi photoshopos szar. Főleg az Olsenes.

  11. PC…

    Elég népszerűek voltak az utolsó Marvel filmben (a Fekete Párducban), meg valószínűleg többet fognak akciózni is ebben a filmben, mint Hill vagy Fury (hopp, ő is afroamerikai)…

  12. Atrox: De a GOTG3 már nem a 3. fázis része és valószínű, hogy az Avengers 4 előbb lesz, mint Adam Warlock bemutatása.

    A PC-t meg már eskü bele akarjátok látni. Valószínű azért is vannak rajta ,mert ők aktívak lesznek a filmben, továbbá nagy siker volt a Black Panther. Fury lehet ,hogy meglepetés lesz, ha lesz, többi valószínűleg nem lesz.

  13. De Párduc segítői ,hogy lehetnek fontosabbak mint pl Hangya vagy Hawkeye? vagy Hill aki végig az Avengers-el volt?… ok nekem aztán mindegy csak furcsa.

  14. még nem is jött ki a film, nem tudjuk kinek mennyi szerepe lesz benne, de abból amit tudunk eddig, kb ugyanannyi esélye van thanos ellen bárkinek az egész avengers-ből, mint egy kisbabának. még ha úgy lenne, hogy lenne, hogy 7 borítóból, 5ön csak fekete karakterek lennének, akkor rá lehetne fogni, hogy PC, de szerintem itt most csak beleláttok olyat, amit nem kellene. szerintem se túl jók a borítók, de nem azért mert épp ez vagy az a karakter van rajta, vagy mert nem a kedvenc karaktereim vannak rajta…de tökmindegy.

  15. Asys,Soldierdsgn, tükör:
    Egy pillanatig nem mondom, hogy nincs igazatok, csak a Fekete Párduc film a Fekete Párduc (szuper)hősről szól (vagy kéne, hogy szóljon). Mindenki más support karakter, akár elősegítik a főhős karakterfejlődését, akár nem.
    Ahogy a Vasember filmben Pepper Potts is ezt a szerepet tölti be. Vagy a Thorban Sif. Függetlenül a játékidőtől/aktivitástól amit kapnak.
    Tehát ha nem főszereplők (és nem azok) akkor miért “fontosabbak” mint a többi mellékkarakter? Még véletlenül se a PC miatt, igaz? És az, hogy kinek mennyi esélye van Thanos ellen nem mérvadó. Az csak az íróktól függ.
    Mindegy is, nem téma, csak kicsit (számomra nagyon, mert Alexandert és Paltrowot nagyon szeretem) zavaró ez a túltolt PC.

  16. jptokl, azzal, hogy arra utaltam, hogy mindenkinek ugyanannyi esélye van, azzal azt akartam mondani, hogy nem tudjuk, mekkora szerepe lesz azoknak, akik a borítón vannak, lehet mérvadóbbak, mint azok akik nincsenek, vagy tudatosan nem akarnak spoilerezni, hogy olyan karaktert raknak a poszterre, akit még a trailerekben sem lőttek el.
    én a minimalista stílust jobban kedvelem, hacsak nem valami easter egg miatt tolnak ki ezer karaktert egy poszterre, mint pl. ha egy comic book cover alapján készültek volna, ezért se tetszenek, de nekem nem jön át az, hogy ezek a karakterek fontosabbak lennének, mint bármelyik másik, aki nincs egyiken se. pl. szerintem egy black order-es magazin akkor is jöhetett volna, ha a filmben nem lesz sok szerepük.

  17. hagyjuk már, nyilván kurvára kibaszottul nem véletlenül nincs rajta a képeken sehol. vagy valamit terveznek vele (a képregényekben a karakternek volt level upja) vagy valami miatt kimarad a filmből, amit majd a bemutatókor megtudunk, hiszen előre LÁTHATÓAN nem akarják elárulni. plusz kit érdekel, baromira nem a legnagyobb hős a filmben, és így a sokadik posztnál már nem vicces a hiányolása, hanem csak sima trollkodásnak tűnik. rákerestem a nevedre, és igen.

  18. Röhej, hogy egy akkora cég mint a Marvel és az EW kiengedélyez ilyen ocsmány munkát. Konkrétan minden egyes borító ocsmány és tele van hibával. Vagy a fej túl kicsi, vagy a kar/váll túl nagy vagy csak szimplán annyira sok a photoshop hogy fel sem lehet ismerni a szereplőket. Még hogy kitenni ezt bárhova. Gyújtósnak se használnám fel. :D

  19. Ha Thanost is olyan kiábrándítóan hamar kicsinálják, mint anno Ultront, akkor csalódott leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.