Megvan az élőszereplős Lady and the Tramp rendezője

A Disney minden egyes meséjét leforgatja újra, csak többnyire élőszereplősen. Mármint a Susi és tekergő esetében gondolom annyira élőszereplősen, mint amilyen a Jungle Book volt… A rendező amúgy Charlie Bean lesz, aki közreműködött a Samurai Jack és Dexter’s Laboratory sorozatokban, plusz tavaly leszállította a The LEGO Ninjango Movie-t.

5 hozzászólás a “Megvan az élőszereplős Lady and the Tramp rendezője” bejegyzéshez

  1. Ez az, hogy az élőszereplős kifejezés miatt, először minden ilyen Disney újraforgatásnál emberekkel képzelem el az egészet, és itt most láttam egy hobót meg egy kőgazdag némbert spagettizni…
    Elveszti a báját az egész :(

  2. Persze, jöhet, mint a többi, biztos jó lesz, de csak jó… mert még mindig azon az állásponton vagyok, hogy kellene melléjük egy-két normális rajzfilm is.

  3. Nagyon kíváncsian várom a Lion Kinget és az Aladdint, remélem nem sülnek fel vele. A technika adott, a Jungle Book bizonyította, hogy manapság bármilyen állatot meg tudnak csinálni élethűen, tehát remélhetőleg nem szúrják el az Oroszlánkirályt. Egyedüli bánatom, hogy ez a két előbb említett rajzfilm önmagában a rajzfilmkészítés csúcsa a musicalszerű zene, a látvány, a színészi játék és a mondandó miatt is. Na most ehhez képest lehet én láttam régen a Susit és Tekergőt, de ez kifejezetten unalmas mese, de biztos látnak benne fantáziát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.