Sicario: Day of the Soldado-előzetes

Igen, hivatalosan is átnevezték a Sicario 2: Soldado-ról erre a hosszabb és még tipikusabb címűre a Sicario folytatását. Josh Brolin és Benicio Del Toro visszatér, ezúttal egy kingpin lányát rabolják el, hogy ezzel háborút szítsanak a mexikói határon már terroristákat is átcsempésző kartellek között.

Az új előzetes a tovább mögött. A rendező Stefano Sollima (Gomorra, A.C.A.B.), ami annyira nem hangzik rosszul, és a színészek mellett az író Taylor Sheridan (Wind River) is visszatért. Adja az ég, hogy ne basszák el?

human
írta
2018. 03. 20. 03:51
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Sicario: Day of the Soldado-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez sokmindennek tűnik, de egyenlőre elbaszottnak semmiképp sem, a címet leszámítva, bár megértem a közönség intelligenciájába vetett csekély bizalmat odaát :)

  Ez és Mr. és Mrs. Bardem Escobar filmje jelenleg a legjobban várt filmek közé lépett ebben a műfajban nálam!

  Nagyon klassznak néz ki, eddig!

 2. nem fogják elbaszni, sztem zseniális! Csak szokni kell a címet…de erre most miért is volt szükség?

 3. hmm, továbbra is jónak tűnik, bár a védelmezzük az ellenség kislányát dolog annnyira nem tetszik, de remélem az író jó munkát végzett és rendben lesz.

 4. Nekem úgy tűnik már elb*aszták. Mintha a gonosz bácsi megjavul a kiscsaj miatt klisére lenne felépítve a story.

 5. Nekem elbaszni annyira nem lehet, mivel Denistől ez tetszett a legkevésbé,nem is izgatott egyik karakter jövőbeli sorsa sem, szóval nem akkorák az elvárásaim, de azért kicsit sok volt mutatva nekem a sztoriból egy ilyen jellegű filmnél.

 6. Örülök, hogy kiirták Emily Blunt karakterét a filmből. Nekem nagyon lehúzta az első részt a folyamatos picsogása és az amatőr viselkedése.

 7. @zsocso @kobun Emily Bluntnak pont az volt a szerepe, hogy ö a Rookie a nagykutyák között és abban bízva, hogy karrierje illetve a hazafias tettei mennyi életet ment meg a törvényesen. Tökéletes volt. Elsőre nekem is ez volt a véleményem mint nektek, mikor kijöttem a moziból. Az első Sicario 2 trailer után azonnal megnéztem újra az első részt és teljesen átjött Emily karaktere. Számomra etalon film! Valahogy így kéne feszültséggel teli értelmes filmet csinálni. Minden szempontból (technikai: vágás, hang, operatőri munka és színészi) tökéletes az első rész. A hangkeverés istenem amikor végén a vacsoráznak és a hangtompító lövései “eldörrennek” az akkorát ütött (Moziban)! A jelen Oscaros filmeket simán leveri technikai téren is. Nagyon remélem, hogy az év filmje lesz(számomra)! Bár az elmúlt másfél év csalódások tömkelege és értetlenül állok a dolgok előtt, hogy bizonyos filmek, hogy érhetnek el ekkora sikereket illetve bizonyosakat, hogy lehet ennyire elbaszni.

 8. Amúgy a cím tipikusabb volt első verzióban. Így sokkal kevésbé. :)

  Szerintem olyan lesz, mint az első, vagy kicsit gyengébb. Nálam az kb 7/10 volt, ez meg picit alatta lesz szerintem. Picit érdekes, de ez már félig kamunak is tűnik, míg az első 2/3-áig egészen hitelesnek nézett ki.

 9. Épp Blunt karaktere miatt lett a Sicario több mint tucatfilm. Nekem a Sicario nem is kartell film, hanem fejlődésregény, Blunt fejlődésregénye.

 10. Moziban fogom megnézni de nem már hogy az a történet, hogy a csóka aki hidegvérrel kinyírt 2 kisgyereket az előző részben most megsajnálja pont azt a kislányt akinek az apja lemészárolta a családját.

 11. Őszintén, azok után, hogy az első rész egy túlhypeolt középszerű bosszúsztori volt, nem egy ordító nagy baromsággal, nehéz lenne nagyon mit elrontani rajta.

 12. Látom Emily Blunt karaktere kicsit megoszto. Nyilván nem tudhatjuk, milyen lett volna nélküle, de én nem éreztem, hogy a feszültséghez, illetve a film többi pozitivumahoz érdemben hozzájárult.

 13. akkor nem nézted a filmet. már csak a fehér pólóból szürke póló is tökéletes érzékeltetése, hogy mi volt Blunt karakterének a célja a filmben, milyen morális kérdések kerültek vele az előtérbe.

 14. Nem értem a címcserét, az eredeti elég jó volt. Első részben Blunt karaktere pont hozta azt a figurát, amilyennek el lehet képzelni az átlag FBI ügynököt, aki azt hiszi, hogy minden törtvényt betartva el lehet kapni a gonoszt, de közben kiderül, hogy az igazi gonosz nem a szeme előtt van, és a világ a városhatáron kívül brutális.

 15. Biztos nézős.
  Blunt karaktere volt az, akin keresztül te is belekerülsz abba a világba, ami a duma mögötti világot hivatott bemutatni.

 16. Igen, éppen Blunt karaktere kellett, hogy ne egy filmpluszos középszer legyen a film, tucatakcióval. Így a színes-mázas, “törvényes” működés mögé is lehetett látni, ami neki ugye egy sokk volt végülis.

 17. ne bántsátok Emily-t, (szerintem) ő volt a híd köztünk, nézők és a bemutatott kartell világ között..vagy más példával élve, az ő karaktere volt az, aki vagizik egy motorcsónakban, majd, miután satuféket nyomsz, ő kenődik el legjobban a padlón és ezt zseniálisan vitték végig az egész filmben. Nekem hiányozni fog, de azért megnézzük moziban :)

 18. No para. Alejandro csak csalinak fogja használni a kislányt. Remélem a harmadik részt nem csak írja hanem rendezi is Taylor elvtárs.

 19. Akkor itt mutatják be azt, ahogyan Thanos ellopja az reality stone-t a Collectortól? /s

 20. Solima miatt azert kicsit aggodom. Nagyon jo rendezo, de a gomorrahban szerintem tulzasba viszi a zuzast. Az akcio jelenetek annyira gyakoriak, hogy elvesztik a sulyukat, mig a sicario egyben a visszafogott adagolas miatt minden loves/gyilkossag nagyon utott.

  Szoval remelem nem sima akcio lovolde fog kisulni ebbol.

 21. Én is bírtam benne Bluntot, de azt aláírom, hogy aki spec. force dolgokat nyomat, az tudja, hogy mire vállalkozik. Ezért írják sokan, hogy a karakter amatőr viselkedése idegesítő. Persze bladynak szerintem nagyon igaza van. Csak, hogy az aranyközépút nyerjen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.