Tag-előzetes

Pár iskolai jóbarát felnőttként is folytatja a fogócskás hagyományát, miszerint évente egy hónapban egymást igyekeznek elkapni. Egyikőjük akkora profi, hogy még sosem Tag-elték be a többiek, így ha jól látom, akkor össze is fognak majd ellene.

A főbb szerepekben Ed Helms, Jake Johnson, Jeremy Renner. Tipikus közepesen bevilágított vígjátéknak tűnik, ami semmivel sem lóg ki igazán az utóbbi évek felhozatalából. A karakterek miatt jól is elsülhet, de valahogy nem adja nekem.

human
írta
2018. 03. 20. 21:01
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Tag-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem bejött, vihogtam, pedig fényévente egyszer találok viccesnek mostanában amerikai komédiákat.

 2. Baszki, de megnézném ennek a filmnek a pitch meeting-jét.

  Forgatókönyvíró órán volt egyszer egy rövidfilm ötletem, ahol tinédzserek tolják ennek a “bújócskával” vegyített verzióját éjszakánként az erdőben, kicsit thrileresebb stílusban. Elküldött a tanár a picsába, hogy a mai tinédzserek tuti nem csinálnának ilyet, hisz azok már 14 évesen dugnak.

  Ha tudtam volna hogy csak egy Jeremy Renner kellett volna hozzá meg nem tinik hanem felnőttek eskükővőkön… :D

 3. gore: meg nem komoly, thrilleres megközelítés, hanem vígjáték :)

  Bár manapság tucatszám forgatják a filléres horrorokat, thrillereket, ebből lehetne valami szerintem. Én ennyi alapján komolyan mondom, nézném. Hagyod, hogy egy fafej tanár, aki le van ragadva pár évtizeddel ezelőtt, megállítson? Csak írd át felnőttesre, vagy úgy hogy diákok játszották, de egyik alkalommal történt valami (egyikőjük meghalt, eltűnt, stb.), és felnőttként újra kell játszaniuk mert valami pszichopata sorozatgyilkos fényt derít a sötét múltra ha nem, de közben leöldösi őket. Én házalnék vele a helyedben :)

 4. Áhh, ahogy az eredeti “based on a true story”ban írják, csak egy bizonyos hónapban lehetett TAG-elni. Így már van értelme, mert ha egész végig lehetne, akkor aludni sem tudnál vagy sörözni menni a barátokkal.

 5. T: ott van a posztban is…
  “miszerint évente egy hónapban egymást igyekeznek elkapni”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.