13 hozzászólás a “Persze, hogy a Netflixnél landolt a The Titan” bejegyzéshez

  1. értem én hogy a netflix hosszú távon egy főleg saját tartalomból álló bázist akar létrehozni, de muszáj hogy az a sok saját tartalom max közepesnél picivel jobb film, átlagban annál sokkal gyengébb legyen?

  2. Miért lesz szar ez a film? :D Úgy mint a Bright? Amire szintén azt mondták, hogy szar lesz :D Ellenben szerintem egy baromi jó film volt Shadowrun témában, hacsak nem az egyetlen :D

  3. mivel eddig csak ennyi áll rendelkezésre, és már láttam több trailert, így elég jól belőhető, hogy mit tud megütni majd a film max? A többieket nem tudom, de nonszensz azt várni, hogy senki nem írja le, hogy milyennek tűnik szerinte a film. Aki várja, az is ugyanazt írja le, csak ő a pozitív oldalra esett. Vagy akkor aki várja is kussoljon, mert trailer alapján ítélt?

  4. Vagy mindenki kussoljon, ne is merjen véleményt írni! /sarcasm
    BTW én várom, szerintem jó kis esti mozi lesz.

  5. én nagyon hálás vagyok a Netflixnek, hogy elkezdte nyomatni ezeket a rétegfilmeket. így gyorsan, jó minőségben nézhetők is és nem kell a ki tudja mikori BR megjelenésre várni és aztán a virágboltit megtekinteni. jó ez, jó ez.

  6. “Most miről beszéltek? Netflix miatt hiszek újra a B-filmekben. :D”

    a gond az, hogy nem B-filmesek akarnak lenni :DDD

  7. Kezdeném ott, hogy nekem a Hét Nővér top 10-es volt tavaly és mivel hasonló kategóriába sorolnám ezt a filmet is csak kevesebb akcióval ezért mindenképp látni akartam. Hozta azt amit vártam, igaz egyszer nézős és vannak hibái – ami amúgy elmondható a legtöbb filmről manapság mivel alig készül olyan amit rongyosra néznék – de lekötött. A hét nővérnél azért gyengébb lett, de még így is jobb volt a sztorija mint bármelyik agyon hypeolt képregényfilmnek az elmúlt évből. Akinek az előzetes sem tetszett az nézzen mást, akinek meg tetszett és nem vár túl sokat annak kikapcsolódást fog nyújtani.

  8. Már az avatar óta rühellem ezt a színészt is, mert minden filmben ugyanazt a bamba, tökkelütött figurát hozza, de a sztori érdekelt. Így hát a múltkor véletlen megnéztem ezt, iszonyat egy szar film, viszont legalább annyira felkavaró is az egész koncepció. Bár engem már gyerekkorom óta borzongatnak ezek az akarat ellenére átalakítják műtéti úton az embert egy torzszülötté. Kár, hogy csak ennyit sikerült kihozni az egészből.

    SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
    Aki arra számít, hogy a filmben magát a Titan környezetét is “megismeri” a címből adódóan, az ne is nézze meg, mert csak a film végén egy kb. 1 perces jelentben mutatják csak és bumm stáblista. Pedig én konkrétan az miatt indítottam el, hogy ott mi fog történni vajon.
    SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.