Deadpool 2-előzetes

Jött még baromkodós előzetes egy május 18-én érkező Deadpool-folytatáshoz. Elszállt ez is, bár msot azért hagyományos részeket is mutatnak a filmből.

A tovább mögött ott a videó.

human
írta
2018. 03. 22. 14:46
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Deadpool 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az első se volt rossz ez se tűnik szarnak de nem fogok rohanni a moziba az tuti. Viszont Dominót akkor se tudom benyelni. Rusnya és kész.

  2. A teljes sztori kell a Négyen egy gatyábanról :D Azért pornó, mert az egyik szereplő hozzáment ahhoz a Ryan Reynolds nevű palihoz?

  3. Igen azon az utaláson pl felröhögtem mert ugye abban szerepelt Ryan felesége, Blake.

  4. Biztos megnézzük Clarkkal és apával, ez is olyan felnőttes inkább mint a Justice Leauge.

  5. Első nekem nem ütött be annyira, tetszett, egyedinek tartottam, ennek az előzetese viszont most megfogott, tartalmasnak tűnik, az elsőnél nekem kicsit hiányom volt, itt nem látom, hogy lenne :).

  6. Dean6:
    Mármint úgy értem akkor kezdődött el náluk X-Moziverzum, ő pedig csak 2 éve csapódott oda (nem hivatalosan 9 éve) :P xD

  7. Király. Ütni fog. Bár nagyon közel lesz a premier a Bosszúállókhoz, remélem lesz elég bevétele így is és jön majd a 3. rész. Habár addigra a Disney lehet befékezi. Jó lenne tudni mit akarnak majd kezdeni ezzel a karakterrel.

  8. Valaki el fog vérezni pedig, gyakorlatilag 3 hét alatt jön a Deadpool 2, Solo, Jurassic World egymás nyakába. A Solo-t ki kellene menteni, eltolni júliusra.

  9. Őszintén szólva, nekem a trágár/alpári/erőszakos/véres/primitív humor egyáltalán nem fekszik. Szomorúnak találtam, hogy az első ilyen sikeres lett, elsősorban azért, mert véleményem szerint Deadpool nem egy olyan karakter, akiének a 10-14 éves korosztály a rajongója kéne legyen. És tudom, hogy eredetileg 16 éves korhatár van rajta, de sajnos például az unokaöcsém (11) osztálytársai nagyon várják a második részt. Természetesen elfogadom, ha valakit – és most idősebb korú nézőre gondolok – ez a fajta film kikapcsol és szórakoztat, hisz nem vagyunk egyformák, de ettől függetlenül nekem elkeserítő, hogy ez az a szint ami ilyen várakozást vált ki. Már az első rész közben is az volt bennem, hogy ha ez a vicces és szórakoztató, a végtelen mennyiségű káromkodás és pénisz/vagina poén, illetve az ízléstelenül véres jelenetek, akkor nagy baj van a világgal. De kérlek ne utáljatok a más véleményem miatt. :D

  10. 13.

    Még semmiféle hivatalos bejelentés nem volt, mindenki csak találgat. Én is remélem hogy marad R és marad a casting, csinálják szépen tovább a Fox neve alatt.

  11. nekem ez az előzetes bejött :) sokkal jobban mint az előző.
    De nekem ebből az jön le hogy itt Cable ellenség?

  12. Ez a trailer simán Rated R.Elég brutál.szerintem lesz másik változat is a moziknak.

  13. Ennek most nagyon viccesnek kellett volna lennie, igazam van? Hiszen ez a jelenlegi, “csak akkor vagy menő gyerek, ha rohansz erre” film. Most komolyan, nevetett valaki ezen az előzetesen?? Full erőltetett, gyerekes poénkodás akar lenni. Annyira tolják ezt a laza-fasza deadpool dolgot, hogy pont a saját csapdájukba esnek és tiszta cringe az egész.

  14. Swarnaus: Roli az ezutáni, mondjuk 3. részre és esetleg az X-Force projektre gondolhat, ami már a Disney dirigál.

  15. Az Uratok: Most komolyan Deadpool milyen legyen? Ő ilyennek van megírva szinte minden platformon, filmen meg így sikerült. Sokan szeretik őt, főleg az első film óta. Engem még a játék fogott meg és a film sem volt csalódás. Szeretem emellett a konzervatívabb AmCap trilógiát is és karaktert is.

    eskuszom : Változnak az idők. Legtöbbször nem a “jó” irányba. Amúgy az It filmen sokkal több 11-13 éves volt szerintem és telefonoztak közben és fél órával kezdés után jött a fele… de utálom a cicanadrágos fiatalságot :D :D :D

  16. néha erre van igény, szerintem egy ilyen film kijön pár évente az még nem a világvége, valakinek még ez is sok, de nyilván nem céljuk, hogy mindenkit megnyerjenek, mert akkor felesleges lenne pont egy ilyen karakterről filmet készíteni, vagy kapnák még egy x-men origins wolverine szemetet, amire lehet beülhet az egész család popcorn zabálni, csak arról nem pár ember jönne ki, hogy mi ez a szar, hanem mindenki, aki megnézte.
    egy ilyen film célzott közönségnek készül, de nyilván akinek egy-két ilyen film bejön, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető csak ilyen pénisz/vaginás/fingós/káromkodós filmeket szeret és néz kizárólag vagy hogy eltudná viselni, ha évente több ilyen is lenne.

  17. az uratok tuti trollkodik, mert elég csak megnézni milyen a pg-13 deadpool pont az emlegetett originsben.

  18. Tökör, tökéletesen jól látod a dolgokat, nekem inkább az egy kicsit fura és szomorú, amennyire körbe van rajongva egy ilyen film és karakter. De valszeg ez már elsősorban a marketing csapat érdeme. Na mindegy, köszönöm az érdekes, értékes gondolatokat tartalmazó válaszokat, örömmel olvasok mindig értelmes érvelést, akkor is, ha nem pont ugyanazt a véleményt osztjuk! :)

  19. #funfactxyz+1 a zene amit Dopinder a taxiban hallgat, arra depizett a Buliszervízben Ryan Reynolds :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.