The Spy Who Dumped Me-előzetes: Mila Kunis megtalálta a nézőközönségét?

A Bad Moms után egy tök hasonló filmben ropja majd most is. Na persze nem a történet lesz hasonló, de a kidolgozás itt is valami tv-film kinézetet jelent. Ettől még ülhetnek a poénok, ahogy a Hitman’s Bodyguardban is tették, pedig az sem egy fényképezési műremek.

Na, ha a történet érdekel: Mila Kunis (Bad Moms) és Kate McKinnon (Saturday Night Live) élete teljesen felborul, amikor a Kunist dobó ex-pasi feltűnik újra a színen, méghozzá a nyomában egy rakat gyilkolni akaró ügynökkel. Poén akciót követ, és McKinnon ismét rohadt idegesítő. A cím alapján kitalálható, hogy valamennyire James Bond paródia is az egész, bár ez nem sokat jelent a videót elnézve.

Amúgy vicces, hogy a PR anyagban a rendezőről egy szó sincs, ami gyanús lett, és már értem is miért tettek így a sajtósok. Na mindegy, az előzetes a tovább mögött.

12 hozzászólás a “The Spy Who Dumped Me-előzetes: Mila Kunis megtalálta a nézőközönségét?” bejegyzéshez

  1. hát, a Hitman’s Bodyguardban a poénok már csak azért sem nagyon ültek, mivel jelen sem voltak, úgy meg elég nehéz

    A Bad Moms szerintem borzalom volt, a kettőt mondjuk nem láttam, de mivel nem akarok egy sótlan f*szfej lenni, így ennek adok esélyt, hátha meglep

  2. Nem értem a nyavajgást!
    Kunis egy vígjáték sorozatban kezdett, szinkrongang 20 éve egy vicces rajzfilmben, visszatért oda ami jól megy neki.

  3. kmaate: ajaj, nem akarlak letörni, de a pesten forgatott cuccok többsége valahogy mindig mellémegy :D mondjuk szerintem nem a magyar szakemberek miatt.

  4. “ajaj, nem akarlak letörni, de a pesten forgatott cuccok többsége valahogy mindig mellémegy :D mondjuk szerintem nem a magyar szakemberek miatt.”

    Szerintem nem lehet így kategorizálni, főleg The Martian és Blade Runnerök után, bár szerintem a Red Sparrow is jó lett. Ugyanúgy lehet szar, mint jó egy film. A Terminal is Budapesten forgott.

  5. arra gondoltam, hogy többnyire csak bizonyos projekteket hoznak ide. néha vannak kivételek.

  6. Szerintem ez a nő mindig ennyit tudott, a célközönsége fix, csak mint a férjének.

  7. Ez Bécsben játszódik? (Bécsi rendszám)
    Egynek jó lesz, szombaton, kaja közben. Egyre több az amatőr vagyok, de beállok kémnek film, kezdem azt hinni, hogy egy tök amatőr is le tud gyűrni 10 spéci kiképzett CIA ügynököt manapság…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.