Chris Evans is lelép

Nem meglepő hír, hiszen már pár éve voltak rá utalások: a jövőre érkező egyelőre még cím nélküli Avenges 4-nél lejár Chris Evans szerződése, aki ezt nem tervezi meghosszabbítani. Bye bye Amerika Kapitány.

“You want to get off the train before they push you off.” – Chris Evans

Sőt, csak megjegyzem, hogy lehet ezzel mismásolják az Infinity War-beli halálát, bár asszem volt a folytatás forgatásán. Vagyis láttuk, hogy megérkezik repülővel.

human
írta
2018. 03. 23. 15:37
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Chris Evans is lelép” bejegyzéshez

  1. Noh..így legalább kétségessé vált az esetleges spoiler amiben az Avengers 4 forgatási képein futottam bele…yiss!

  2. Én ugyan ezt a “mismásolást” érzem vasembernél is.
    Chrisnek meg ideje már a The Iceman féle szerepeihez visszatérnie!

  3. fura, hogy 2015ben meg még azt mondta a collider szerint, hogy ha hívják, akkor simán meghosszabítaná az infinity war utánra.
    én azt is kinézem a marveléktől, hogy azért dobnak be újra ilyen cikkeket, hogy ne tudja senki megjósolni ki halálozik el az IW-ban. downey jr is háromszor meghosszabbította már a szerződését, pedig az eredeti szerződése csak 3 iron man filmre volt és egy avengers-re, szóval nem venném készpénznek.

  4. Várható volt, már egy ideje lebegtette. Imádom, mint a Kapitányt, és ráadásul a Evans is tökjóarc. Remélem szép és méltó búcsú lesz (valószínű az Avangers 4-ben) nagyon jó kis story arc-ja volt végig, nagyon elkapták a karaktert. És mivel Steve Rodgers búcsúszik majd, de MCU akkor sem marad majd Amerika Kapitány nélkül mindenféle Rogers újracasting nélkül.
    Evans meg mint színész/rendező is jó irányba halad, abszolút érdekel tőle majd minden így a Sunshine-Gift-Snowpiercer-Before we go-The Iceman vonalon tovább.

  5. Downeyról köztudott, hogy tud színészkedni és Evansnak is voltak már filmjei amiben kellett, szóval örömteli hír, hogy ezután az értékes éveket nem egy bohócsipkában akarják elpazarolni, van elég tehetségtelen színész ahhoz, hogy a marvelt-dct lekösse jó ideig!

  6. Pár hete Thor is bejelentette, hogy ez volt az utolsó Thor film, azt hiszem, vagy talán azt, hogy ő is végzett az Avengers után. Robert Downey Jr. nagyon fel lett vezetve a Pókember félig meddig mentoraként, de simán folytathatják nélküle. Cameo nem tudom számít-e ilyenkor, azt lehet vállalná ő is, Evans is, “Thor” is, az azért könnyen befér más project-ek mellé.

    És akkor egyet az összeesküvésnek: simán lehet ez csak sár a vízben, a PR részleg dolgozik, senki ne tudjon semmit előre. Úgy lesz súlya, ha van kockázat miközben nézzük. Aki spoiler-ez premier után azt kettévágom.

  7. Oh, hát ide vándorolt a bajusz…neki ez sok, vagy kevés mert szakállként már csodálatos :/

    Ezekkel a hírekkel foglalkozni úgyis korai

  8. Jól emlékszel human, ott volt ő is a forgatáson. Így Rogers és Stark majd csak a negyedik filmben távoznak, végleg, így lesz igazán ütős és drámai a film, illetve egy korszak lezárása. A harmadik részben meg Loki és Vízió minimum. Őket is biztosan megsiratják páran.

  9. Pénz majd beszél, és a Kapitány majd táncol. Attól függ a Marvel, hogy akarja. Szépek az ilyen cikkek, de az ember akkor hiszi, ha úgy is lesz. RDJ is már vagy 3 szor abbahagyta ezt az Iron Man féle “bohóckodást”.

  10. “downey jr is háromszor meghosszabbította már a szerződését, pedig az eredeti szerződése csak 3 iron man filmre volt és egy avengers-re, szóval nem venném készpénznek.”

    csak vele szemben Evans folyamat próbál kis filmeket csinálni, meg már rendezett is, ami még időigényesebb, mint csak játszani, szóval tök érthető.

  11. 36 éves most… rendezgetni öregen is tud és biztos utálja már a pénzt is, de ha még lehúz 3 avengers mozit, szerintem nem szakadna meg szegényke. ne felejtsük el, hogy a first avenger előtt a karriere a nulla felé konvergált. és én ki is mondom, hogy szerintem egy szar színész még mindig és hálás lehet a disney-nek, mert amerika kapitánynak ok, de szerintem jobban jár, ha vissza is vonul a színészkedéstől és rendezéstől, ha az avengers-t ott hagyja.
    ha viszont aláír még 3-4 filmre (még ha az mind csak cameo is), akkor 45-46 évesen úgy mehet nyugdíjba, mint egy király, nem szégyen az, sőt.
    ha mázlija van még a walk of fame-re is rákerül a karakter neve, amit játszott, amit mesélhet az unokáknak.

  12. Miért kell “meghalni” kiírni egy karaktert akkor amikor egy színész így vagy úgy távozni szeretne/kényszerül? Itt miért nem érvényes a “majd jön a helyedre más, sokan állnak még a sorban” stb. szövegek?

  13. tükör: nem értek egyet azzal, hogy rossz színész, és rendezőként is tehetséges. Abban igazad van, hogy a Kapitány szerepe előtt nem nagyon ívelt felfelé, de ne írjuk le.

  14. “szerintem jobban jár, ha vissza is vonul a színészkedéstől és rendezéstől, ha az avengers-t ott hagyja.”

    Ne haragudj tükör, de ilyen csőlátás elég egyszerű jellemre utal.

  15. neki elhiszem, hogy megunta, RDJ-vel ellentétben, aki annyiszor hosszabbított szerződést, ahányszor emeltek a fizun, és akit már az Avengers 2 óta unok, mert a csávó ugyanazt a jellemű karaktert hozzá már jó ideje a filmjeiben..remélem az ő halála lesz a legbrutálisabb, márha a marvel meg meri lépni azt, amit ígérget, hogy #thanosisgoingtokilleveryone, mert az Ultronnál is ez volt, aztán a szerencsétlen robot senkinek se tudott igazán ártani !

  16. ‘mert a csávó ugyanazt a jellemű karaktert hozzá már jó ideje a filmjeiben’

    Nem értek egyet. Épp az ő karaktere változott a legtöbbet. Míg az első filmben egy egoista, mindent leszarok, enyém a világ felfogású karakterből lett egy felelősség tudattal rendelkező, szabályokat betartó, másokra odafigyelő karakter. Lehet szarul fogalmaztam meg, de biztos érthető. Nem véletlen, hogy a kapitányal is összebalhézott, csak azért hogy védje a sokoviai egyezményt. Illetve Peter Parkerrel is kialakított egy apa-fia kapcsolatot és odafigyel, vigyáz rá. A korábbi Stark ezeket mind leszarta volna, de az események megváltoztatták.

  17. 22.

    Thor és az özvegy tuti nem. Előbbi nyilatkozta, hogy szívesen folytatná ha felkérik, az özvegynek meg elvileg lesz saját filmje. És nem hiszem, hogy az a múltban jatszódna.

  18. Szerintem ez a béremelésnek is szól… Hülye lenne a világ legjövedelmezőbb és egyben legnépszerűbb franchiseból kilépni. A jövőben azért max. 2-3 évente jön egy Avengers film, tehát ne mondjátok, hogy nem tud mellette más filmekben szerepelni vagy produceri vagy rendezői szárnypróbálgatásait kiélni. Így is gondolom már megkeresett pár millácskát, de most nagyobbat szakíthat. Így is RDJ a múltkor már 50 millió / filmnél tartott, tehát gondolom ő sem lehet nagyon lemaradva, még ha “csak” 10-20-30 milliót vágnának hozzá. 5 vagy 10 év múlva még mindig visszavonulhat egy vagon pénzzel, mert kétlem, hogy szűkmarkúak lennének a Marvelnél, ha hűségesküt tesz nekik a következő évtizedre is.

  19. De miért tennének esküt?Jöjjenek az új karakterek.Nem csak Robert Downey jr-ból és Chris Evans-ből áll a marvel.10 évig épitgették őket,most már jön az Infinity War.Ha tökösek mind két karakter kap egy olyan epic búcsút amitől minden marvel rajongó katarzisba fog kerülni idén májusban a mozikban.

  20. @19:
    nem haragszom egyáltalán, csak nem tudom más miben látja a tehetségét. fiatal és jóképű, ok, de ennyi idősen már meg kellett volna nyilvánulni a tehetségének, lsd. ellen page(31), emma watson(28), jake gyllenhaal(38), joseph gordon-lewitt(37), ryan gosling(38), ezek a színésznők és színészek már nevet szereztek, jelöléseket, díjakat és úgy lettek sikeresek, hogy nem egy franchise-ban ragadtak le, miközben ugyanaz a korosztály, mint evans.
    basszus még tom hiddleston(37) is kb. 1000x tehetségesebb és sikeresebb, mint az avengers tagok fele összesen. szóval abból, amit eddig láttam chris evans-től, szerintem ő pályát tévesztett, de attól én még nagyon is bírom őt, mint amerika kapitányt, nem utálom, semmi ilyesmi, csak éppen semmit nem tett le még az asztalra a kapitány szerepen kívül, amihez azért nem kell színészzseninek lennie. mielőtt még valaki azzal jönne, hogy nekem hogy menne, hát szarul, mert nem vagyok színész, de nem is erőltetem, ami nem megy :D

  21. tükör: Akkor ajánlom neked a The Gifted című filmet, a Before we go-t, amit ő is rendezett, a The Iceman-t. Egyébként pedig tisztelem a véleményedet, csak nem értek egyet vele. :-)

  22. Teljesen érthető, hogy le akar lépni. A Marvel már megfáradt és ugyan azt a karaktert hozzá már egy évtizede. De még így is fel tud mutatni a Marvelen kívül pár igen emlékezetes filmet. Szóval mielőtt baromságot mondasz @tükör előbb nézd meg a renoméját mert lerí a kommentedről hogy csak a Marvel filmjeit láttad vagy esetleg a régieket amikben tipikus macsó szépfiút játszott.

    Egyébként nem kell beszarni már készül az új Amerika Kapitány film. Lásd Marvel Kapitány. Nyilvánvaló, hogy ő fogja átvenni a helyét, a képregényben is így volt asszem. De ha nem ő akkor majd Bucky vagy épp a Kapcsi szerelme Peggy unokája. Elvileg mindhárom volt már a helyében ha jól rémlik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.