Spielberg szerint lesz Tintin folytatás

Aki bírta a Spielberg által rendezett The Adventures of Tintint az valamennyire megnyugodhat, mert a rendező szerint továbbra is áll, hogy elkészítik a folytatást. Persze ezt már Peter Jackson készíti, aki elvileg nemsokára nekiáll a forgatókönyvnek. Utána vagy 2 év mire elkészül az animáció, szóval legalább 3 év a premierig. Ez a legjobb eset.

Peter Jackson has to do the second part. Normally, if all goes well, he will soon start working on the script, as it takes two years of animation work on the film, for you, I would not expect to see it for about three years. But Peter will stick to it. Tintin is not dead!

human
írta
2018. 03. 24. 03:33
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Spielberg szerint lesz Tintin folytatás” bejegyzéshez

  1. Jobb kalandfilm volt, mint némelyik élőszereplős. Szívesen néztem volna már a folytatását is, fájó, hogy még mindig ezer évet kell rá várni.

  2. Játékban jó volt, fiomben fogta (saját bevallása szerint is) a képregényt, odaadta az animációs stúdiónak és lényegében kifizette a renderelést/ szinkronszinészeket. Komoly rendezői tehetség kell ehhez.

  3. sum-blink: ha szerinted semmi rendezés nem volt a Tintinen és Spielberg nem észrevehető, akkor szerintem te ne is nézz filmeket.

  4. nem én döntöm el, csak úgy tűnik kár az időt pazarolnod rá, ezért tettem egy javaslatot.

  5. Tiszteletben tartom az ízlésed, véleményed, kritikáid, Te is tehetnél így másokkal, akik véleményt nyilvánítanak. De csak tettem egy javaslatot…

  6. az hogy nem tetszett neked azt tiszteletben tartom, ha visszakeresel szerintem sem volt a legjobb (múltkor újranézve már jobban tetszett), ellenben Spielberg rendezte és ez észrevehető rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.