17 hozzászólás a “Melyik változatuk néz ki idegesítőbbnek?” bejegyzéshez

 1. lol. egy ilyen tömény átfogó fanservice-t azért nehéz kritizálni, mert a filmben felvillanó összes franchise leghárdkórabb rajongói vetik rá magukat az emberre.

 2. egy szó sem esett arról, hogy milyen a RP1 (mert még nem is láttunk), csak arról, hogy a marketingkampány volt gyenge (amit láttunk), de ettől függetlenül még érdekes lehet, és az előzetes kritikák is pozitívak…

  ennyi.

 3. Én személy szerint, egy (!!!) tv spotot láttam eddig ebből. Igaz el is voltam havazva melóval.
  Szóval, ha annyira nem követi valaki a filmes dolgokat, nem is indul el a hype benne.
  Persze én már várom, kb kurva rég…

 4. Jön az Infinity War és ezzel a filmmel kicsit ráhangolódok :D Én olvastam könyvben és baromira tetszett, de filmben szerintem képtelenség megcsinálni egy az egyben :D de ha csak nagyjából a könyv fele visszaköszön a vásznon én már annak is nagyon örülnék :D De ha köszönő viszonyban sem lenne, akkor is leszarnám mit mondanak rá, mert imádom a CGI orgia filmeket :D
  Ja, és április 8-án Thanos-ra szavazok :D :D :D :D

 5. Ez a film a popkultúra pilléreire épül, de még így is több lélek van benne, mint az iNfiNitivOrban, ami egy unalmas kutyaszarnak tűnik. Szerintem a trélerek jók lettek az rp1-hez, de a poszterek tényleg nagyon szarok.

 6. Jön a Solo, ki nem szarja le az IW-t és ezt?

  Na, viccet félretéve, várós ez a film, de az eddig látottak valóban nem adnak sok okot a bizakodásra. Az előzetesben is csak a retró zene volt pozitívum.

  Még valami, a magyar előzetesben csak engem zavar, hogy “oézisz”? Nagy kérés lenne, hogy a magyar szinkronos változatban magyarul is beszéljenek?

 7. az infinity war tényleg unalmas kutyaszarnak tűnik xd na nem mintha ez egy picivel is jobban felkeltené az érdeklődésem. amúgy meg miért ne lehetne human negatív

 8. Na akkor nem csak szerintem tré Spielberg az utóbbi években, mégis nézhetek filmeket.

 9. Szerintem nem tré Spielberg az utóbbi években a The Post pl nagyon tetszett, de ha olyan filmje is volt, ami érdektelen számomra vagy nem lett olyan, amit megszerettem, azért tré filmet nem csinált, de oké ez az internet valami vagy 10/10 vagy 1/10, ráadásul nálam az is bizakodásra ad okot, hogy úgy tűnik változtatott dolgokon, nekem a könyv történetileg abszolút nem nagy dobás. A marketing nem nekem szólt már rég el volt döntve, hogy megnézem.

 10. Spielberg egy kiváló rendező meg filmes figura. Számomra Ő Mr Hollywood :)Keni vágja ezt az egészet. Mindegy milyen filmet csinál, mindegyik megfelel amit tudnia kell egy egész estés filmnek. Egy nagy klasszikus filmes iskolát visz amit pl nagyon szeretek. Ilyen még R Scott,M Scorsase és J Cameron is az öregek közül(és itt a nagyköltségvetésű öregekre gondolok). Aki talán a nyomdokaiba tud lépni az egyértelmüen Nolan lesz!

 11. Én a kezdetektől a 80-as, de főleg a 90-es évekig éreztem ezt a tehetséget mára megfáradt és ötletszegény lett, persze biztos van pár kivétel film, amit nem láttam, de régen bármiből olyan filmet tudott csinálni, ami minden réteget megfogott és magyot ütött….ezt jó ideje nem érzem, talán az Indy 4. Óta. Szerintem tehetségesnek továbbra is tegetséges csak már megteheti, hogy minimális erőfeszítéssel is kaszírozzon.

 12. “de régen bármiből olyan filmet tudott csinálni, ami minden réteget megfogott és magyot ütött….ezt jó ideje nem érzem, talán az Indy 4. Óta.”

  Ugyan már, régen és azóta is voltak olyan filmjei, melyek nem fogtak meg mindenkit. Csak hogy példát mondjak, sok emberről tudok, akiknek nem hogy nem tetszett, de még végignézésre sem méltatták az 1941-et, pedig nálam nagy kedvenc. Az Indy 4 óta nekem egyedül a Lincoln nem feküdt.

 13. amit a legkevésbé értek, hogy miért nem lehettek az avatarjaik sima emberek?
  amti nem is hasonlít IRL alakjához

 14. highwaycat: mert ha barmit lehet valasztani, akkor a legtobben beszelo fallosz, meztelen no, Pepe the Frog meg Donald Trump avatarokkal nyomulnanak. De nyilvan az azert eros lett volna nyomdafesteknek/mozivaszonnak :-)
  Amugy a Snow Crash-ben az ottani virtualis vilag kapcsan irjak is, hogy a nem moderalt helyeken haznyi meretu penisz-avatarokkal flangalnak az emberek, es kulon vannak moderalt helyek, ahol van face controll.

 15. DH: emlékeim szerint a két főszereplőnél konkrétan le van írva a könyvben, hogy hasonlít az avatarjuk a valódi kinézetükre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.