Az Aquaman előzetesre még várhatunk

Az volt a pletyka, hogy a hétvégi Wonderconon kapnak a DC rajongók egy Aquaman előzetest, de maga a rendező cáfolta az egészet. A konkrét indoka: ő maga tett keresztbe az előzetesnek, mert a GI egyszerűen még nincs prezentálható minőségbe, és nem akarja, hogy az első benyomás rossz legyen a filmről.

human
írta
2018. 03. 26. 18:35
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Az Aquaman előzetesre még várhatunk” bejegyzéshez

 1. ezen nem aggódnék a helyében, szerintem senki nem vár egetrengető hajletevős cgi-t egy DC filmtől. egyikben sem sikerült túl jóra eddig. de majd talán ez?

 2. …a Man of Steel-ben jó volt a CGI szerintem – Krypton megvalósítása, az űrhajók, a harc…de a többi DC filmben tényleg gyengébb a CGI.

  Annyira nem érdekel az Aquaman, de azért drukkolok neki, hogy jó legyen.

 3. Gondolom annyira basztatva sincs Wan úr és hát a látvány világ se egy tucat lesz itt.Ráér júniusban egy trailer bőven.Jol van még december

 4. WW-ben is csak a végére fogyott el a pénz. Temiscira azért gyönyörű volt. :D

  Viszont pacsi Wannak mert más rendező már lehet kiadta volna. Aztán lehet ez is csak valami reklám kampány. :D

 5. Leo_Stotch: nem értek egyet, hiszen őszi-téli premier, azért az, hogy márciusban még nem adtak ki teasert nem olyan nagy probléma. ha nyár végéig nem lenne semmi az lenne gyanús.

 6. Rakják csak szépen össze azt a cgi-t mert a liga valami förtelem volt helyenként. Tök mindegy mikor jön az előzetes, a lényeg hogy a film jo legyen.

 7. Borzalmas és ormótlan látvánnyal csak a Liga rendelkezett szerintem.Egyébként rendben van CGI a DCEU-ban.A MoS oda baszott,a BvS is gyönyörű volt.De még a Squad se volt csúnya.Wonder Woman végsö harca se válalhatatlan,igaz gyengébb is.

 8. a látvány és a kosztümök (és még a casting is) a legjelentéktelenebbek. ha egy kicsit is hasonlítanak arra dolgok, amire kell. kb. ugyanannyit tesznek hozzá filmhez, mintha belevernének két-három évnyi digitális technikát. remélem ezt azért majd ők is észreveszik, hogy inkább a sztori és a karakterkezelés ami igazán mérvadó, minden mást le lehet nyelni a filmnél, ha ezek rendben vannak, de talán a legfontosabb, hogy addig ne adjanak ki semmit, amíg ők nem érzik úgy, hogy azt nyújtják, amit szerettek volna, mert utólag már kínos lenne a magyarázkodás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.