22 hozzászólás a “Poszterekkel javítják az Empire-bakit” bejegyzéshez

 1. Na itt már nincs hangyász feje. A botos néger nő miért nagyobb mint Hulk? Ki ő és mit tett le az asztalra? (igen láttam a fekete macska filmet)

 2. botos kopi csajszit én se igazán értem, BP húgánál is nagyobb pedig sokkal bénább és kisebb karakter volt szerintem.
  (ugyanez a nő hisztizik amúgy, hogy a nem-wakandaiak milyen barbár mocskok, de ő meg egy kibaszott pengebottal nyársalt mindenkit, durvábban, mint amit eddig marvel filmben láttunk kb.)
  (durvábban, nem tömegpuszitásban, de fájdalmasabbnak és kegyetlenebbnek néz ki, mint vmi plazmaágyú a rögtök halálért)

 3. Akik a párducos csaj méretei és fontossága miatt méltatlankodnak: ekkora siker után szinte biztosra lehet venni, hogy az Avengers 4 után az egész wakandai népség kiemelt szerephez fog jutni a franchiseban. Náluk talán csak Pokember lesz kiemeltebb, esetleg Doctor Strange Cucumber karizmája miatt. De mindenképp Top kategóriás szereplők lesznek, nem a Jeremy Renner féle másodhegedűsök sorát fogják erősíteni.

 4. Szerintem elég spoileresek a poszterek. Csak megerősítik amit a trailerekben is láttunk, hogy csapatokra lesznek bontva a karakterek.

 5. Akár a csoportos munka a suliban. Lesz egy, aki érti is az anyagot, a többi meg lemásolja de “te add majd elő, mert te érted, hogy miről is beszélsz”

 6. @Abu és ebben mégis mi a spoiler? :D mit vártál/várnak az emberek, hogy ennyi karaktert bontás nélkül folyamat egyszerre fognak kezelni?

 7. 18. mondjuk egy lehetőleg spoilermentes marketinget … :D mármint olyat ami nem ennyire nyilvánvaló :)

 8. Vision, Drax és Spidey szakáll nélküliek mondjuk Hulk is, de azért ott a borosta befigyel. Egyébként én is ezt figyeltem meg, hogy már ez lett a divat egy ideje ami nem feltétlenül baj. Real Man Has Beard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.