Csak nem jön össze az az Edge of Tomorrow 2

Pár helyen úgy láttam, hogy Emily Blunt miatt nem forgatták le még tavaly az Edge of Tomorrow folytatását, de ha jól megnézzük mit mond, akkor csak félig tehet ő róla. A lényeg: Tom Cruise 2 hónappal a Poppins forgatása előtt befutott, hogy ősszel nekiállhatnának a filmnek. Hát a színésznő nyilván nem ért rá. Elvileg akkor már volt egy forgatókönyv, de most a projekt csúszásával egy másikon dolgoznak. Szóval egyáltalán nem csak Blunt miatt vannak fennakadások.

It’s a lot for all the stars to align for everyone to be free at the same time and available to do it at the same time. They asked me to do [it] two months before I started ‘Mary Poppins.’ Tom was like, ‘Can you go this autumn?’ and I was like, ‘No, I can’t go, I’m playing Mary Poppins for like a year, dude! I can’t do Edge of Tomorrow.’ Doug Liman has got an awesome idea and he’s excited and they just need to write it. There has been a script, but now I gather there’s another one in the works.

Plusz az a “nem ér rá mindenki egyszerre” az nagyon kamu szöveg szokott lenni, olyankor sütik el amikor valamit palástolni akarnak. Mármint persze igaz, ha szeretetprojektről lenne szó akkor tök érthető lenne egy “mindenki elfoglalt”, de egy blockbusternél szerződések és pénzek vannak, szóval mindenki igyekszik ráérni, ha komoly a dolog, és aszerint szervez előre.

15 hozzászólás a “Csak nem jön össze az az Edge of Tomorrow 2” bejegyzéshez

 1. Amúgy én is várom de akkor sem várható el hogy mindenki azonnal ráérjen. Pláne hogy Tom meg Emily is folyamatosan csinál valamit. Inkább jöjjön később de legyen jó.

 2. Nagyon bírtam az első részt, jól is van vége, úgyhogy kell a fenének a folytatás. Ez a kép meg örök kedvenc!

 3. na ja, azért a feledés mérföldekkel gyengébb volt ennél, de hát kinek mi… amúgy szerintem is inkább legyen jó, és jöjjön később.
  Reméljük így is lesz.

 4. Az első rész arról szólt, hogy egy noob hogyan tudja újrakezdeni a single player mode-ot mindennap. A 2. rész története gondolom az, hogy elölről kezdi az egészet Hard vagy Nightmare fokozaton.

 5. Leveszik Tom és Emily fejéről a VR sisakot, kiderül, hogy az EoT csak egy mp gém volt, a valóságban a MiB üldözi őket és menekülniük kell. Tom végigrohanja a játékidőt, Emily meg hívja Thanost, és a sicario megoldja a gondjait.

 6. Folytatás szerintem sem kéne/fontos….kb beteszed a filmet, megnézed kétszer és a másodikra ráfogod, hogy második rész volt. A groundhog day is mi béna lenne már egy “második résszel”

 7. Az első nagyon jó kis mozi volt. Valószínüleg a második is minőségi lenne ha ők lennének benne. Szóval jöjjön csak.

 8. Újraindítják az időt. Megszületik Tom és Emily lesz a szoptatódajkája ……. ja bocs ez a BangBros verzió lesz.
  Az első rész nekem tetszett,de nem tudom miként tudnák értelmesen folytatni.Mindenesetre ha lesz 2. rész azt megnézem.

 9. ez a probléma azzal, ha valamit adaptálnak, de az eredeti műnek nincs folytatása.
  szerintem nem tudják, hogyan kellene úgy folytatni, hogy ne pukkadjon ki az egész. vagy hagyják a fenébe és nem erőltetik, vagy elkezdenek szenvedni vele, hogy hű maradjon az első részhez, de akkor rizikós, hogy lebélyegzik egy gyenge másolatnak vagy elviszik valami teljesen más irányba az egészet, mint a Collins a Hunger Games-el lesz ami lesz alapon. és akkor még ott van az a faktor is, hogy rendezőnek és az íróknak túl nagy dobásaik nem voltak az edge of tomorrow-on kívül, szóval nekik meg nekik nagyon kellene, hogy a folytatás sikeres legyen, ha megpróbálják, nyilván cruise-nak, blunt-nak és a WB-nek igazából mindegy, nekik nem érdekük annyira tolni a projectet.
  szerintem előbb lesz ebből valami egyenesen tv-re szánt folytatás, mint egy blockbuster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.