9 hozzászólás a “Majdnem ez szólt a Blade Runner 2049 egyik előzetesében” bejegyzéshez

 1. Ez inkább olyan “különleges/futurisztikus próbál lenni, de inkább 12 egy tucatnak sikerül”, jobb ami végül lett. Sokkal.

 2. Nyomokban Blade Runner-t is tartalmaz.

  Ez olyan, mint amikor filmekhez filmzenei albumot adnak ki olyan számokból, amik nincsenek is a filmben (esetleg egy részük igen), és rácsapják, hogy “Inspired by …”. Ez egy demo versenyen nem került volna be a 10 legjobb közé, vannak benne ügyesen lenyomott nagyon analóóóóg billentyűk, de már a szerkezete nem olyan álomszerű, mint amit várnék.

  A végleges filmzene pedig persze csodás, javaslom mindenkinek egyben végighallgatni, nagyon örültem, hogy a filmben is erősen megjelenhetett a zene.

 3. Szerintem pont olyan volt a filmzene is mint a film. Minden ami jó volt benne azt az elsőből lopták. Az összes többi is steril fos volt.

 4. ez csak a trailer zenéje lett volna, a címbe direkt beleírtam, ennél nem tudom hogy tehetnék többet.

  hány filmnél van tényleg a filmzene a trailerben? hm hm. ez lett volna a lassított popszám vagy hasonló helyett, még jóval a moziba kerülés előtti videókban.

  felesleges a film tényleges zenéjéhez hasonlítani.

 5. Én értem, hogy ez csak a trailer zenéje lett volna. Az előző hozzászólásra reagáltam.

  Amúgy a végleges trailer zene amit még Jóhann Jóhannsson komponált is sokkal jobb és érdekesebb volt mint az erőtlen és uncsi Zimmer score. Vangelis nyomába persze egyik sem érhet.

 6. Naná ,hogy használták az első film témáit kellett is, szerintem jól megoldották. Még ebben a béna pop-rap mixben is az a legjobb és kihalható mármint az eredeti téma ami sokat hozzá tesz a Blade Runner érzéshez. Ami bekerült a filmbe és a trailerekbe szerintem teljessen jól remixelte az eredeti témákat.

 7. 7. Mate815

  Attól az még nem Jóhannsson zenéje volt, mert az előtt jött ki, hogy a Zimmerre cserélését bejelentették volna. A trailekhez 99%-ban nem a film zeneszerzője írja a zenét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.