Colin Trevorrow a Jurassic World 3-mal bizonyíthat

Szóval a Jurassic World hatalmas sikere után a Disney felvette, aztán a Book of Henry null érzelmi intelligenciás kidolgozása miatt ki is rúgta. Most behúzott farokkal visszatér a sikeres blockbusteréhez, avagy rá bízzák a Jurassic World 3. részét. Legalábbis Spielberg szerint. Vajon meddig tart ki a “húúú dinók a vásznon” élmény? Csak mert a Jurassic World nem Trevorrow zsenije miatt volt akkora siker…

A lényeg, hogy ez is olyasmi hír, ami még 100* meghiúsulhat, hiszen egyelőre még bukhat is akár a 2. rész.

11 hozzászólás a “Colin Trevorrow a Jurassic World 3-mal bizonyíthat” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem fog bukni. 1 milliárd körül tippelném, de ha nem is hoz ennyit, lesz annyi bevétele, hogy elkészüljön a 3. rész. Nálam varólistás, akárki rendezi.

 2. Magam részéről csíptem a JW1-et, egész jó újításokkal sikerült továbbvinni a story-t. Persze a szokásos hibák benne voltak (gyerekszínészek pl), de ez minden részben ott volt sajnos.

 3. Jon Favreau-t adnám például. Ő szerintem tudna készíteni egy király Jurassic World filmet.

 4. Nekem az eredeti mondjuk tirlógia rendben volt, de a JW már nem annyira. Egyszer láttam és nem is jut eszembe nagyon újra nézni. Az elsőt pedig bármikor szívesen. CT pedig tipikus példája annak, hogy a rendező kvázi csak biodíszlet az ilyen blockbustereknél. Ez nem igaz persze Speilbergre, csak amikor fénykorát élte, akkor ő indította el a franchise-okat a nulláról, így nemcsak rendezője, hanem, még ha creditben nem is szerepelt, mégis producere is volt azoknak az alkotásoknak és régebben egy rendező nagyobb felelősséggel bírt.
  Nekem nem várós, majd megnézem valamikor.

 5. Flyvik:

  Ez okos komment volt, nagyon adom a biodiszlet és a korábbi blockbuster rendezők nagyobb befolyása részt is.

  Más. Szerintem a 2. rész még pocsék ratinggel sem tudna bukni, június végén iskolaszünet közben nagyon fog menni. Habár mint mindig kérdés, hogy mi lenne a bukás, mert a JW számai nem lehetnek reális elvárások sem otthon, sem nemzetközileg. Ha éppen csak atesne a milliárdon, akkor lehet gondolkodnának az irányon, de a harmadik rész innen nem igazán lehet kétséges.

 6. Nekem még a 3. rész is bejön, viszont midnegyik JP filmnél a legnagyobb hiba: gyrekszínészek. Mondjuk az első részbe még illettek is a sztori miatt, de a többiben..ehh. JW jó kis film volt, remélem a többi dínós folytatás is szórakoztató lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.