The Boys Are Back In Town

Úgy látom 2 nap után végre sikerült a régió lerohadt szervereit újralőniük, szóval újra mehet a műsor. Igazából valamennyire jól is jött egy kis teljes pihenés, locsolás, vedelés, de most vége. Mindennek. Vagy valaminek?

Plusz így még az április elsejei hülyeségen sem kellett közösen átvágnunk, mivel ismét fos viccekkel és kamuhírekkel volt tele a net sajnos.

human
írta
2018. 04. 02. 20:33
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “The Boys Are Back In Town” bejegyzéshez

  1. azt hitted, lazíthatsz! ez nem így működik! ez egy hivatás! remélem szárazon tartottad a puskaport!

    ;-)

  2. Azt hittem ez a te tréfád elsejére és gondoltam is, hogy mert nem akarsz foglalkozni a kamuszarokkal. De akkor nem
    RP1 volt az ünnepi műsor mindenkinek remélem

  3. Mekare: én még nem mertem megnézni, túlságosan szeretem a könyvet. Várom, human mit mond rá.

  4. Azzal valószínűleg egyetértünk majd, hogy a könyvet engedd el… mondjuk ezt minden filmadaptációnál meg kell tenni, de itt szerintem jót tett neki

  5. a könyv nélkül kb. nulla a film, tök érthetetlen az egész, a drámáért beáldoztak minden mást, ami egyedivé tette.

  6. human
    Nem olvastam a könyvet és mégis teljesen érthető volt minden, meg barátnőmnek is, szóval ezt most nem tudom hová tenni. Azt nem tudom a könyvre mennyire hasonlít, ahogy hallottam nem nagyon, de volt eleje, közepe, vége és teljesen követhető volt.

  7. Mi pl hatan voltunk, egyedül nekem volt meg a könyv mégis mindenki értette és élvezte… a főbb utalások meg mellé vagy olyanok voltak, hogy ők is felismerték, vagy amikor nem (pl régebbi játék, de fontos elem a feladatban), el volt magyarázva.

  8. Szombati Imax elött még 2 könyvet is kisorsoltak. Sok helyen olvastam hogy eléggé eltér a könyvtöl de nekem baromira tetszett és a másik 2 embernek is. Egyik se volt gamer de a filmes utalások tetszettek nekik peraze azért 1-2 gamer utalást levágtak (Tekken meg Halo), de mindenkinek nagyon tetszett.
    Ebben volt minden ami egy gamernek tetszik. Ebben volt minden ami filmes embernek. És volt minden aki a 80as éveket szereti.
    Simán többszőr nézős márcsak a sok karakter miatt amiket nem fedez fel az ember elsőre.

  9. a sok utalás nem egyenlő egy filmmel szerintem. de ezt holnap tényleg kiírom már magamból, azért oda is tartsatok puskaport. amúgy gamer vagyok, és nekem a jumanji ebből a szempontból sokkal ügyesebb volt.

  10. fú azért én hiányoltam a filmbuzit :D na de több idő maradt filmekre. Pótoltam is rendesen, JL, Atomic Blond, Jumanji.. és bevallom értem, hogy sokaknak miért tetszett, bár mondjuk cringe volt a 70%a nekem, de volt egy feelgood érzésem utána. Sz’al Gyula ha olvasod, bevallom , részben tévedtem. De csak egy részben ! :D (no offense)
    Na meg RPO, nekem tetszett, asszonynak is, bár voltak benne “húú mivan” dolgok, de többit a kritikára. (viszont Jumanjival való összehasonlítás az nekem nem..na de majd ezt is ott kifejtem)
    Lajkó vissza van.

    Fú de jó megint itt srácok :D

  11. 1-jén egész nap frissítgettem, mert pont a kamuhíreken szerettem volna röhögni egyet.

  12. szóval akkor a te gépedben volt a hiba…
    én meg épp most telepítettem újra a vpn-emet, egyszer már kitéptem a hajamat emiatt, mikor teszt képpen beírtam a filmbuzit (igen, internet kapcsolat ellenőrzéséhez mindig ezt írom be:) ), és nem jött be az oldal, majdnem pánikot kaptam
    Na de, örülök, hogy újra működik nálad minden!

  13. jó, hogy visszajött az oldal, már kezdtem félni, hogy másik oldalon kell filmbuziskodnom, itt meg már megtűrnek néha, szóval kínos lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.