A Quiet Place még egyszer

Amerikában a héten nyit a Quiet Place (nálunk május 2, mert csak? – rossz nézni ki mindenki kapja meg világpremierben, míg itthon a siralmas kritikás Tűzgyűrű nyit a héten…).

Elkalandoztam, szóval a kinti premier örömére jött még egy végső trailer a remeknek kinéző horrorhoz, amiben a főszereplők nem adhatnak ki hangokat.

23 hozzászólás a “A Quiet Place még egyszer” bejegyzéshez

 1. Időben kaptuk volna, csak nem jöttünk ki jól a premier tologatásából. Amúgy itt is meg van a kötelező.

 2. Mikor szoknak le erről a kiírunk kritikai idézeteket trailerekről?
  A végén is, “zsúfolt moziban kötelező nézni”. Na persze, hogy a sok idióta tönkretegye a félelmet.

 3. Amúgy pont ezt nem kellene moziban nézni. Nem adhatnak ki hangot magukból? Akkor mást se hallunk csak a nézőközönség csámcsogását/zörgését/beszélgetését. Legalább nekem ez a tapasztalatom manapság a mozikkal.

 4. Na igen a nachos csörgése elég hangulatgyilkos tud lenni, különösen ilyenkor. Nekem olyan barátosném látta már, akivel hasonló filmeket szeretünk és az alapján jó lenne támogatni, csak találni kell egy csendesebb vetítést.

 5. Még kukoricát se szoktam bevinni nem,hogy nachost.Aki éhenkorász egyen otthon.Nem moziba való.

 6. baromira érdekel ez a film de ha világpremierbe kapjuk se nézném moziban, pont a gimmikje miatt

 7. Engem nem a nachos zavar, hadd egyen az ember kulturáltan, nincs abban rossz ha film közben az ember szeret vmit nassolni.
  Ami engem zavar a sok idióta hangos pofázása meg a minden szar poén való idióta röhögés, mintha vicces lett volna valami közbe meg rohadtul nem. :D Vagy még ha vmi vicces is, nem kell felnyeríteni annyira.

 8. Én beviszek pár csibeburgert, otthonról kólát, a nachos max jöhet a moziból meg a popkorn , még pár zacskós édesség az asszony táskájába rejtve ami csörög (ezt csakis a legcsendesebb részeknél bontom ki) és mehet a mozizás

 9. Dániel mikor mész? Mindenképp arra a vetítésre akarok menni én is. :D
  Egyszer konkrétan egy srác elővette mellettem az éthordót és elkezdte falatozni a rántott húst krumplival. Ölég romboló volt.

 10. Erre a filmre azért nem javallott a popcorn, mert (magamból kiindulva) vagy az ember torkán akad, vagy repülne mindenfelé:D
  Olyanra volt már példa, hogy pasim mellett a nőci nekiállt gyrost vagy vmi otthonról hozott szendvicset(?) zabálni és 1 teljes órán át zörgött a fóliával. Bocsi az offért
  Kicsit félek (mármint a mozi adta negatív élményektől), de moziban nézzük mindenképp, hadd szakadjon le a szívem:D
  Wind Rivernél is sikerült kifogni az intelligensebb közönséget, hátha itt is sikerül.

 11. Látom nem csak én fogom ki mindig a hülyéket a moziban. Ezen a téren olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem hiszem, hogy van még olyan bunkó mozizó típus, akivel még nem találkoztam.

 12. nem a péntek esti előadásra kell menni? nekem sosincs bajom. csütörtökön sokszor csak a film iránt jobban érdeklődők vannak, hétfőre meg már elül a hype.

 13. ha péntek, vagy bármelyik hétköznap este mennénk, teljesen mindegy, milyen izgalmas/érdekfeszítő a film, belealudnék..jobb kipihinten hétvégén, csak akkor sok szemetet fúj össze a szél. Bár szerintem ez az adott filmtől is függ..
  A Quiet Place-nek nagyon szurkolok, hogy jól teljesítsen (első visszajelzések alapján sztem nem is kell félteni), ugyanakkor kívánom, hogy kongjon a terem az ürességtől..

 14. #16 Én hétvégén szoktam menni, de szerintem akkor is ugyanaz a helyzet mint pénteken. A hétköznapi mozit sajnos nehéz megoldani, a bunkókat teljesen elkerülni pedig még nehezebb.

  Engem a csörgés-zörgés a kajával nem is zavar annyira, de amikor valaki beszédhangon végigpofázik egy filmet, a maximum fényerős telefonját babrálja a sötétben vagy képtelen elcsitítani a 8-12 éves kölykeit(jobbik eset, ha a szülő nem hagyja ott a srácokat egyedül, hogy nyugodtan shoppingolhasson, amíg a kölykök elrontják 100-200 ember szórakozását), azt úgy dobnám ki a teremből, hogy a lába nem érné a földet.

 15. Hosszú évekig dolgoztam mozikban..még mikor a Hatodik Érzék nagyot szólt :) a filmeket meg tudjuk válogatni..a közönséget sajnos nem..én már nem merek kockáztatni :) :) várok…aztán itthon..ehhez már nincs idegrendszerem..ezt a filmet pedig nagyon várom!!!Drukkolok a fickónak hogy rendezőként is üdvözölhessük

 16. ha úgy fog működni a film ahogy várjuk, nem fog zörögni a popcornos zacsi
  mert mindenki be lesz tojva és feszülten figyeli az eseményeket.
  épp úgy csendben próbálnak majd lenni az emberek is sztem :D

 17. 21: tökre igazad van, legalábbis remélem:D Tegyük fel, hogy elmegy a hangod, suttogsz a melóhelyeden és valamilyen oknál fogva, azok, akikhez beszélsz, szintén elkezdenek suttogni:D olyan megmagyarázhatatlan dolog ez, mint az ásítás..

 18. Amcsiban minden idők 5. legjobb horror nyitását hozta. Ilyenkor rossz, hogy várni kell heteket és kritikákat kerülni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.