22 karakter az Infinity War-ból

Ennyi kaptak külön-külön posztert az alig 3 hét múlva mozikba kerülő filmből. Szinte mindenki, aki számít, legalábbis az idei történetben. Aki kimaradt, az biztos okkal nincs ott.

24 hozzászólás a “22 karakter az Infinity War-ból” bejegyzéshez

 1. Jaj olyan fura, nem találom sehol a Jeremy Renner és Paul Rudd által életre keltett karaktereket, valaki tudja, hogy miért nem szerepelnek sehol?

 2. Kakarotto: valószínűleg ugyanazért, amiért Mark Hamill se szerepelt a TFA reklámkampányában, tehát kb. cameo szintű lesz a jelenlétük!

  Legalábbis én erre tippelek! :D

 3. Egyébként ez 23 karakter valójában! :D Groot és Rocket egy képen szerepelnek!

 4. Amúgy tény, hogy az ellenrol túl sok infó nincsen. Thanos csapatát is lehetne tolni jobban. Remélem nem azért mert nekik is cameo szerepük lesz..

 5. Már rég elmondták, hogy Hawkeye nem szerepel ebben a filmben (JR másik filmet forgatott, ha jól tudom), de nagyobb történetszál fog rá épülni a következőben.

  Ant-man pedig a saját filmjével és kalandjával volt elfoglalva, így ő és a Wasp sem lesz még benne ebben az Avengers filmben, de a következőben már igen.

 6. kisaaame, Platschu: vágom amúgy, csak trollkodtam, mert Humannek tele van a fasza ezzel a kérdéssel :D
  Egyébként én azt tippelem, hogy valami bazi nagy cliffhanger lesz a vége, amihez közük lesz nekik is. Szóval benne lesznek, de kb csak a legvégén. Tök jó lenne, ha az Avengers 4-ben Ant-Man és Hawkeye lenne a két legfontosabb karaktör :D

 7. Biztos az elején megmenekül Thanos haragja elől és az Avengers 4 után jön a saját önálló kalandja.

 8. Kakarotto: hát, baromira remélem
  már évek óta megy a rinya, kritika, követelőzés, hogy a Marvel nem tud összehozni egy női főszereplős filmet, és szenvednek itt a Fekete Özveggyel, akinek kábé személyisége sincs, a Captain Marvellel, amire nem tudom, ki kíváncsi, de amikor végre feltűnik egy olyan karakter, aki azonnal kábé közönségkedvenccé válik, azt meg nem nyomatják

  (a poszteren látom, hogy a Fekete Párducból jönnek női szereplők, de azt a filmet nem láttam, úgyhogy róluk nincs véleményem)

 9. A Phase 4 tippre a nőkre fog építeni, Marvel, Widow, Valkyre, Panther nők, Wasp.

 10. Ennek vége lesz egyszer? Mármint a mindenféle szuperhős egy filmben, meg úgy egyáltalán a szuperhősös filmes dolgoknak.

 11. Mennyi pénz elmehet már a színészekre is.
  Okés, hogy a legtöbb nem nagy sztár de még azok is elkérhetnek bármit, mert ez tuti siker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.