9 hozzászólás a “IMAX kamerákkal forgatták, itt a poszter” bejegyzéshez

 1. Így könnyű, ha ki se kell menni abból a falatnyi stúdióból, ahol forgatták.

  Csak viccelek, még mielőbb bárki elküldene melegebb éghajlatra. :)

 2. Véleményem szerint, egy filmbe belezsúfolni ennyi karaktert úgy, hogy a sztori is “épkézláb” maradjon, nagyon nehéz. Ez a film vagy nagyon jól fog sikerülni és sokáig emlegetni fogjuk, vagy borzasztó lesz (és sokáig emlegetni fogjuk).

 3. Ugyanmár,ha rossz lesz sem vallanák be tömegesen, akik végigmentek az egész mcu-n és maradtak végig, akinek az évek alatt nem volt gondja az benyeli. Viccek maradnak azt élvezik akik eddig is, a két főfigura meg úgy is a kapitány lesz és vasember, ha velük meg összehoznak egy drámai befejezést, nem számít a többi úgyse. Iparosmunkáként továbbra is jó lesz, akinek meg ez nem elég az már rég lépett az egész franchisetól.

 4. Túl nagy szerepet kapnak a Black Panther szereplői. Egyrészt a film is gyenge volt, másrészt ezekben a karakterekben nincs ennyi kakaó…

 5. Mekare, tény, hogy vannak ennek a franchise-nek is olyan fanatikusai, akik legyen bármilyen minöségű a film az akkor is tetszeni fog.De ezt az érzés azt gondolom pont te ne vitasd el tölük mikor a hulladékot gyártó Warner/DC-t élteted/éltetik elszakadva a valóságtól, itt és máshol a világban csak kisebb számban.
  Én, bár nagyon várom ezt az össznépi pacsizást, ám ahogy annó az X-ment is imádtam, mára viszont igy, ebben a formában a hátam közepére nem kivánom, addig itt sem vagyok elvakulva.Ha összecsapott lesz akkor a finálét már nem fogom finanszirozni.Tekintve viszont az utóbb lerakott részekért a bizalmam mindenképp megvan feléjük.

 6. Igen fene mód éltetem azt, ami a Justice League-gel történt pl…
  Senki nem vitatta el az érzést ráadásul, csak felvázoltam ahogy látom a helyzetét a filmnek, amiből sehogy nem fog kijönni tömegek szemében, az hogy borzalmas…de úgy tűnik nincs jogom írni erről az egészről, mert a DC hulladékot gyárt, amihez mosolyogjak csendben, minden dc témájú poszt alatt, holott amikor szerintem is azt gyárt annak hangot adok, nem a Man of Steelt szoktam vagy a BvSt “megvédeni” sokszor érvelve és nem anyázva, hanem a Macskanőt vagy a Batman és Robint, mert azoknál jobb film nincsen… miaú és Batnipple :D
  Még kb pozitív is voltam az IWvel, de már a jó iparosmunka is sértő?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.