Kidumáló: Tűzgyűrű

Úgy döntöttem, hogy ez most inkább kihagyós lesz, ezért nem utazok és baszok el megint pénzt miután a múlt héten megégtem. Kapitalizmus van, csak a pénztárcánkkal tudunk szavazni! A Pacific Rim: Uprisingnál semmi sem utal arra, hogy valamennyire is nézhető lett a végeredmény. Rottenen a kritikusok és a nézők is lehúzták. Aki úgy döntött, hogy elmegy rá, annak azért helyet adnék valami kibeszélésre.

Valahogy azt az érzést hagyták bennem a róla olvasottak, hogy még az első rész kliséi és történései mögötti kicsi jó is elveszett a folytatásra. Ezt csak úgy felvetném vitaindítónak. Amúgy ez a poszter baromi jó lett hozzá, ezt el kell ismernem.

31 hozzászólás a “Kidumáló: Tűzgyűrű” bejegyzéshez

 1. Én személy szerint az előzőt kétszer néztem meg moziban, de erre az előzetes után biztos nem fogok elmenni. Inkább néz ki valami Power Rangers folytatásának mint Tűzgyűnek. Az meg mindennek a legalja hogy ebben is tinikre bízzák a világot.

 2. Fociban is 17 – 22 éves srácok döntik el a meccseket, iszonyú gyorsak, erősek és lelkesek.
  Kit ültetsz be a robotokba, 40-50 évesek ugráljanak meg szaltózzanak?

 3. Fiti: azért a fociban sem 22 évesen van valaki a csúcson.
  Hunman 33 éves volt az első részben, és hiteles volt. Egyébként a legnagyobb gondom ezekkel a gyerekekkel, hogy ha bár lelkesek azért általában nem hoznak egy elsegseges színészi játékot sem, és rosszul áll nekik hogy ha ilyen iszonyat keménynek akarnak mutatkozni a szerepben.
  Persze mondom mindezt az előzést alapján úgyhogy cáfoljatok meg aztán egy letöltést még megérhet később :)

 4. Nem volt jó.
  Egyszer azért még lehet nézni de inkább otthon, mint moziban.
  Egy transformers filmnél szerintem jobb volt.

 5. a trélerben hallott 2Pac-átirat War Ready/Get It On Till I Die vagy mi a címe remixet adják ki teljes hosszban, köszi.

 6. aPollo: Boyega 26 éves, Eastwood 32, Rinko Kikuchi 37 és a többiek sem tünnek tiniknek. Most akkor miről is beszélünk?

 7. @Zidane66 Aha! Én imádtam a látványvilágát. Viszont ez a második rész trailer alapján felejtős.

 8. Nem láttam még egy részletet sem, csak a képeket láttam, de gondolom, nagy szörnyek zúzzák a várost, miközben nehéz gépkarok püfölik őket 90 percen át. Ha bármi más lesz, csalódni fogok. :D

 9. Ma láttam.Szerencsére nem kellett érte fizetnem.Csalódást nem okozott, hiszen az előzetes már bemutatta a film minöségét.
  Az első rész harcai karfaszaggatóak voltak, mig ezeknél szót sem érdemelnek.Úgy ahogy van a kukába való!!

 10. RPO-t néztük inkább, úgy érzem nem is baj. Ezt majd itthon, egy pizza mellé tán jó lesz.

 11. Az első részt kedveltem, vártam a folytatást. Aztán az első előzetesnél már tudtam, hogy erre nem kell beülni. A sok negatív kritika és nézői visszhang pedig megerősítette ezt a tényt. Itthonra majd jó lesz 1x. Egyébként ha a rendező maradt volna Del Toro és Hunman is visszatért volna, a gyerekeket pedig kihagyják, jó lehetett volna a végeredmény, úgy gondolom.

 12. Úgy néz ki kisebbségben vagyok, de nekem bejött :)
  Az elsőt nagyon szerettem, itt már tény, hogy elveszett az újdonság varázsa, a fordulatok sem voltak kiszámíthatatlanok, de mindent összevetve én baromi jól szórakoztam. Ízlések és pofonok.

 13. Az elsőn nagyon jól szórakoztam de ez szerintem kimarad az előzetes nem győzött meg olcsóbnak és sokkal gagyibbnak tűnik mint az első plusz a főszereplőket is lecserélték. Az első részben valahogy átjött ,hogy ezek tényleg óriási monstrumok itt meg mintha nem lenne fizika de a diszleteken és a jelmezeken is lászik hogy olcsóbb(pl sisakokról hiányzik a plexi ok ,hogy így kényelmesebb meg olsóbb de ez nem lehet szempont ráadásul az elsőben volt funkciója de sorolhatnám még…)

 14. a moziban nem szerettem az elsőt, de azóta megnéztem itthon párszor. ezt ha ütnének se, majd ha eszembe jut egyszer. üvölt róla, hogy ezt sem filmesek, hanem marketingesek készítették.

 15. Olyan is írhatna róla aki látta, ha már kibeszélő… (tisztelet a kivételnek)
  Az senkit nem érdekel, hogy vki miért nem nézte meg, már bocsi.

 16. A tinik úgy tolják a jagerekben mikor ég a ház mint Hunnam az elsoresz csucspontjan. Baromi sok logikai bukta van benne, tipikusan a forgatókönyvirok nincsenek tisztában a fizikaval. Az első egy óra marhaunalmas. A harcok nevetségesnek, fikarcnyit se ad át a “nagyságbol” és a lények/jagerek súlyábol. Olyan pille könnyű körbe – pörgő rugasok vannak benne mintha Chuck Norris csinálná. A CGI ettől függetlenül nem rossz… A csavar mondhatni meglepő, legalábbis én nem számítottam rá. A végén utalnak a harmadik részre, meglepődnek ha berendelnek…

 17. Hát az egész dolog ezzel a filmmel a helyére került, visszatért a gyökerekhez. Robotok csapkodnak szörnyeket, van valami alibi sztori, van egy jópofa csavar, és kész.
  Bevallom, jobban szórakoztam mint az első részen, az nagyon megpróbált több lenni annál, ami, és az nem állt neki jól. Itt a helyére kerül minden. Karakterépítés meg ehhez hasonló hangzatos elvárások? Kinek, minek? Tuti volt benne, az első egy órában érezni is, hogy kb. mi hullhatott a vágószoba padlójára, a hogyanok és miértek is nehezen állnak össze a csavarig, a szereplőket meg végképp alig ismered meg Boyegán kívül, de bakker, fizikától totál elrugaszkodott robot fightokat akartam és az meglett. Még a filmvégi bossbattle-be is fért pár olyan húzás, hogy tisztára ugy éreztem magam, mint amikor a Pro7en néztem a japán kaiju-filmeket, és szart se értettem belőle a német miatt. Az Uprisingban nem is volt mit megérteni, hozta az elvárást. Örülök hogy nem a RP1 mellett döntött az asszony.

 18. Én láttam és jó volt, persze nem ér fel az első részhez, de volt benne egy nagyon jó NGE-s feelingű jelenet. A legnagyobb hibája, hogy valaki kurvára elfelejtette felemelni a kezét a tekerőgombról, annyira gyorsan halad a film.

 19. Tegnap láttam. Kritikák ellenére meglepően jó volt.
  Fordulat jó volt. Tempó tényleg gyors. Boyega vállalhatót alakított.
  A végére még pár perc jöhetett volna. A hóeséses jelenet helyett bármi más jobb lenne. :)
  Azt kapod amire beülsz.

 20. Mondjuk én nagyon szeretem ekézni a tagot, de el kell ismernem, hogy a TLJben korrekt volt. Na de offolom magam végleg.

 21. A látvány szakitson..a többit leszarom ebben a filmben.
  Egy alapsztori bőven elég.

 22. Sokkal jobb élmény volt mint pl a Ready Player ami többnek akart látszani mint ami… Ez meg csak egy jó kis bunyó volt, aminek ígérkezett. Annyi kínos párbeszéd sem volt benne mint az első részben, a karakterek nem voltak idegesítőek, Boyega is jó volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.