Steven Spielberg beszélt kicsit az Indy-filmről

Bár csak a The Sunnak (angol blikk?). Az Indiana Jones 5-öt ugye jövőre forgatják elvileg, és 2020-as bemutatóval terveznek. A rendező pedig ezeket mondta:

This will be Harrison Ford’s last Indiana Jones movie, I am pretty sure, but it will certainly continue after that.

Avagy ez lesz az utolsó Indy film Forddal, de a franchise folytatódik utána is. Sőt, még az a kérdés is szóba került, hogy a következő Indy lehetne nő. Spielberg szerint a rajongók megőrülnének, de szerinte eljött az idő a változásra.

We’d have to change the name from Jones to Joan. And there would be nothing wrong with that.

Ezért mondom, hogy bulvár, mert nyilván nem csak ennyi lenne a változás, és ezt Spielberg is tudja, szóval ne őrüljetek meg rögtön.

human
írta
2018. 04. 05. 02:35
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Steven Spielberg beszélt kicsit az Indy-filmről” bejegyzéshez

 1. Amíg Ford Indy addig mindenképp érdekel. Utána már nem valószínű, főleg ha nőt tesznek meg főszereplőnek. Akkor az már nem Indy lesz hanem Tomb Raider.

 2. De a Jones az családnév, miért kéne változtatni, mintha eddig a Kovácst Karolinává változtatnák, nem? Amúgy olvasszák egybe a Tomb Raider-rel, aztán lehet azt továbbvinni

 3. Jöhetne a Rosemary’s Baby vagy akár a Legally Blonde férfi főszereplős változata, csak mert megfordítva nem annyira erőlködnek!:) De komolyan, nem értem, ha kellenek az erős női karakterek a moziba, miért nem újakat kapunk, miért a masculin hősöket vetik alá nemváltó műtétnek. Semmi bajom a kemény csajokkal, sőt! (Ripley, Kill Bill bride), de szerintem eredeti karakterekkel mindenki jobban járna. Plusz ezt a valakinek a fia- lánya folytatásos hülyeséget is el kéne felejteni.

 4. Hajrá, hisz a Tomb Raider is csak úgy hasít a mozikban! (irónia)

  Hogy mennyire nem értenek a politikához, valós társadalmi változások elérésének segítéséhez egyes, nagyon sikeres művészek, az valami fantasztikus.

 5. Mi?? “Jones to Joan”? dehát ez a család neve… Henry “Indiana” Jones úgy beszél mintha nem tudná. Ez elég furcsa kijelentés. Én sem örülnék a nem változtatásnak. Nöi Indy már van Lara Croft-nak hivják.

 6. Ezt a baromságot képtelen vagyok elhinni, hogy valóban Steve bácsi mondta. Jones to Joan what? xD

 7. Hm, azért vicces, hogy valaki azzal jön, hogy a fia-lánya folytatásos hülyeségeet el kéne felejteni, mást meg az zavar, hogy Jonesból lesz Joan.

  Ahelyett, hogy örülnétek, hogy végre egy tök más családról fog szólni a film. :D

  Viccet félretéve, én nem örülök, hogy folytatják, az ilyesmivel vagy túl sok a megkötés, vagy egyenesen tökön rúgják a régit a változtatásokkal. Persze, mindig örülök egy újabb kalandfilmnek, de egy új hőst kellene alkotni, bár tudom, a régit meglovagolni, és ez esetben ki is herélni, sokkal könnyebb.

 8. Adott egy kultikus figura, 4 (3) meghatározó filmmel… -> változtassuk meg a nevét
  Na neee..
  A 4.ben már kiderült hogy van egy fia. Most kiderül, hogy van egy lánya is és úgy megy tovább? Az aztán “ba-dam-tsss”
  És igen, ha lecserélik nőre, akkor az TR.

 9. Én a régiekért se vagyok úgy oda, mint sokan, de nemváltoztatással se nyernének meg a projecthez mikor tényleg ott van már Lara. Amikor a személynév ikonikus, nem mondjuk egy csapatnév, akkor felesleges azon változtatni…James Bond már Jane Bondként nem jó, legyen egy jó női, igazi kegyetlen, de okos picsa főgonosz…meg kompetens a mellékszereplő társhölgyike és az elég lehetne ennél, hogy engem pl annak ellenére, hogy annyira nem vagyok fan esetleg bepróbâljam.

 10. Gyereke, trollkodott az öreg, “Indiana Joan”. Nem kell komolyan venni. :D
  Azon mondjuk meglepődtem hogy az Indy 5 lesz Ford utolsó Indiana Jones filmje, azt hittem 90 éves koráig pörgeti majd ki őket…

 11. Azt nem értem hogy miért csak Indy-franchise lehet történelmi kalandfilm..?
  Ezenkívül kb egy ilyen volt, a Tintin és kész. Nem hiszem el hogy ne lennének vehetők az emberek egy jó kis kincsvadászatra, több helyszínen, monumentális (cgi is lehet) díszletekkel, badass karakterekkel.

 12. EpicZurg: Azért csak Indy-franchise lehet történelmi kalandfilm, mert a Disney-nek egyszerűbb a bőrlehúzás, mint új sztorikat kitalálni. Azok után, hogy a rajzfilmeken (élőszereplős meséken) kívül minden “saját” filmje bukott, ezt nem is csodálom. Konkrétan egyetlen olyan filmmel nem tudtak előállni, ami olyan erős alapokra épülni, mint a Star Wars, az Indiana Jones, vagy a Marvel filmek. Nem is csoda, hogy felvásárolták ezeket.

 13. Szerintem is csak poénkodott a névvel. Persze a nőiesítéssel (gyönyörű magyar szó! :)) nem. Ez a tendencia most, a Lucasfilmnél (ez még ott van?) főleg.
  Indy nőben egy vicc. Lassan tényleg lesz egy Jézus film is női főszereplővel… És persze mindezt úgy, hogy imádom az erős és intelligens női karaktereket! Csak legyenek eredetiek!

 14. Egy Uncharted játékból készülő film méltó Indy folytatás lehetne a moziban.

  Nem értem Spielberg miért beszél hülyeségeket, hiszen pontosan tudnia kellene, hogy Jones a családneve… Szóval kamu az egész.

 15. Persze, amúgy szerintem is csak trollkodott, de ez még viccnek is rossz :D Indiana Joan pasztmek :D

 16. “Annyit mondok a folytatás ötletére: South Park rész.”

  Miért, human nem azért rakta be pont ezt a képet fent? Szerintem totál el van találva azzal a döbbent fejjel és spielberg vigyorával. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.