Cannes megkapja Han Solo-t

A fesztiválon jelen levők május 15-én megnézhetik a Solo-t, 10 nappal a pórnépnek szánt premierje előtt. Gondolom a kritikusok imádni fogják ott. Amúgy nem díjra megy, csak meglepetés bemutató lesz.

20 hozzászólás a “Cannes megkapja Han Solo-t” bejegyzéshez

 1. Viszket a tenyerem ennek a gyereknek a pofájától. Remélem óriás bukó lesz a film :D

 2. A Netflix-tiltás óta ez a fesztivál a szememben egy nulla. Mondjuk amúgy sem ritkaság, hogy kifejezetten trágyafilmeket dicsőítenek.

 3. De ha nem lesz bukó, akkor attól tartok megvan az új Indiana Jones is …………….

 4. Nekem:
  Ep.7.csalódás
  Zsivány .. tetszett
  Ep.8 óriási csalódás!
  Most akkor mit várjak.egyetértek a varázs eltünőben..
  A gyerek feje meg vban idegesitő igy elsőre…

 5. Nekem is ellenszenves ……… de ha bejön ez a film és hozza a vártakat, akkor biztos vagyok benne, hogy egy készülő Indiana Jones reboot-hoz be fogják castingolni ezt a csókát. Szegényember Harrison Fordja.

 6. Indy reboothoz miért ő kéne? Rebootnál lehet akárki mert nem a fiatal Indy-t játszaná a színész hanem rebootolt Indy-t. Teljesen más szitu mint itt.

 7. ahogy a podcastban többször felvetettem: ez a han solo film szerintem is egy teszt valamennyire. ha nem is ezt a gyereket fogják castingolni indy-be, de most megnézik, hogy a ford karizmájára épülő filmek működnek-e új emberrel. ha ez hozza az elvártat, nem teljesít a last jedihez hasonlóan alul, akkor jöhet ott is az újracasting.

 8. Human: Ebben igazad lehet, de akkor már inkább Chris Pratt (nyilván ide nem lehetett mert fiatal Solonak öreg), ő amúgy is szeret hasonló karaktereket játszani…

 9. Nem mintha a Netflix filmek olyan jók lennének.
  Sorozatban erősek, az vitathatatlan, de a filmjeik sokszor csak közepesek.
  És moziban tényleg nem mennek.

  A Han Solo filmet nem várom, érdektelen.

 10. “Miért nincs Netflix Cannes-on?” × 1000, akkor egy kis válasz: a Cannes-on sok kisebb film azért indul, hogy elnyerje valamelyik terjesztő (distributor) tetszését, és felvásárolják a jogait. A Netflix filmeket viszont már a Netflix terjeszti, ráadásul “ingyen”, tehát kiszorítanák a tényleges terjesztőkre utazó kis filmeket.

  Most már abba lehet hagyni.

 11. Ráadásul a legtöbb Netflix film kalap szart nem ér. Tisztelet a kivételnek, kb. 2 film összesen.

 12. Venom
  Ez igaz is lenne, de nem a fesztiválról vannak kitiltva, hanem a versenyprogramból. Tehát ott lehetnek a filmjeikkel, csak díjat nem vihetnek haza. Ez meg így egy ordas nagy ****ság. Szerintem.

 13. Kakarotto
  Tök relatív ez az egész, vannak jók meg rosszabbak. A tiltás soha nem vezet jóra.

 14. @MrAndree : úgy gondolom,hogy ha ez a ficsúr bevalik Soloként, azzal a studio arra a következtetésre jut, hogy ezt a tagot már elfogadta a jónép Ford pótléknak. Nem hiszem,hogy nagyon castingolgatnának……minek ha ez a srác beválik? Főleg nem egy Chris Pratt, aki többszörös gázsiért csinálná meg. Ez lenne a lofikus döntés bár Hollywood sosem a logikájáról volt híres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.