13 hozzászólás a “Folytatják ezeket a furcsa Sicario-posztereket” bejegyzéshez

 1. Mintha a Wildlands forumra kiírta volna valaki, hogy nem e tudna valaki szerkeszteni valami faszát.. D:

 2. A no rules this time pedig megint kicsit kérdőjel nekem, hiszen kb az első rész is arról szólt, hogy nincsenek szabályok, csak a cél. (max ugye az, hogy a csaj miért van ott..)

 3. Elég fura, de erről mindig eszembe jut az első rész posztere, ami emberfelettien gyönyörű.

 4. már tegnap írtam volna h milyen szar mikor megláttam fb-n, rögtön jöttem is ide, de akkor még nem volt post róla :/ így már jó. szóval kurva szar, na.

 5. “Egy noname film esetén ezt mennyien fikáznák már is..”

  de hát magát a posztert fikázzák is, nem tudom miről beszélsz.

 6. tegnap sok poszter volt, szal áttettem ide, főleg mert már a második volt ebből a stílusból a filmhez, szóval maga a kreatív döntés sem friss.

 7. Kövezzetek meg, nekem tetszik a koncepció, csak olyan, mintha a papírból kivágott Del Toróékat papírragasztóval tették volna a poszterre. Inkább vázlatnak tűnik. Nekem inkább a trailerrel van bajom, nagyon rossz érzésem van…

 8. Nekem tetszik. az előző nem (az amerikai zászlós, koponyás), de ez igen és az első részhez is kiadtak egy sárga, koponyás posztert,amit egyből raknék is ki a falra.

  No rules this time jelentése ez esetben szerintem: hogy nincs meg az erkölcsi fékező, megkérdőjelező, aki Blunt volt az első részben. Most mindent lehet a cél érdekében. Nekem várós ez a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.