Itt a Fahrenheit 451 teljes előzetese

Nem meglepő módon nem akció sci-fi az HBO film műve, viszont továbbra is úgy tűnik, hogy a regény nyomasztó hangulatát megragadták valamennyire. Legalábbis ez az új előzetes eléggé elkapott. A főszerepben ugye Michael B. Jordan (Fan4stastic, Creed) és Michael Shannon (Man of Steel), ők fognak könyveket égetni, de az egyikőjük elkezd kételkedni a munkája tisztaságában.

15 hozzászólás a “Itt a Fahrenheit 451 teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Michael Shannon (Man of Steel) Ilyenkor azért kicsit sírok, szegény Shannon zseniális színész és mégis a Man of Steelt kapja :D

  2. Gondolom Human a legismertebb szerepét próbálja odaírni. Amúgy Michael B. Jordan neve mellett a Fantastic Four sokkal siralmasabb ha már itt tartunk ;)

  3. @k1ssd:

    Pár évtizeddel hamarabb íródott a könyv (1953), és készült el az első filmes (1966) feldolgozása, mint az Equilibrium (2002).

    Témában hasonló, az Equilibrium nagyon erősen merített a történetből, nem olvastam a regényt, csak a 66-os filmet láttam, jelenleg azt mondanám, hogy kb. azt írta kicsit át-újra és adott hozzá akciót. Ez a mostani verzió is ahogy látom mozgalmasabb lesz mint a 66-os film, várom, nem csak emiatt.

  4. Félek ettől a filmtől. Nagyon szeretném, ha a jól sikerült jelzőt kaphatná majd, mert a könyv nagyon jó, csak van bennem egy kis para. Drukk van! :)

  5. “Ez egy gagyi Equilibrium utánzat, de lehet, hogy nem jól gondolom.”

    ez ügyes troll volt amúgy

  6. én nem vágom a könyvet és az equiliberium ugrott be rögtön :D troll vagyok e? :D

  7. Szerintem tök mindegy, hogy a könyv mikor iródott. Aki látta az Equilibriumot, annak az a film fog eszébe jutni a trailer megnézése után. És nincs kizárva, hogy a készitőket is inspirálta.

  8. Tényleg, a Fantastic4-et is pótolni kéne majd a nyári a trash maraton berkein belül :D

  9. Épp az Equilibrium (libri:-) – akkor tényleg annak a koppintása) forditottja a film, mert itt a néger bácsi akinek felnyílt a szeme, az Equiben pedig pont a fehér volt úgy vele :-)

    Még az elözetes elött olvastam k1ssd kommentjét, nekem az ugrott be, hogy arra gondol, hogy a hangulata olyan mint az Equilibriumé, nem azért mert nem ismeri az eredeti könyvet, vagy mert troll. Amúgy az sem szégyen, ha épp nem hallott a könyvröl.
    Én is csak azért ismerem, mert nekünk kötelezö volt, es megnézették velünk a filmet is anno suliban, csak ezután szerettem bele. Meg az 1984-be, Szép új világba és hasonló utópisztikus remekekbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.