Két Marvel: Ant-Manék és az Infinity War

Kezdjük ott, hogy mára egy Infinity War concept art jutott.

Aztán pedig itt megnézhető a nyári Disney twenty-three magazin 5 címlapja, ami a stúdió mostani blockbustereire koncentrál. Ezek közül az Ant-Man-es az amit még nem láttunk. Itt van a többi. Amúgy nem csak képregényfilmek kaptak kiemelést.

15 hozzászólás a “Két Marvel: Ant-Manék és az Infinity War” bejegyzéshez

  1. Hú, nekem Evangeline Lilly a Lost óta annyira unszimpatikus. Nem tudom miért, de kifejezetten ellenszenves…

  2. Thornak visszanőtt a haja? És akik hiányolták Ant-Mant egy-két helyről, ezen ott van. (Hawkeye nincs még mindig, remélem valami nagyon titkos 5 perces szerepe lesz és gyorsan bealdozzák.)

  3. Olyan röhejesen néznek ki abban a jelmezben. Sosem tudom megszokni, hogy felnőtt színészek bohóckodnak ezekben a képregény múvikban, ez egy karrier manapság. Gratula érte.
    Hogy néz már ki az a kép, mintha a Kémkölykök 4D-ből lenne.

  4. Watchmen: Mert? A képregény ilyen műfaj. Működik a saját világán belül, így nincs vele baj, ne legyünk már annyira szűk látókörűek, hogy a képregények csak gyerekeknek valók vagy ilyesmi :)
    A MARVEL filmek ilyenek és ezzel nincs baj. Felnőttek-gyerekek élvezik. Legyen ez a legnagyobb bajunk.

  5. LordValeyard: Mindig van egy-két sznob aki azt hiszi most nagyon megmondta. Ilyenkor mindig örülök, hogy még legalább 10 éve van az MCU-ban, had sírjon a szájuk :D

  6. @LordValeyard: Nem a képregénnyel, mint műfajjal van gond, én is olvasok mai napig elég sokat, csak azért ha belegondolsz kicsit röhej, hogy manapság, ha egy ilyen filmben szerepelsz, népszerű vagy és sokat szakítasz, de szakmai megbecsülést vagy karriert erre építeni nem lehet. Valaki megelégszik ezzel, de nagyon szomorú, hogy komoly drámatagozat, színészképzések után ilyen műanyag hacukában kell ugrálnia jó pár színésznek. Ez nekem fura.

    Sőt, legtöbben egy idő után belátják, hogy ők is kiégtek, belefáradtak, csak az a baj, hogy addigra a néző már csak ezzel a karakterrel fogja azonosítani. Teháta későbbiekben nagyon nehéz, hogy komolyan vegyék.

  7. Akárhogy is, a Wasp ruha azokkal a karbon didkókkal elég bénán néz ki. Olyan jobb Power Rangers szint. Mmint a sorozat.

  8. @Watchmen a skatuja nem új dolog, régen is megvolt. Nem beszélve voltak ennél sokkal röhejesebb kosztümök is a scifi műfajban. Másrészről a blockbusterekben elég sokszor nem übertehetség színészek játszanak meg ez a szakma egy töredéke csak. Játszik ezekbe pop színésztől kezdve szakmailag elismert veteránokon át mindenki. Aki nem tud elvonatkoztatni egy másik szereptől annak meg pont az ilyen stílű filmek valók. A probléma ott kezdődik egy színész számára ha nem jó színész de egy egy ilyen szereppel a “semmiből” nagyon híres lesz. Lehet ilyen baja mondjuk Hemsworthnek vagy Evansnak, de pl RDJ, ScarJo, Jackson, Renner, Raffalo vagy akár Rudd mögött is van olyan befutott karrier, hogy ettől kétlem hogy tartaniuk kellene. Rajtuk is látszik, hogy érzik hogy valamilyen szinten ez bohóckodás, de igen jól fizető. És akinek már amúgy is bejáratott pályája van Bollywoodban annak ez egy kicsit lendít is a jövőbeli gázsiján. Szóval nem attól lesz komolytalan valaki ha felvesz egy ilyen cuhát, hanem ha elkapja a 15 perc hírnév a semmire, lásd pl komplett Twilight gárda.

  9. “ha elkapja a 15 perc hírnév a semmire, lásd pl komplett Twilight gárda.”

    ezt hogy érted? a twilight két főszereplője azóta kritikailag elismert filmekben tolja, nem véletlenül. mondjuk a farkaskölyköt alakító srác már nem, az tény :D

  10. @majsz: Pattinson tavaly a Good Time miatt a mennybe ment, előtte meg ott volt a kicseszett jó The Rover.

    Kristen Stewart meg az első amerikai színésznő volt aki megnyerte a César-díjat a Sils Maria felhői miatt, ami szintén egy nagyon jó dráma.

    A harmadik színész meg eltűnt, de az nem is baj, ahogy Human is írta.

    De a többi dologban sok igazság van, amit írtál, az tény.

  11. Pont most lesz Micimackó film amikor Róbert Gida körbeerőszakolja az internetet? :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.