29 hozzászólás a “A D23 és a Han Solo-film” bejegyzéshez

 1. Clarke úgy néz ki mint egy közepes cosplay-es. Nem fogom fel hogy ő hogy kerülhetett be hollywood-ba, de azt se nagyon hogy a GoT-ba…

 2. ugyanez a kommentszekció disney logó nélkül: “igeen ezt a filmet várjuk a Firefly óta!!”

 3. scorba: Tévedés. Itt nem a Disneyvel van a baj. Ha ez a film egy új karaktert mutatna be senkinek semmi baja nem lenne sőt én örülnék is egy ilyen csempészes heist filmnek az SW univerzumban. Így, hogy egy ilyen kis csicskát akarnak lenyomni a torkomon mint Han Solo nem, hogy nem örülök, meg sem fogom nézni.

 4. Mate815:
  Egészen addig amíg be nem mutatnak egy új karaktert, mert akkor “Mi a régi karakterekre vagyunk kíváncsiak!”
  Lásd TFA vs TLJ

 5. johndoe, scorba: +1

  Ha van Star Wars film, az a baj, ha nincs, akkor az. Ha Lucas rendezi az a baj, ha nem, akkor az. Ha nosztalgiázik az a baj, ha radikálisan felrúg mindent a Star Warsrol, akkor az. Tényleg ideje lenne már befejezni az SW filmeket, mert ennél kényesebb rajongótábort még életemben nem láttam… Aztán lehet maradni a sok alsókategorias fan-fictionnél, ha az jobb. Akinek nem inge, az ne vegye magára, de SW rajongonál jobban utálni SW filmet még nem láttam. Konkrétan akkor nevezheted magad rajongónak ha 10 filmből 7-et utálsz. Wtf?

 6. johndoe: Nekem az általad említett két filmnél sem az új karakterekkel van bajom hanem azzal, hogy egy szar tákolmány a sztori. Hogy arra nem vették a fáradtságot, hogy előre kitalálják mit is akarnak és megírják legalább vázlatosan a 3 film történetét.

 7. scorba: nem, ugyanez a kommentszekció amikor az első Disney-Star Wars jött ki “úristen mennyire várom”, így 3 film után “A Disney már gyanús”. De ha jobban érzed magad az elméleteddel, akkor rendben.

 8. Mate815:
  Ilyen alapon a Birodalom is egy fos, mert csak forgatás közben találták ki hogy Luke apja Vader. Ami most már kánon, ahhoz ugyanígy nyúltak hozzá mint a mostani részekhez.

 9. johndoe: Akkor még nem volt egy multi milliárd dolláros franchise. Most már az, elvárható lenne szerintem egy kis tervezés. Ha meglett volna akkor ez a “kiváló” Rian nem magyarázkodna még hónapokkal a premier után is. Nevetséges az egész.

 10. Mate815:
  Igaz, akkor épp még csak a világ egyik legjövedelmezőbb filmje volt az első rész evör.
  De bármilyen forgatókönyvíró megmondja, hogy pontosan így működik a filmkészítés, hogy a produkciós folyamat közben jönnek a jobb ötletek. A Hatodik érzék forgatókönyvének első 10-12 verziójában Bruce Willis karaktere végig élő volt.

 11. human: de mér gyanús a disney, ha a Marvel filmeket meg zabálja a publikum?
  az eddigi sw filmek is inkább olyan kétesélyesek voltak. a Rogue 1 klafa volt, a VII bénácska, a VIII megosztó, az mondjuk 50%.
  nem az a kérdés, hogy filmtörténeti mérföldkő lehet-e a Solo film, hanem hogy lehet-e egy szórakoztató kalandfilm. arra meg minden esély megvan. legalább annyira, mint bármelyik másik “nagy nevű” stúdiótól manapság.

 12. “de mér gyanús a disney, ha a Marvel filmeket meg zabálja a publikum?”

  mert egyre inkább úgy tűnik, hogy a Marvel-filmek a Disney ellenére működnek? Nem értem az értetlenkedésed. Az első Disney Star Warsnál sokan örültek, azóta lement két kevésbé jól fogadott film, így több a kételkedő is. Ennél egyszerűbb képlet szerintem nincs, az executive producerek miatt fújolnak sokan, amit ez esetben a Disney logó személyesít meg. Ha a Warner vette volna meg a Star Wars jogokat, és kiadott volna három ilyen filmet, utána a negyediknél már többen kételkednének. És ez még úgy is jó példa, hogy a Dunkirknél senki sem lepődött meg, hogy Warner, de ha új Warner-DC filmről van szó, akkor már többen kételkednek.

  Avagy a Firefly elméleted egyáltalán nem illik a helyzetre, hiszen a kontextusra tojsz vele és légből kapott. Három megosztó Firefly után ott sem lenne 100% éljenzés a negyediknél. Sőt, már a másodiknál sem, hiszen a Serenity sem volt tökéletes film.

 13. azt így mégis mire alapozva mondhatnád már, hogy a Disney “ellenére” működnek a Marvel filmek? na ne már.
  de azért értem amit mondasz. én inkább azért bizakodok, mert ahogy a Marvel vonalba is belefér a kísérletezés (thor3), a SW vonalban nekem ezt ezek a “trilógián kívüli” filmek jelentik. és én kimondottan szerettem a Rogue 1-et.

 14. “azt így mégis mire alapozva mondhatnád már, hogy a Disney “ellenére” működnek a Marvel filmek? na ne már.”

  mert a Marvelen kívül senki másnak nem megy az igazi univerzumépítés, még a Disneynek sem a Star Wars-szal? Avagy a Marvel-Disneynél lehet csak Kevin Feige miatt hasít ennyire a vonat.

 15. szerintem speciel a SW építés konkrétan azért nem megy, mert nagyon folytatni akarják az OT-t, azt meg úgy nem lehet normálisan, hogy a régi színészek megöregedtek közben.
  ha ezt el tudják engedni, akkor többre vihetnék. (a “spinoffoknál” nincs is ilyen probléma.)

 16. human – Szerintem a Rogue One kifejezetten jól fogadott film, én annyira nem szerettem (ahogy rémlik te se) de a nép elég jól bekajálta. Legalábbis még azok is hajlamosak szeretni akik amúgy a fő vonalat annyira nem. Egyelőre ez is jól fest, csak hát sokaknak a főszereplő gyereken elmegy az egész, kicsit nekem is, de ha a film többi része rendben lesz akkor baromira nem fog érdekelni.

  Ettől függetlenül úgy gondolom a Star Wars akkor lesz majd újra igazán jó (bár ami most van szvsz jobb mint a prequel trilógia) ha egyrészt Kennedy-t kicsit jobban fogják Disney-ék, illetve amikor kilépnek végre ebből a kb. 70 éves időszakból amiben eddig az összes film és sorozat játszódott.

 17. SZSZ: egy Disney-23 elnevezésű Disney rendezvény plakátján Disney logó, hat ez tiszta ciki. Legközelebb már a pártok is ranyomjak a nevüket a plakátjaikra

 18. A SW rajongók nem külön állatfaj, kár egy kalap alá venni őket. Lépj be egy FB csoportba nézelődni az emberek 90%-a imádja az összeset, R2-s ketchuppal együtt… itt fipmekhez valamelyest értő SW rajongók vannak. Én a 6 rész után már csak érdekes fanfilmként kezelem az egész hóbelebancot, de ez a mostani…ez tré.

 19. Emilia Clarke: random lehasznált amerikai prosti, friss adag meth-tel a szervezetben. Hogy lehet ilyen képet kiadni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.