18 hozzászólás a “Daniel Craig készen áll a Bondra” bejegyzéshez

 1. Helyes! Megmondom őszintén mással nem is érdekelt volna. Bár ugyanezt mondtam mikor Brosnan-t cserélték le. Nehezen viselem a színész cserét. Az ember megszok egyet, megkedveli, utána nehéz a váltás.

 2. Na jo, mostmar akkor magyarazza el valaki. Ugy volt, hogy a 25-ben mar Hardy szerepel. Vagy Tom Hardy is hulyeseg? Nk ertem.

 3. Jóvan, újabb szar Bond film, baltaarcú Craiggel a legkisebb Bond jelleg nélkül…

 4. Picsába. Megint éveket kell várni egy jó Bond-ra. Reméltem, hogy végre abbahagyják már a karakter megerőszakolását.

 5. bokesz: azt nem tudom hol olvadtad es gondoltad miatta biztosra, de szerintem ne jarj oda inkabb mert ezek szerint megvezetnek

 6. Hardy április 1-jén maga tréfált vele az instagramján, de persze marad Craig.

 7. Jöhetne már egy bondosabb Bond. Mint színész nincs vele kifejezetten sok bajom, de az elődök (Bond-törzsfejlődés :D ) után én egy teljesen más karakert várnék a vászonra.

 8. Henry Cavill adja magát. Ahogy a DCEU most áll, túl sokat már nem fog feszülős ruciban repkedni.

 9. Ha jó mögötte a forgatókönyv és a rendezés, Craig sem olyan vészes (lásd: Casino Royal), bár abban teljesen egyetértek, hogy bőven található alkalmasabb casting erre a szerepre.
  Az mindenesetre bíztató, hogy rendezőnek nem Sam Mendez és pláne nem Marc Foster van tervben. Ők csúnyán leszerepeltek, mint Bond-rendezők.

 10. Szerintem eddig Craig a legjobb. Kár lenne lecserélni. Brosnan nagyon viccesre vette és a sármőr szerepe se jött át, inkább a nevetséges jelző illik rá. Craig mint a karaktere profi, simán elnézném amíg élek.

 11. meg ne legyen csajszi bond. ha nagyon akarnak akkor csinaljanak pár spinofft valahogy, de én nem akarok a kövi 10-15 évbe majd jane bondot nézni. addigra meg kitalálnak még 20 gendert és teljesen ki fog halni a karakter :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.