Még egy kis Meg

A Jason Stathames cápás film kapott egy nemzetközi vérkomoly előzetest, amiben nincs kiemelve a vicces zenés B-filmes rész. Ez már rendesen össze van téve. Meg egy cápát kifigurázó posztert is érkezett.

Ezekkel kellett volna kezdeniük, nem a tegnapi adaggal?

human
írta
2018. 04. 11. 01:49
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Még egy kis Meg” bejegyzéshez

 1. Ezen a poszteren már megint sokkal nagyobb!! Kicsit vicces, hogy nem tudják eldönteni, mekkorának is akarják ábrázolni. De az első előzetesben is eléggé szembetűnő, hogy ‘változik’ a mérete. Mikor ráharap az üvegre, nem sokkal nagyobb a szája mint a kislány. Később meg beakar kapni egy hajót. :D

 2. Én továbbra is tartom hogy ez a poszter egy nagy spoiler. Cápa 3 szagot érzek. És az egyből magyarázza a méretbeli különbségeket.

 3. nem utálhatom élből, ha a rampage-et várom, az hogy nézne ki. de a meg (xddd), szóval maga a cápa cgi-ja nagyon nem tetszik, remélem kurvasokat dolgoznak még rajta

 4. @ Roli : Lehet, hogy olyan gyorsan növekedik, ahogy az Alien Covenantban az Alienek :D A film végére duplázódik a mérete, hisz van elemózsia dögivel. Vagy pedig az lesz a nagy csavar, hogy kettő van belőle. Én megnézem moziban, akkor is ha szar, mert a cápáknál már csak a nagy cápákat bírom jobban ……… de azoknál még sokkal jobban szeretem a b*szott nagy cápákat.

 5. Én is megnézem majd, mert bírom a Statham gyereket, de nem várok sokat ettől a filmtől. Amúgy ezekkel a plakátokkal a marketingesek simán szívatják a népet, mert ekkora tuti nem lesz.

 6. Lehet, hogy nem egy, hanem egyre több és nagyobb cápa kerül elő, de ezt nem akarják elspoilerezni :l

 7. Mi lehet az Univerzumban amivel Statham nem tud elbánni?? :) Az a színésznő neve, hogy Li Bingbing.

 8. Méretbeli különbségre az eredeti könyv ad magyarázatot: 2 cápa van benne.

  SPOILER

  Egy hím ami kisebb és egy nagy nőstény. A cápákat fogva tartja Marianna árok fölött levő hideg áramlat. A hím cápát elkapják és húzzák felfelé mire a nőstény elkezdi szétszedni. A hím cápa melegebb vére védi meg mire eljut a felsőbb vízrétegbe. Itt ragad nem tud visszamenni….. Tudom furi de ez az eredeti szori..

 9. A Fasztandfuriusban annyira összehaverkodtak, hogy Rock és Jason idén – ha nem is közösen, de – együtt gyepálják az épülettömb méretű állatokat, az adott sztori alapján lehető legnagyobb anyagi kárt és emberáldozatot fékezhessék meg “magányos farkas”ként ;)
  Hiányzik még a láncfűrész, és Roy Scheider. Nameg egy magányos szörfös hölgyike, és Sam L. Jackson.

  Moziban nézem, mert ez állat lesz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.