Napi Infinity War: “meglepő” infók és egy videó

A film meglepő módon: PG-13 besorolást kapott, mint az összes Marvel-Disney film az Iron man óta. Hihetetlen, hogy volt ahol ezt a besorolást is megpróbálták clickbaittel lehozni.

A másik nem meglepő dolog, hogy a filmet rendező Russo testvéreket megkérdezve a Disney-FOX dealről csak azt mondják, amire mindenki számít: ha összejön akkor a sok új karakterrel érdekes lenne számukra egy titkos háború.

We’ll say that if that Fox deal goes through with Disney there’s a lot more characters to work with all of a sudden. It would be interesting to do something like ‘Secret Wars’…

Plusz jött egy “ígykészült” az Infinity Warhoz Family címmel.

3 hozzászólás a “Napi Infinity War: “meglepő” infók és egy videó” bejegyzéshez

  1. Nem akarok az a fajta elvakult fan lenni, aki minden semleges vagy kicsit is negatív megnyilvánulástól idegbajt kap, de ez a folyamatos szájhúzás, fanyalgás, nyenyenyenye-hangvételű megjegyzés tőled egy még ki sem jött filmmel (filmekkel) kapcsolatban kezd kurva idegesítő lenni :D 15+ éve olvaslak, elviselem, de azért is szóvá teszem.

  2. Szerintem sem írt itt semmit Human a film ellen. A clickbait-es kifakadását meg megértem én is utálom az ilyeneket a meglepő az lett volna ha R-t kapott volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.