Dark Crimes-előzetes: Dark Carrey

Bár egyenesen streamingre kerül a film, és elég sokáig volt egy polc mélyén, de Jim Carrey miatt csak belenéznek páran. Egy kiégett nyomozót alakít, aki el akar kapni egy baromi gyanús krimiírót. Konkrétan az tűnik fel neki, hogy olyan információk vannak a könyvében, amiket sosem hoztak nyilvánosságra, csak a gyilkos tudhatott róluk.

Eléggé zsánerdarabnak tűnik, bár nem rohannék rá, de azért talán nézhető lehet a végeredmény.

18 hozzászólás a “Dark Crimes-előzetes: Dark Carrey” bejegyzéshez

 1. Inkább ilyeneket csináljon, mint a tragikus Dumber 2-t. Gyerekkoromban imádtam a poénkodását, de már hülyén állna neki.

 2. Jól áll neki is ez a sötétebb stílus így, hogy már öregebb! Végül is már kibohóckodta magát és ahogy az elöttem szóló írta a poénkodás már hülyén állna neki! Simán el tudnám k~pzelni egy sorozat gyilkos szerepben is!

 3. Ezen bizony nagyon sokat ültek, mire eljutottunk az előzetesig. Kettyónál csak jobb lehet ez a szerepe.

 4. Én egy nyomozós Noir-os filmet simán megnéznék vele. Jól hozná a megtört kiéget nyomozót szerintem még egy fame fatal kéne mellé és egy komoly csavaros sztori. Sajnos ez nem igazán ilyenk néz ki, de majd talán egyszer :)

 5. Gondolom a barátnője öngyilkossága után nem tudott vicceskedni.
  Nekem is inkább ez az oldala jön be,a humoros ,túl harsány nem igen.

 6. Csókás Márton :)
  Én csípem Carrey-t és örülök neki hogy újra látni, a zavaros magánélete ellenére is. A 23as számot nagyon bírom, ez is simán mozis lenne nekem.

  Ventura 3 pedig már inkább ne legyen. Dumber 2 után.. na meg nem is akarná szerintem. Ha jól tudom régen is ő torpedózta meg.

 7. Nagy valószínűséggel már a tragédia előtt rábólintott a szerepre, mert 2015 novemberében forgott a felvétel.

 8. A Makulátlan Elmében és a 23-as számban is megmutatta, hogy tud ő James Carrey is lenni. Nyilván Harry Hole féle karakterekhez kevés lenne, de azért simán megnézném egy thrillerben sorozatgyilkosként. Anno sosem bocsátottam meg, amiért Riddle figuráját ripacskodó Fred Aisterre vette, pedig simán lehetett volna hozni egy igazi nárcisztikus pszichopata figuráját.

 9. Szeretem Jim Carrey komoly szerepeit. Ez a film is érdekel, viszont az előzetes szerintem dög unalom volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.