Minikecsap: Aquaman, The Predator, Life on Mars, Mulan, Hobbs and Shaw, Atomic Blonde, IT

Az Aquaman reshootok épp most zajlanak, és elvileg egy új karaktert is tettek a filmbe Randall Park személyében. Érdekes amúgy, mert elvileg Aquaman emberi apjának a barátját alakítja, aki még segít is Aquamannek megtanulni a képességeinek használatát.

De ennél durvább újraforgatási hír, hogy a The Predator utóforgatásain majdnem a teljes 3. felvonást, avagy a film utolsó harmadát átírták és felvették. Akkor most kell nagyon bíznunk Shane Blackben? Így már a bemutató dátumának tologatása is érthetőbb.

Mivel a Quiet Place hatalmas siker, így John Krasinski a következő filmjét most könnyebben hozhatja majd össze talán. Gondolom több projektje is van, de az egyikről megtudhattunk pár dolgot: a címe Life on Mars lenne, és egy a Föld által magára hagyott marsi kolónián játszódna. Az eseményeket az indítja be, hogy az egyik lakos rájön: képes belélegezni a marsi levegőt. Talán a film alapjául szolgáló novella címe még találóbb lesz így: We Have Always Lived on Mars.

Jet Li és Gong Li is csatlakozik az élőszereplős Mulanhoz. Sőt, Donnie Yen is szerepet kapott benne. Nézni csak 2020-ban fogjuk.

Hivatalosan is David Leitch (Deadpool 2, John Wick, Atomic Blonde) rendezi majd a Hobbs And Shaw filmet, ami a Fast and Furios spinoffja a Rockkal és Stathemmel.

Elvileg a forgatókönyvíró trilógiát tervezett az Atomic Blonde-ból, és már írja a folytatást. Theron is benne lenne. A történetet a 90-es években játszódna benne.

Az IT folytatását most nyáron veszik majd fel. Ez magában nem nagy hír, viszont jelenleg James McAvoy-jal és Bill Haderrel tárgyalnak pár szereplőre. McAvoy lenne a felnőtt Bill Benbrough, Hader pedig Richie Tozier. Az idős Beverly-t Jessica Chastain alakítja.

Hivatalosan 135 perc a Han Solo-film játékideje.

19 hozzászólás a “Minikecsap: Aquaman, The Predator, Life on Mars, Mulan, Hobbs and Shaw, Atomic Blonde, IT” bejegyzéshez

 1. Remélem Bill Hadert behúzzák. Nekem pont ő volt az első választásom Richie szerepére. Nagyon örülnék neki. De persze McAvoy is jöhet Billnek.

 2. Shane Black bizalomra ad okot,de a mai hollywood-i stúdiórendszer poklában minden tönkremehet.

 3. Minimum elvárásom, hogy a Nimród-féle szintet hozza az új Predátor felvonás. Hamarosan kapunk egy előzetest is.

  Vajon az Atomszőke 2-nek lesz is története vagy megint csak faja akciókat fog tartalmazni nyomokban?

 4. Az Atomic Blonde akkora rakás fos, rejtély, hogy kinek kell ebből még folytatás is.

 5. A Richiet játszó kis srác anno mondta is egy interjúban, ahol megkérdezték ki lenne szerinte jó a felnőtt változatának, hogy Bill Hader és már akkor is egyetértettem vele. McAvoy sem rossz választás sosem.

 6. Nagyon várom a Predator-t de félek Shane Black miatt. Állítólag azért kellett pótforgatni, mert első nekifutásra túl vicces lett a film és ez nem tetszett a teszt közönségnek. Azt se értem minek bele egy gyerek?! Durva filmet akarok sok vérengzéssel!

 7. Ejj ez a Predator hír kicsit lelombozott…… :( a gyerekkel nekem semmi bajom, lehet jól kezelni őket egy történeten belül …. pl. Aliens. Meg ugye érdekes szituációkat is ki lehet hozni belőle kis kreativitással, mivel több utalást is kaptunk már, hogy a Predatorok nem bántják a gyerekeket. A vicceskedés tényleg nem passzolna hozzá, szóval ezzel egyetértek és nem bánom, hogy emiatt pótforgattak. Csak attól félek, hogy a nagy kapkodás meglátszik majd a végeredményen :( persze moziban nézős lesz és majd akkor kiderül.

 8. Én is beérem a Nimród-féle Predators-al,és ha azt a szintet hozza már boldog leszek

 9. Roli:

  azért a Nice guysban látszott mennyire zseniálisan kezeli a gyerek karaktereket Shane Black és ugyan én sem szeretem, amikor történet szintjén egy gyerek keveri a szart, meg hát ez más műfaj nyilván, de neki elhiszem, hogy megoldja.

  a vicceskedés meg passz mennyire lehet gond, vagy mennyire lóg ki, azért a Kiss Kiss Bang Bang és a Nice Guys is elég súlyos volt sokszor, mégis szakadni lehetett rajtuk a röhögéstől.

  engem azért lep meg az újraforgatás, mert a kezdetektől örültem ennek a hírnek, mert Blacken kívül nem sokan tudják ennyire, hogy mit szeretnének kihozni egy Predator moziból és akkor mégis elcsúszik ez is.

 10. Abelh

  Nekem a Nice Guys nem jött be semilyen szinten, a Kiss kiss bang bang se egy nagy film, a Vasember 3ban meg volt egy Mandarin csavar… szóval tartok Black rendezésétől. Mondjuk régen írt jó forgató könyveket, de manapság szerintem túlértékelt a munkássága.

 11. Én inkább hiszek abban, hogy a stúdiónak nem tetszett a végeredmény és minél jobban bele akartak avatkozni, lásd, Warner a DC filmeknél…el is csúsztak a banánhéjakon. SB azért letett annyi jó forgatókönyvet és filmet már az asztalra, hogy nem hiszek abban, hogy ő hibázott.
  Amőgy egy predi film legyen parás és tocsogjon a belekben pg18 szinten.

 12. R kategóriás lesz és SB nyilatkozata szerint sok gerincoszlopot kitépnek, de hiába ha utána egy poénnal akarják tompítani az élményt.
  Meg szerintem az is a baj a Ragadozókkal mint az Alienekkel, már nem eléggé félelmetesek, olyan szinten a popkultúra részei, hogy teljesen hétköznapinak számítanak. Nem tudnak félelmetes, ilyesztő filmet csinálni. Gyanítom ez is egy feszültségmentes akció film lesz.

 13. The Predator magyar premier előre hozva! Szeptember 13 egy nappal USA előtt ahogy eredetileg is még a premier tologatás előtt lett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.