Gabriel Luna lesz az új Terminátor

A tavaly Ghostriderként berobbanó Gabriel Luna lesz az új Terminator filmben az új… terminátor. A rendezői székben Tim Miller (Deadpool) helyezkedik el, és ugye a történetet a T2-től folytatják, figyelmen kívül hagyva az utána jött epizódokat.

34 hozzászólás a “Gabriel Luna lesz az új Terminátor” bejegyzéshez

 1. Nem csodálkozom. AoS-ben Ghostrider jeleneteinél még a zene is terminátoros volt, meg az egész karakterben volt valami terminátor feeling. Robert Patrik is jó volt, ő is jó lehet!

 2. Értem, egy 160 magas, vézna srácot. Az után, hogy az előző filmekben direkt egy testépítő világbajnok volt. Értem. Tudom, a gép úgyis erősebb alatta. Ez már úgy bejött a T3-ban is, a 40 kilós csajjal, nem volt röhejes, nem.

 3. Keressetek rá Robert Patrick-re, hogy nézett ki a 90es években, lett volna internet, tuti beindul a shitlavina a casting körül aztán mégis milyen király volt a T2. Értem, h a legendás főszereplő a lényeg, de a T100-at leszámítva volt itt még egyáltalán kokszos android?

 4. Robert Patrick 1992-ben egy atletikus, csupa izom, szálkás fickó volt. Majdnem olyan magas, mint Schwarzenegger, kb 185 cm magassággal. Szóval, ez a fickó egy nyüzüge Patrickhez mérten is.

 5. Kap egy negyedéves bérletet a Cutlerbe, megtömik glutaminos-kreatinos-csirkerizzsel, mehet a szűrő meg a forced perspective, aztán kész. Gandalf is milyen magas lett tőle. :D
  Nemtom, nagyon szeretném ha jó lenne na.

 6. A csavo 1.85 magas. Azzal semmi baj nincs. Kicsit kipattintja magat, siman elmegy t1000nek, vagy valami uj csodafegyvernek. Ha a worthignton csavoval nem volt problema a 4ben, vele sem lesz. Mondjuk attol meg nekem sem szimpi. Engem az erdekel, hogy arnold mikepp kap szerepet, ha benne lesz egyaltalan. Sajnos nelkule terminatorfilmet csinalni nem lesz egyszeru.

 7. A srác Ghost Riderként már begyakorolta a szúrós tekintetet, meg a megállíthatatlan előretörést, szóval ez nem feltétlenül rossz ötlet, max neki, klisés karrierpont szempontjából.

 8. Követelem Kevin Hart-ot az egyik Terminator szerepére!!! :)
  Ezzel az erővel választhatták volna Ray Santiago-ot is az Ash vs. Evil Dead-ből (ő legalább szimpi).
  Nem meglepetés ez a csóka, a kettes után az összes Terminator folytatás castingja gyalázatos volt.
  A producerek csak következetesek maradtak.
  Bár tény, hogy az elsőben az eredeti tervek szerint Lance Henriksen volt a Terminator, pont azért mert “beépülő” modul és az átlagjóska kinézet előnyösebb, mint egy kétméteres izomállat “álcája”.
  A többi már filmtörténelem…
  Tim Miller meg bizonyíthat és kiderül, hogy a Deadpool csak véletlen volt-e (erre májusban már kapunk egy fél választ).

 9. A Deadpool mint film egy nulla volt. A karakter vitte, amúgy nulla.
  Egy ilyen latinoval meg nagyon mellényúlnak…

 10. én az összes terminátor filmnek megadom az esélyt, mert nekem eddig mind bejött :) ha nem feltétlen tudja sok rajongó méltó folytatásnak tekinteni őket, nekem akkor is egy jó kis scifi élményt nyujtottak.

 11. Ha Linda Hamiltont visszahozzak, követelem vissza Ed Furlongot is, hiaba van lecsúszva, rendbe kell rakni a sracot!

 12. Egyrészt: A csávó 180 cm.
  Másrészt: A SHIELD-ben is rohadt jó Ghost Rider volt. Nagyon is lehet vele azonosulni. Ez egyébként is főleg az írók dolga és utána csak a színészé.
  Harmadrészt: Mintha eddig nem láttunk volna olyat, hogy egy “vézna” pasas vagy nő kigyúrja magát. Egyébként is miért kéne kigyúrnia magát? Terminátor, nem átlag ember.

  Ahogy már fentebb is írták, Robert Patrick 92-ben kb ugyan ilyen formában volt mint most Luna. Rohadtul nem az számít, hogy olyan legyen mint Shwarzi. Nem is értem az ilyen emberek minek néznek filmeket, akiket csak ezek a dolgok érdekelnek.

  Kaptunk 2 jó Terminator filmet pedig volt jó pár, azon miért nem akadtok ki? Kezd már unalmas lenni ez a casting rinya.

 13. Én is bizakodva várok egy jó folytatást (már nagyon rég óta).

  Nem szimpatikus, ha előre fikáznak valakit, de hát ilyen az emberi természet. (nem mindenkié).

  Mondjuk, ha egy Adam Sandlert vagy David Hasselhofot néztek ki volna új terminátornak akkor megérteném a fanyalgást:-)

  Mivel egy robot így teljesen mindegy a testalkata.
  Nekem személy szerint a női terminatorok kellemes meglepetések voltak annak idején.
  Maga a T3 nem igazán, de Kristina szerintem jó volt benne és a kiscsaj is a sorozatban.Sőt a sorozat is egész jó volt ahogy indult, de aztán…

 14. Arnold T-800 lesz Luna pedig a T-1000-eshez hasonló azaz a Robert Patrick féle termihez hasonlóan gonosz lesz. Külföldi oldalon fenn van.

 15. Gyula: Mondjuk vannak alapból unszimpatikus alakok, lásd Solo, ránézel és idegesít, tudnék pár ilyen színészt mondani, de ez a srác nekem sem az.

 16. Jon Bernthal-t kellett volna, szerintem ő elég komoly terminátor lehetne, ezt hogy nem látják.

 17. Kár, pedig reménykedtem, hogy most majd egy gyerek Terminátor lesz. Olyan még úgy sem volt. Skynet-nek is megérné, kevesebb anyag kell hozzá, könnyen elvegyül, mert az emberek nem feltételeznek rosszat egy kis krapekról. És vicces lenne, ahogy dobálná Arnoldot.

 18. “T2-től folytatják, figyelmen kívül hagyva az utána jött epizódokat”

  Gondolom megint megakadályozzák az ítéletnapot… Lehet sok mindenért fikázni a T3-at de a történetet jó irányba vitték.

 19. Ha hozza Robert Patrick brutális karizmáját felölem 20 kilós is lehet.Nem az a lényeg.Robert Patrick 60 kilójával hozta a rideg,gyilkológépet!

 20. Medzso: Az a tény tényleg jó, hogy az ítéletnap elkerülhetetlen. De hogy eltolják 3 évvel a terminátor 2 cselekmény az baromság volt.

 21. Izmosnak azért kell lennie, hogy elférjen a bőr alatt a titánváz. Ezért volt Franco Colombu is T800-as az elsőben. Mondjuk az a széria ezek szerint csak 1,65 m volt :-))))
  Lunáról biztos van előnyösebb kép is, mint ez a fényszóróba bámuló szarvas feeling…

 22. Amióta Adrian Brody Predátor főhős lehetett én már semmin nem csodáxom.
  Senkiháziak kezében a filmbiznic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.