13 hozzászólás a “Szerdán jön a Jurassic World: Fallen Kingdom új előzetese” bejegyzéshez

 1. Nem tudom mi szükség van egy 3. előzetesre, főleg hogy az előző is nagyon spoiler-es volt.

 2. A Rex-es és a Mosasaurus-os scene elég ígéretes. Remélem az Indoraptor-os jelenetek nem 1 városban játszódnak, hanem az öreg csóka (Lockwood) birtokán. A 2. részben épp elég volt városban a Rex, leggyengébb percei a sorozatnak…

 3. az a szemüveges gyerek kurvára irritál, fasznak kell bele. legalább valami normális emberi lény lenne, nem egy ilyen…nyomorék

 4. @Roli SPOILER: elszabadulnak a dinok, aztan jon a sikítzás meg a futas. Mégis milyen spoiler lehet egy JP filmben alapul véve az eddigieket, szerintem semmilyen:)

 5. Istenem az a feek gyerek, csak kapná el a metoo és vágnák ki a filmből…

  Ez se volt túl erős, a ’93-as film lényei élethűbbek.

 6. Érdekes mert szerintem meg pont az elöző két trailer volt semmit mondó.Ez má biztos spoileres lesz.Remélem jobban felfog csigázni.

 7. Bob

  A 2. előzetesben:
  – a gömb mellett mikor megtámadja Owent az a dög, jön a t-rex és megmenti. Nyilván nem direkt.
  – a szobában az Indoraptor zaklatja a kislányt és Owent, de jön Blue és megvédi őket
  – a folyosón a katona a fegyverével feltartóztatja Owent es a többieket, de egy raptor levadássza a katonát, hőseink újfent megmenekültek

  Három különböző szituáció, de már tudjuk, hogy nem lesz baj, nem kell izgulni. Ezeket kár volt az előzetesben ellőni. De én a Baryonyxot se mutattam volna meg előre.

 8. A T-Rex kb mindegyik részbe megmenti a seggüket.nem értem a sirás tárgyát!mi a spoiler?kb dögunalmasak az eddigi trailerek.Történetről,csavarokról kb semmit nem tudunk.

 9. Na igen, csak a World-ben személyiséget kaptak a dínók, lettek jó dínok, akik a hősöket segítik, meg rossz dínók, akik elől futni kell. Ez baromság a Parkokoz képest. Az elsőben a T-rextől is félni kellett, csak a végén segített, véletlenül…

 10. Mivel a T-Rex popkulturális ikon lett,elkerülhetetlen lett az idealizálása.Vannak,lesznek dinók amiktől lehet fosni a filmekben.

 11. Itt is lehet majd fosni tőle, nyílván nem lesznek haverok és a megmentés is nyílván véletlen. A Rex csak eltakarította a konkurenciát, utana remélhetőleg Owen majd előle fog menekülni. Épp elég a raptor ember haverság, nem lesz ez túltolva szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.