Solo: A Star Wars Story új tv-spoton

Han Solonak valami jó érzése van, de azt el kell ismernem, hogy egész fasza ez az új tv-spot. Nem tudom miért hatott ez eddig talán a legjobban. Persze továbbra is sötét, de hát ez van, Rogue One rajongók előre.

14 hozzászólás a “Solo: A Star Wars Story új tv-spoton” bejegyzéshez

  1. Egy hang..meggyőzött..amikor Solo megmutatja a lapjait Chewinak..aaaahhh:)))))))))))))))))))))

  2. meg fogom zabálni, érzem, hogy meg fogom zabálni. már most jobban tetszik, mint a RO. csalódni fogok. :( nem akarok csalódni többet SW-ban.

  3. Kocsma jelenet bejövős. Han nagy szélhámos volt remélem sikerül ezt a feelinget megfogniuk.

  4. nekem nagyon bejön!

    a Csubi olyan mintha úgy akarná folytatni hogy “ooooh for fuck’s sake!” XD

  5. Számomra már egy dízni háborújás trailer se jelent sokat. Eddig mindhárom filmjük trélere tetszett, majd megnéztem a filmeket és csalódtam. A dízni nem változik. Ezek max egy két percig érdekesek, a film meg olyan üres lesz, mint azt megszokhattuk.

  6. Elég szomorú, hogy önmagában az a tény, hogy Emilia Clarke nem volt benne ebben az előzetesben, elképesztő mértékben javított az összképen. Én így se várok ettől sokat, de hihetetlen mennyire nem illik bele az a nő. Semmi bajom vele a trónok harcában, de egyszerűen nálam valamiért kiesik a vászonról, teljesen idegen, mintha nagyon szeretett volna bekerülni, ezért bekerült, de ennyi. Na mindegy. :D Reméljük, végül egy jó kis moziélményt kapunk!

  7. Meglepő módon, ez még egész elviselhető előzetes lett.

    De még mindig idegesít a Disney-sége:
    Kicsit “Jack Sparrow az űrben” érzésem van…

  8. Ahogy ott áll Solo szemben azzal a bárdos fickóval simán lehet, hogy húz egy Indiana Jones-t és bunyó helyett puff. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.