The Hurrican Heist: why so serious

Minden előzetes után arra gondoltam, hogy megjött a Geostorm utódja. Sőt, a témája miatt még össze is illene azzal, miközben a Butler fenn rendet rak addig az egyik dutchboy általi természeti csapás közben valaki kirámolja az amerikai pénzmegsemmisítőt.

De Maggie Grace-szel nem számoltak.

Komolyan. A Lost szalmaszála és a Taken elrablottja igazi keményt csajt alakít, aki már látott mindent a Földön, és nem akarja, hogy ismét a rosszak győzzenek. Ezek miatt amikor ránehezedik a hurrikán közbeni rablás megakadályozása, akkor mindent tudását beveti. Avagy sokat lő. Meg kiabál a szélvihar közepén, miközben utószinkronizálják. Ez amúgy külön vicces volt, mert konkrétan botfüllel is hallani, hogy merrefelé írtak a filmbe plusz poénokat, annyira szar a hangkeverés.

– I’m out of bullets!
– Well how’d that happen?
– I shot them all!

A filmmel az a baj, hogy komolyan vették. Mármint érezni rajta, hogy szerintük ez a hurrikán közbeni rablás egy jó heist-film alap, és eszerint készült el a mű. Viszont annak szar! Nincsenek benne tényleg jó akciójelenetek, a rosszfiúk a “hogyan játsszuk túl a szerepünket” iskolából érkeztek, főleg a film hackerei, és hát Maggie Grace kemény csajként egy nulla.

Viszont a sok képtelen jelenet az egyszerűen fun! Nem tudtam nem röhögni, amikor egy pláza teteje kirobban, vagy amikor az utolsó pillanatban lerántják egy kocsival a mobiltornyot. Csak ez nem tudta ellensúlyozni a fakezű történet és színészvezetést.

human
írta
2018. 04. 16. 16:14
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “The Hurrican Heist: why so serious” bejegyzéshez

 1. Abszolut zs kategoria. Meg itthon is csak bealvos fimnek volt jo. A storynulla, karakterek nulla, cgi elmegy szodaval.

 2. Vasárnap délután unaloműző agykikapcsolós mozizást terveztünk, és ez meg a Rampage között vaciláltunk, hogy melyiket nézzük. Sajnos az utóbbit választottuk, a Rampagenél bizos nem lehet rosszabb ez a film. :D

 3. Gengszterzsaruk elött ment a trailere ennek. Hát életemben nem visítottam akkorát mint ott :D

 4. Geostorm is szar meg ez is szóval igazából teljesen mindegy. :D

  Nekem csak ez a véleményem. Ha már univerzum akkor ez a film, legalábbis plakát alapján simán bele illene a Rampage filmbe is.

  https://pbs.twimg.com/media/Dau0b3rW4AAo2KB.jpg

  Amúgy csak én furcsállom, hogy a Tomb Raiderről nem írtál semmit?

 5. furcsállod? nem adtam rá pénzt moziban és máshol még nem jött ki. majd lesz, vagy nem, mert igazából nem is érdekel annyira, míg ebben benne volt, hogy szórakoztatóan lesz gagyi, de nem sharknado minőségű, hanem jobb trükkökkel.

 6. Nagyon kemény volt. Húgommal borultunk végig a moziban, de még a nyeremény jegy is drága volt. Viszont valamiért engem is elkapott a butasága, annyira nem tudtam utálni. Kicsit sajnáltam is, hogy nem ovisként láttam, imádtam volna nagycsoportosként.

 7. Én nem értem miért fikázzák sokan a Geostormot, szerintem az utóbbi évek egyik legjobb katasztrófa filmje, bár nem is kimondottan lehet annak nevezni, mert félig meddig akció film, de pont ezért tetszett, ilyen vegyes filmet ilyen elemekkel még nem láttam, nekem nagyon tetszett! Na meg utoljára nem is tudom mikor volt hasonló, talán a 2012, de az a gyerek szereplők miatt számomra majdnem nézhetetlen volt, szóval még annál is jobban tetszett a Geostorm!

 8. joggal fikázzák szerintem, viszont pont ezek ellenére jó mégis. aki szerint őszintén jó katasztrófa-thriller az szerintem nézzen vissza a régi idők tényleges katasztrófafilmjeire. mammut tudna ajánlani párat, ha erre jár.

 9. Ha erre jár.
  Geostorm akkor érdemelne még egy esélyt? Otthon bealudtam rajta, pedig nem szokásom..

 10. fogjuk rá. de azért vicces, hogy keményt csajt akarnak csinálni belőle hollywoodban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.