A Ready Player One versenye

Először azt hittem, hogy utóhype, de nem, japánban még csak most mutatják be Spielberg filmjét. A lényeg, hogy aki újranézné az elején levő versenyt, annak nem kell várni a DVD és többi kiadványra.

12 hozzászólás a “A Ready Player One versenye” bejegyzéshez

 1. Engem sem. Az mitől jó ha egy filmben minden váltásnál megjelenik valamilyen ismert vagy kevésbé ismert karakter pár másodpercre? Arról nem is beszélve, hogy ez a látvány borzasztó. Gyenge az animáció nagyon. Nem ettől lesz játékfeelingje a filmnek.

 2. KingMacsek: Az elozetesek alapjan en is felve ultem be ra, de elegge pozitiv csalodas volt, szoval nektek is javaslom:)

 3. Moziban a verseny valami eszméletlen jó volt. Mondjuk IMAXben néztem, ami biztos dob rajta, de azok a hangok… Remegett a szék is.

 4. Szerintem egy nagyon jó film volt. Nekünk tetszett!
  Várom is már a Blu-ray megjelenést, hogy újra nézhessem :)

 5. @A Próféta: nem gondolnám, h a geekseég fokmérője a vizuális referenciákra való élvezés.

  Szerintem a könyv egyszer olvasni jó volt, a film még annyira sem. Gyengén nyúltak hozzá, sajnos, tele volt bukfencekkel az, amit hozzátettek.

 6. Teljesen jó volt.
  Könyvet nem olvastam ugyan, de a film önmagában működött, látványos volt és a többi is rendben volt.
  Soha rosszabbat!

 7. Ú, én nem tudtam, hogy ez egy ekkora állatság, volt itt minden, mint a búcsúban, csak néztem, hogy mi van. :D Már-már a film is elkezdett emiatt érdekelni, de nem biztos, hogy bő két órában is boldogítana az ilyesmi.

 8. “Engem sem. Az mitől jó ha egy filmben minden váltásnál megjelenik valamilyen ismert vagy kevésbé ismert karakter pár másodpercre?”

  Azért mikor meglátod régi kedvenceidet egy “univerzumban” egy képkockában az szerintem eléggé király érzés. Ferris Buellers Day off poén és társai.. egy ismerősöm se ismeri azt a filmet, pedig az egyik legjobb feelgood movie i’ve ever seen.

  “nem gondolnám, h a geekseég fokmérője a vizuális referenciákra való élvezés.” – hát de pont ez az, hogy milyen érzelmeket vált ki belőled. Mikor felnőttkori kedvencedből (Firefly- Serenity) gyermekkorod egyik kedvence (Gundam -robot suit) ugrik ki, azért az szerintem megmozgatja az embert egy picit lelkileg.

 9. A moziban észre sem vettem, hogy a régi batmobil mikor kipörög a régi zene ütemére teszi. Jól kiagyalták :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.