Jason Clarke a kedvencek temetőjébe

Az IT sikere miatt nem meglepő, hogy tovább próbálkoznak King mesterműveinek remakejével. Ezt lehet írtam már egy korábbi hírhez is. A lényeg, hogy a Pet Sematary halad előre, méghozzá most azzal a fejleménnyel, hogy Dr. Louis Creed szerepére Jason Clarke-ot akarja megszerezni a Paramount.

13 hozzászólás a “Jason Clarke a kedvencek temetőjébe” bejegyzéshez

 1. Nem mostanában láttam a filmet, de szerintem hasonlít a két színész arcszerkezete. Már amennyire emlékszem.

 2. (izé… “cemetery” :) mind2 helyen elírtad…)

  az eredeti filmtől beszartam gyerekként, sőt, még most is azt mondom, hogy az egyik legjobb horror!
  *Spoiler* a végén amikor a gyerek hívogatja az apját, meg az utolsó scene… ááá kész vagyok tőle!

  jó volt az IT, remélem legalább annyira lesz ez is jó, bár tbh szerintem el fogják cseszni, mint a poltergeist remake-et :) ami szintén kedvenc.

 3. Liv: Nincs semmilyen elírás. A címben szándékosan szerepel Sematary Cemetery helyett, mert a temetőben van egy tábla, amire egy gyerek írta fel, hogy “pet sematary”, és így a cím extra réteget kap azáltal, hogy úgy van leírva, mintha egy gyerek betűzte volna.

 4. Várom a filmet, de most már aggaszt egy kicsit, mert ez a faszi színészileg egy akkora nagy nulla, hogy félek tönkrevágja az egészet.

 5. Ezt a baltaarcú csókát minek nyomják? Egyetlen jobb alakítása volt, a Fékezhetetlen bunkójaként. Azóta terminátorozott és majomkodott, de egyikben sem volt kicsit sem meggyőző.
  Ez a remake hót felesleges, IT siker ide vagy oda.

 6. average talent, de nem zavaró a vásznon, felőlem jöhet, nem rajta múlik egy ilyen alkotás…

 7. Terminatorban is egy rakás szar volt a manus… az elcseszett SK filmekbe jó lesz az is viszont. Sokat nem ront az élvezhetetlenségen.

 8. A Stephen King filmek vagy nagyon jók vagy nagyon rosszak. Átmenet nincs. Kíváncsi vagyok, hogy ez melyik oldalra fog esni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.